В момента чета...-5

• 47 277
  • 782
  •   1
Отговори
# 315
"Лекарството глад"Цвета Гаврилова заедно с "За разумната употреба на комплиментите"А.М.Смит,който ми е толкова любим,че не можех да повярвам,когато в библиотеката намерих последната му книга/явно за доста читатели не е познат или любим,а аз така се зарадвах/...освен това си чета по малко от"Тайната" и още какво ли не,леглото ми е една мини библиотека:)

# 316
Прочетох "Триумфът на червилата" - не ми хареса особено. Започнах "Оризовата майка" /напоследък чета препоръчани тук книги/ - много ми харесва, интересна, лека за четене.

# 317
# 318
Прочетох "Триумфът на червилата" - не ми хареса особено. Започнах "Оризовата майка" /напоследък чета препоръчани тук книги/ - много ми харесва, интересна, лека за четене.

Ох, и на мен " Триумфът на червилата" никак не ми хареса. Аз и без това я прочетох ей така, между другото, та не бях много разочарована Simple Smile

# 319
  • Den Haag
Започвам  Grinning

# 320
Аз, както вече се похвалих и в темата за Харуки- пак съм на негова книга newsm44 "Преследване на дива овца"

# 321
Аз да ви се похваля - напредвам с "Името на розата" на У.Еко.  Simple Smile Интересна ми е, след като преодолях началото, което ме препъна първия път. Сега дори не мога да я оставя. Благодаря ви, момичета, за препоръките.  Hug

# 322
  • на последния етаж

Това изглежда като "Ефектът на пеперудата" - сподели мнение за книгата, заинтригува ме
Мен определено ме грабна Малкълм Гладуел - оригинален автор и увлекателен разказвач, който успява да те убеди в теориите си Simple Smile. Аз започнах с "Изключителните", в която анализира успеха на великите хора, а сега завършвам "Повратната точка" - тук пък се изследват социалните епидемии; книгата е смесица от маркетинг, социология, психология, антропология и какво ли още не и всичко това в реални събития, случки, факти от живота ни. Този автор те кара да погледнеш на света по друг начин.
Сега започвам това:

# 323
# 324
# 325
# 326

Страхотна книга!
Много различна и дълбока...по своему.

# 327
  • Ямбол
Чета "Набелязана мишена" на Марлис Мелтън. Нямах големи очаквания, понеже изобщо не ми е позната тази авторка, а и не съм срещала препоръки никъде за нея. Книгата се оказа интересна, макар да съм съвсем в началото. Получих я от размените тук и не помня от кого. Благодаря му още веднъж.

# 328
"18% сиво"ме остави със смесени чувства - не мога да определя дали ми хареса или не...
В момента чета "Антихтонът на Данте" - на Людмила Филипова. Има нещо общо с романите на Дан Браун, но е много по-интересно и като че ли малко по-добре обосновано исторически.

# 329
  • София
Прочетох един много свеж чиклит: "Мъжът на най-добрата ми приятелка".

Днес обаче преминавам към тежката артилерия Grinning

Общи условия

Активация на акаунт