След "1001 нощ" - приказката продължава с проектите на нашите любимци - 167

• 35 843
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Заслужи си боя Мустачко 2-едно е да я спасиш заради нея ,а друго заради себе си и да не       съобщиш в полицията/малко ми заприлича на Сервет в обсебването/

# 691
Работата се обърка и то отвсякъде - Яман отново избърза, но всъщност си беше доста прав - не трябваше да го държат в неведение - цяла нощ и цял предиобед. Ферайе от друга страна е права - той се захваща с Джихан, който я спаси, това ли е най-важното в случая. Тя се почувства обидена - ревността му надделя. Отново не успя да преброи до три...Съжали веднага щом затвори вратата, но ...там пък друга неприятност. Топрак чу истината и така беше казана от Захиде, че ще намрази Ферайе...Много, много се объркаха нещата...

Да / пропуснах / Фери каза на Яман : омръзна ми параноята ти. Иди на лекар .Не те искам в моя живот.

# 692
Захидето все ще се намери кой да и е виновен. Жалко за Топрак - по много гаден начин научи за Фери. Може и да я намрази - зависи как ще изтълкува чутото. Ама Фери и тя прибърза. Снощи колко бяха щастливи с Яман и изведнъж го отряза...

ЯманЧо: То се вижда какво искаш
Тоя пък седи, седи е рече на магарето чуш. Тя жената беше толкова зле - много разбра кой я взе и къде я заведе...
Страшно объркан става този сериал ooooh!

Фрагмана си беше тъпичък. Нищо не разбрах. Май няма да е много динамичен другия епизод...

# 693
Благодаря ви!!
anadana, , Dinah, ios, iron_lady97, ldi64, Marisa123, nadeto651965, sisi567, sofia26, stefanniq, super_katia, Г-жа Нервакова (+ 9 Скрит/и) и 30 Гости преглежда(т) тази тема.

Лека нощ и успешна седмица!

# 694
Оня къдравия защо тръгна да я търси, без да каже на Яман. Перихан и тя не му се обади... Излишно се правят на герои. Ама и ЯманЧо голям тъпан. Добре, ядоса се, че не са му казали, ама да отидеш в къщата на човека и да го набиеш пак не върви  Mr. Green

Ама никак не върви и пак си се изложи този ЯманЧо.
Мустачко 2 му казза :състоянието на фери е добро ,ако те интересува ,разбира се.
Фери с остонавие се възмути: ти мислех ,че поради това че съм се оттървала с радост идваш , а то си се засегнал защото не са ти се обадили.
попита ли какво съм преживяла?! Направо се биеш . Аз не те искам в живото си!
ЯманЧо: То се вижда какво искаш ?

По-горе написах, че Ферайе се почувства обидена и с право...Яман се обиди, защото се почувства маловажен в живота на Ферайе и в ситуацията, все едно той нищо не е направил...И него го разбирам...Като си помисля какво преживя вечерта, когато му показаха умрялата жена и как плачеше от радост, че не е Ферайе - не мога да повярвам, че за него е по-важна разправията с Джихан, отколкото състоянието на Ферайе, но така става...Понякога избързваме и после съжаляваме. Моето мнение е, че щом заведоха сценаристите Ферайе в къщата на Джихан, щом тя му каза тези думи, след всичко, което преживяха последните два-три дни, значи подготвят нещо между двамата...Може да е временно, може да е приятелско, но...ще има раздяла . Ферайе не може да забрави шамара и реакцията на Яман...С думите си му показа, че не е забравила...Не го иска такъв в живота си...това искаше да му каже... Тя е в очакване при всяка подобна ситуация да реагира гневно и невъздържано...Наистина и в ресторанта преди да идат на брега изрече точно тези думи: Не мога да забравя този шамар и думите...

# 695
  • София
РАЗЧИТАМ С А М О НА КАДИР БЕЙ,ТОЙ ЩЕ ОПРАВИ НЕЩАТА С ТОПРАК,НО ЯВНО ЩЕ МИНЕ ВРЕМЕ И СЕРИИ,СЕГА ВСИЧКИ  ПАК ЩЕ СЕ НАСТРОЯТ СРЕЩУ ФЕРИ,ОСОБЕНО ТОПРАК,КЕВСАР МОЖЕ ДА УМРЕ И ТОВА ДА  И ПРЕПИШАТ "ЗАДОЧНО "....ОЧАКВАТ НИ ОЩЕ ПО-ТЕЖКИ МОМЕНТИ #Crazy newsm78

# 696
Ама ....според мен и Фери прекали ....до вчера го искаше ,днес не го иска в живота си .....тя знае ли и тя какво иска .....Яман правилно си тръгна .....
Сигурно Женчо е издал Кевсер ...или пък  Сервет ако са го хванали ....
Жалко за Топрак....научи много грозно истината ,естественно ако е осъзнал чутото от баба си

Данайче ,мерси мила за превода ! smile3525

# 697
  • на брега на Дунав
Danaya33

# 698
Ама и Ферайе не разбира ли ,че Мустачко 2 я иска за себе си/как се подсмихваше ,когато Перихан говореше с Яман/- на Яман му е ясно и затова реагира така ,разбира се ,че и ревнува  но и аз да съм и аз така ще постъпя-Фери с случая греши...

# 699
Джихан е куче! Иска Фери за себе си

Така е! Виждаше непрекъснато, че тя мисли за него, че го обича. Пред нея добър приятел, но види ли Яман така върти мустака, че ако има лесно тихомълком ще го отстрани. Яман е сприхав, но няма задна мисъл към никого...Пати си точно затова, защото не може да трае лицемерие и несправедливост, докато Джихан ми се струва някак си двуличен...Да, много направи за Ферайе в тази ситуация, но знаят и в какво състояние е Яман...Не вярвам да го боли толкова, колкото Яман за Ферайе....Това изобщо не подлежи на коментар...

# 700

[.Не те искам в моя живот.[/b][/size]
[/quote]

Ама хубаво и беше като се гушкаха , нали ? Thinking
Не е права Фери ...обвинява Яман , а и тя действа първосигнално ....защо ли всичко това ми е познато  Thinking Thinking Thinking

# 701
  • София
Д А Н А Я    newsm51 smile3525  love001

# 702
Ама и Ферайе не разбира ли ,че Мустачко 2 я иска за себе си/как се подсмихваше ,когато Перихан говореше с Яман/- на Яман му е ясно и затова реагира така ,разбира се ,че и ревнува  но и аз да съм и аз така ще постъпя-Фери с случая греши...

Напълно съм съгласна! И тя много избърза...Прости му/никой не я караше насила, колкото и да й се молеше Яман/, говориха си за женитба, прекараха си хубаво, правеха планове за Топрак...И набързо го отпрати...Можеха да му обяснят поне...Перихан и тя фръца-пръца...

# 703
Даная, благодаря много за превода  Hug  bouquet

Гадничка си беше тази серия. Особено Сервет като даде онези хапчета на Фери... Направо я бях отписала  ooooh!  После Мустачко2 - страшен лицемер. Уж е приятел на Фери, а само се чуди как да и прецака отношенията с Яман... Според мен в случая Перихан има най-голяма вина. Фери 100 пъри и показа, че не иска Къдравия, а Яман. Перихан като го харесва толкова много - тя да се жени за него  Crossing Arms

Лека и от мен  Hug  newsm46 smile3524

# 704
  • София
ЛЕКА  НОЩ НА ВСИЧКИ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт