В момента чета...-5

• 47 302
  • 782
  •   1
Отговори
# 330
  • Mostly in my mind
"18% сиво"ме остави със смесени чувства - не мога да определя дали ми хареса или не...

и аз съм така. по-скоро дори клоня към това, че много много не ми хареса
Под купола от кога съм й хвърлила око. предчувствам ,че ще е нещо много интересно и обсебващо  Simple Smile

# 331
  • София
tonkabonka, чакаме и твоите отзиви  Heart Eyes
В темата на Стивън Кинг момичетата писаха, че е страхотна книгата, няма пускане. Аз още не съм я чела, макар че съм си я купила естествено, като верен фен.  Mr. Green

# 332
  • София
Вивиан, повлиях се именно от отзивите в другата тема  Wink Отдавна не съм чела нещо от Кинг. Беше ми любимец в тийнейджърските години и вечният ни дебат с майка ми беше "Кой е по-добър - Стивън Кинг или Дийн Кунц"  Mr. Green
Нямам търпения да започна първата част. Кефя се, че е дебела и има доста за четене.

# 333
"Трите въпроса" на Хорхе Букай
"Моето бебе от 1 ден до 3г" на Ан Бакюс

# 334
  • София
Знам аз, знам Simple Smile

Биографията на Айн Ранд е много увлекателно четиво. Като я прочета ще дам резюме в темата й.
Чакам отзиви. Прочетох всичко преведено и издадено до момента от Айн Ранд на един дъх. И аз чакам отзиви за биографията.
Сега съм на "Ана и черният рицар" - ФИН. Харесва ми. Точно в този момент от живота имах нужда от тази книга.

# 335
chopi , и двете книги ме разочароваха.
Приключих е "Приказки на Ева Луна" и започнах "Приключението на дамския фризьор" на Едуардо Мендоса. Незнам обаче вече как ще се справям с четенето, тъй като от петък съм на работа  Sad

# 336
chopi , и двете книги ме разочароваха.....

да, първата и мен нещо не ми е интересна засега. Да се обичаме с отворени очи по-ми допада от тази. Другата ми я дадоха...

# 337
Вивиан, повлиях се именно от отзивите в другата тема  Wink Отдавна не съм чела нещо от Кинг. Беше ми любимец в тийнейджърските години и вечният ни дебат с майка ми беше "Кой е по-добър - Стивън Кинг или Дийн Кунц"  Mr. Green
Нямам търпения да започна първата част. Кефя се, че е дебела и има доста за четене.

Категорично печелиш дебата! Simple Smile

# 338
  • Sofia
Започнах "Турист по неволя" на  Ан Тайлър Laughing

# 339
  • На високо
Сподели после дали ти е харесала. Ан Тайлър е от любимите ми писатели Peace

# 340
Dobarella, мен също ме чака тази промяна под някаква форма, но съм твърдо решена да продължа вечерно-нощното четене. Ще споделя след два месеца как стоят нещата и дано не се наложи да намаля времето за тази най-любима дейност.

# 341
В момента си чета книжките от рафта с любовни романи и напредвам бавно, но славно  Laughing
Сега чета Viking flame (на български преведено Мира  Laughing ) на Ашланд Прайс. Преди това прочетох Приятелство от пандиза (мерси за книжката ayas  Hug ) Направи ми впечатление, че романчето е оформено по образ на романите на Мариан Кийс. В началото нещо ми вървеше бавно (главно защото се дразнех на главната героиня - голяма е шматка), но после положението се оправи и я изчетох доста бързо. Като цяло бих прочела книгата отново  Sunglasses

# 342
  • Варна/Лондон
Чета на Гришам ''Ударът'', но този автор си ги ползвам за резерва- много бързо изчитам всичко негово, любим (след Кинг) и си го ''хапвам'' между другото.  Laughing
Нямаше да почна тази книга, но ме чака ''Майките'' на Т.Димова и след толкова противоречиви коментари и отзиви отлагам прочитането и...

# 343
След дълго четене приключих с Мъртвата зона. Честно казано, нищо особено. Сега започнах с Повелителят на мухите. Не съм напреднала много, но ми направи впечатление, че автора много се заиграва в подробно описание на всичко. Историята(до тук) не е интересна. Става въпрос за едни момченца които обикалят из един остров, опитвайки се да разберат, как се се озовали там и сами ли са на острова.

# 344
Нямаше да почна тази книга, но ме чака ''Майките'' на Т.Димова и след толкова противоречиви коментари и отзиви отлагам прочитането и...

Посредствена и слабо написана книга  Tired
Като идея, замисъл е страхотна, като изпълнение е ужасна - толкова сериозна тема, написана по толкова лековат и безвкусен начин. А драматизма в цялата книга е като кръпка...особено в края идва в повече, при това изкуствено.
Далече, много далече е от таланта на баща си Т. Димова.
За мен след отзивите, които четох за нея беше разочарование.

След дълго четене приключих с Мъртвата зона. Честно казано, нищо особено.

Ауу недей така  Wink...като всичко на Кинг  и тази ми е сред любимите  Grinning
Прочети още някоя негова книга преди да се откажеш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт