Нови придобивки в гардероба - 25

• 95 245
  • 679
  •   1
Отговори
# 45
Знам, че сте много мили и отзивчиви и постоянно ви гледам красотите. Влизам в темичката редовно, но пиша относно http://www.radiishoeshow.com/nike-dunk-heels-c-97.html?page=2&sort=20a случайно някоя мила съфорумка да ги е виждала някъде из нета /по възможност и да е англ. сайта/ ще съм мн благодарна да ми помогне, че освен в този сайт не мога да открия никъде другаде а с мито и ддс не ми се разправя  Crossing Arms

# 46
  • ...край Дунава
  тук  тук  ....мн са яки, похвали се ако ще ги поръчваш от някъде Peace

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 20:25 от bubanka

# 47

Отчаяно продължавам да си търся това елече. Моля ви помогнете ми.  Cry Cry Предполагам знаете колко е кофти когато се вклюбих в някоя дреха, а няма шанс да я откриеш..
Ако никой няма идея за него, поне ме насочете към тема, където биха ми помогнали.

# 48
  • ...край Дунава
medissa123 , дай име на модела Peace

# 49
Момичета,отдавна ви следя и тайничко се наслаждавам на придобивките ви  Hug.Днес се реших и аз да се похваля с новите си апрески,малко в края на зимата,но не можах да им устоя,а и с този сняг които вали на вън,ще има да си нося....  Simple Smile http://www.dvsportbg.com/index.php?page=shop.product_details& … mart&Itemid=1

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 10:17 от eleni79

# 50
И аз да се похваля с това от днес.
Не ми се снимат, затова направо линковете давам.

една блузка

и още една

Втората блуза стои много сладко и е едно страхотно наситено турско синьо, на снимката не личи добре.
Момичета да ви питам , тази рокля харесва ли ви??? Чудех се дали да си я взема за лятото.... На живо е мнооого наситено жълто.

цък [ /url]

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 23:20 от Shttttttt

# 51
Аз пък да се запиша и да си излея мъката  Crossing Arms

Поръчах и днес получих тези обувки от Асос... ами как да кажа - по-голям боклук не ми беше попадал! Лакът е обелен на няколко места, целите стоят "неравни" като на "бабуни" е самия лак. По ръбовете се е позабелил, все едно са носени с години... не мога да ги сравня и с най-евтините китайски обувки, които съм виждала тук. Просто са ужасни.

Утре ги връщам директно, ако някой има подобен опит, може ли да ми сподели (може и на лични) с каква поща да ги изпратя и дали има нещо по-специално по начина на изпращане? Благодаря предварително!

# 52
Ужас! След тези две солидни заплахи, при които се очертава една неповторима жена да изчезне от отслабване поради нехранене (Тиа, мило, ти и обяда си да пропуснеш и ще се счупиш, моля те, недей!), а другата да спре да споделя which's which in haute couture, то просто ще трябва да се взема в ръце и да се отбележа с нещо. Ето, на...щом не искате да гледате манджи, ще ви снимам моята любима моряшка чанта утре, която както сама казва са себе си- I'm not a handbag, I'm a GLAMbag!  hahaha
Gaga, мило, твоето търсене на този тип обувки продължава виждам трескаво. Много съжалява за разочарованието от АСО. Нещо май става, защото за три страници ти си втората жертва на кофти неща от там. Странно. Кризата ги е ударила и тях явно.
Жени, много готини новини, на все така готина мацка!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 53
Копринен шал и кутия за бижута:

# 54
  • София
Отчаяно продължавам да си търся това елече. Моля ви помогнете ми.  Cry Cry Предполагам знаете колко е кофти когато се вклюбих в някоя дреха, а няма шанс да я откриеш..
Ако никой няма идея за него, поне ме насочете към тема, където биха ми помогнали.

Откривам го само в италианския ибей,но е в червено за съжаление http://cgi.ebay.com/PUMA-PADDED-VEST-LADY-JACKET-/270705901890?p … c7#ht_2170wt_1023

# 55
  • Пловдив
Кисело грозденце  от къде е тази кутия за бижута   bouquet

# 56
medissa123 , дай име на модела Peace
PUMA Padded Vest (Women's) - Blue Curacao/Enamel Blue

Аз го гледах в SportDepot в зимната йм колекция.

# 57
# 58
Кисело грозденце  от къде е тази кутия за бижута   bouquet

http://shopix.bg/Kutiia-za-bijuta-Red-Crocodile-JA1617
 Simple Smile

# 59
Здравейте,да знае някой кой облича адреналинките от Господари на ефира?Случайно хванах едно предаване от 04.03. в което бяха облечени с много сладурски тениски.Много искам такава-дължината страхотно ми харесва,да не говорим за щампата...
Дано някой има идея !!! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт