След "1001 нощ" - приказката продължава с проектите на нашите любимци - 167

• 35 808
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Перихан се прави на ударена в главата ,взема решения вместо Ферайе

# 676
Работата се обърка и то отвсякъде - Яман отново избърза, но всъщност си беше доста прав - не трябваше да го държат в неведение - цяла нощ и цял предиобед. Ферайе от друга страна е права - той се захваща с Джихан, който я спаси, това ли е най-важното в случая. Тя се почувства обидена - ревността му надделя. Отново не успя да преброи до три...Съжали веднага щом затвори вратата, но ...там пък друга неприятност. Топрак чу истината и така беше казана от Захиде, че ще намрази Ферайе...Много, много се объркаха нещата...

# 677
Перихан се обади на Яман :
Перихан : намерихме я . Сервет избяга.
Яман : къде сте сега ? Как е Фери ?
перихан : Състояниета й не е моного добро .Но сме на сигурно място в Дома на Джихан.
Яман : Къде я намерихте?
Перихан : Близко до мястото където сте отседнали.....
Яман : И защо не ми се обадихте ? Преди да я откриете?
До Истанбул сте пътували и не можахте да ми се обадите като знаеш в какво състояниет съм
перихан : Е да ти не беше на себе си затова не ти се обадихме
сегта да ти дам ли адреса на Джихан?

# 678
  • София
ЯМАН БЪРЗО ПАЛИ #Cussing out..........
НО  В С И Ч К И  АКТЬОРИ СА ПЕРФЕКТНИ!!!! ДОРИ И.... СЕРВЕТ SickМНОГО  Г О  ХАРЕСВАМ,ИГРАТА ДЕ,НО КАКЪВТО И ДА Е ОБИЧА ФЕРИ,ИНАЧЕ МОЖЕШЕ ДА Я ОЧИСТИ,НО СЪРЦЕ НЕ МУ ДАВА И СИГУРТО СИ ФАНТАЗИРА,ЧЕ МОЖЕ ДА Я  "СПЕЧЕЛИ", #Crazy newsm78

# 679
Перихан се прави на ударена в главата ,взема решения вместо Ферайе

Напълно съм съгласна. Не можеше ли да предупреди Яман. Дори и да се пазеше секретност - той щеше да разбере -толкова чужди хора с Джихан, а Яман чака на полицаите и на мен ми стана гадно за него...не беше правилно...Що не чакаха да мине още един ден, да се съвземе Ферайе напълно и тогава да му кажат...Вярно е, че пали, но той никога не би постъпил така, затова и така реагира...Не го оправдавам, но го разбирам...А и не е толкова глупав да разбере, че Джихан има чувства към Ферайе...каквото и да си говорим...Може да е всякакъв, но не е глупак.

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 00:50 от Mydream

# 680
Оня къдравия защо тръгна да я търси, без да каже на Яман. Перихан и тя не му се обади... Излишно се правят на герои. Ама и ЯманЧо голям тъпан. Добре, ядоса се, че не са му казали, ама да отидеш в къщата на човека и да го набиеш пак не върви  Mr. Green

# 681
Преди идването на Яман Мустачко 2 помоли Перихан да не казва на никого ,че негов приятел от тел централа е открил мястото по телефонния номен
. Мустачко 2: нека между насда си остане ,за да не изгори моя приятел. май се казва Левент.

ЯманЧо нахлу и веднага започна да се кара.

# 682
Захиде кога е свършила нещо както трябва,все ще нарани някого.......

# 683
Лека нощ на всички.Беше ми приятно.Яман беше прав в случая ама защо пак с юмрука?? !! newsm46 newsm46 smile3524 smile3524

# 684
  • София-Банкя
Джихан е куче! Иска Фери за себе си

# 685
Много си е прав Яман ,ама трябваше да хакне един и на Перихан box....стига се е месила....ааааааааааа Naughty #Cussing out
Захидето пак едни ги изяде ....сета Топрак ще намрази Фери ..... ooooh! ooooh! ooooh!

# 686
Оня къдравия защо тръгна да я търси, без да каже на Яман. Перихан и тя не му се обади... Излишно се правят на герои. Ама и ЯманЧо голям тъпан. Добре, ядоса се, че не са му казали, ама да отидеш в къщата на човека и да го набиеш пак не върви  Mr. Green

Ама никак не върви и пак си се изложи този ЯманЧо.
Мустачко 2 му казза :състоянието на фери е добро ,ако те интересува ,разбира се.
Фери с остонавие се възмути: ти мислех ,че поради това че съм се оттървала с радост идваш , а то си се засегнал защото не са ти се обадили.
попита ли какво съм преживяла?! Направо се биеш . Аз не те искам в живото си!
ЯманЧо: То се вижда какво искаш ?

# 687
  • София
ДЕТЕТО КАК ИГРАЕ,РОДЕН АКТЬОР-БРАВО Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 688
  • София-Банкя
Данайче, много благодаря за превода! Лека нощ. Тая мъка ми дойде в повече. Ще изгледам някоя комедия

# 689
Захиде кога е свършила нещо както трябва,все ще нарани някого.......

Много се жалва, но всичко дойде от нея...От нейната злоба и интриганство...

От рекламата се разбира, че някой е издал Кевсер...Беше в полицията...Съжалявам всички и нея за болестта, но досега правиха само злини...тя накрая обезумя - Прави каквото искаш, но я убий! Коя си ти, за да нареждаш подобни неща?! Да поискаш това за майката на детето си? А и все пак знае какви са чувствата на Яман към нея...Това, което пожела тя, беше голяма гадост! Голяма!

Общи условия

Активация на акаунт