В момента чета...-5

• 47 219
  • 782
  •   1
Отговори
# 120
"Бащи и деца" на Тургенев
Добър избор! Peace

# 121
  • София
По твоя препоръка  Wink

# 122
  • Талант на 2012,2013 г.
Здравейте. "Името на розата" ми беше интересно и в същият този момент тежко четиво. Но успях!

Сега започвам:"Синият аметист" На Петър Константинов.

# 123
Дано не съм те подвела, но наистина си заслужава да се прочете. Смяла съм и съм плакала едновременно на един и същ пасаж във книгата.

# 124
  • София
Хареса ми "Бащи и деца" ...

Сега чета

и ми е много любопитно, защото почти нищо не знаех за него, много интересна личност ...

# 125
  • Den Haag
Цитат
охххх, как харесвам филма..........
ще го издърпам да го гледам и него щом я прочета  Hug Peace

# 126
"Спътник на радикалния мислител" ми хареса. Сборник от есета, някои от тях бях чела и по-рано.

Снощи:

# 127
Цитат
ще го издърпам да го гледам и него щом я прочета  Hug Peace
ако си намериш нещо др. на Питър Грийнауей, аз съм гледала един филм за книгите на Просперо, беше страхотен, май и др. негови филми съм гледала, но не се сещам, ама е много добър..и за да не е съвсем спам от Филма за Просперо се запалих по Шекспир, е не че прочетох др. произведение, но това,т.е."Бурята"- ама мноооого ми хареса Wink Hug

# 128
"Спътник на радикалния мислител" ми хареса. Сборник от есета, някои от тях бях чела и по-рано.

Снощи:

О, авторът има много интересен стил.

# 129
Да.
Хубава книга, много стопляща и мила.
Сега сменям посоката с :

# 130
  • Den Haag
Цитат
ще го издърпам да го гледам и него щом я прочета  Hug Peace
ако си намериш нещо др. на Питър Грийнауей, аз съм гледала един филм за книгите на Просперо, беше страхотен, май и др. негови филми съм гледала, но не се сещам, ама е много добър..и за да не е съвсем спам от Филма за Просперо се запалих по Шекспир, е не че прочетох др. произведение, но това,т.е."Бурята"- ама мноооого ми хареса Wink Hug
Ще потърся, благодаря ти  Hug

# 131
  • София

Много интригуващо, не знаех, че е излязла такава книга.

# 132

Много интригуващо, не знаех, че е излязла такава книга.

ми тя не е ли отдавна?

# 133
  • София
Да, изданието е от 2008, но в Столична библиотека я има отскоро, моя печат с датата за връщане е първия : )))

# 134
Да, изданието е от 2008, но в Столична библиотека я има отскоро, моя печат с датата за връщане е първия : )))
може ли да ми кажеш какви са условията в столична за записване, сори за спама, ама все се каня, а не познавам никого, който е записан??

Общи условия

Активация на акаунт