В момента чета...-5

• 47 502
  • 782
  •   1
Отговори
# 390
Аз вече съм на втората книга за овцата на Харуки,т.е :"Танцувай,танцувай,танцувай". Първата страшно много ми хареса и май вече ми е фаворит сред книгите на тоя автор.

# 391
  • София
Здравейте! В момента чета "Престъпление и наказание " на Достоевски, паралелно с нея и 2 том на "Отнесени от вихъра" и "Приятелство в пандиза" Laughing Rolling Eyes. Мисля след този тур да се насоча към " Ана Каренина"какви са ви отзивите за нея?

Бавна е и има много философия в нея, но е една прекрасна книга. Има любов и чувства, раздори и раздели, въобще, прекрасна е според мен.  Peace

# 392
  • Пловдив
Здравейте! В момента чета "Престъпление и наказание " на Достоевски, паралелно с нея и 2 том на "Отнесени от вихъра" и "Приятелство в пандиза" Laughing Rolling Eyes. Мисля след този тур да се насоча към " Ана Каренина"какви са ви отзивите за нея?

На мен ми вървеше много леко,превърна се в една от любимите ми книги Simple Smile Особено много харесах образа на Ана.

# 393
  • На земята, която е всъщност звезда.
И аз много харесвам Ана Каренина, смятам, че е просто задължителна. Ако ти хареса руската литература, потърси и Тургенев.

# 394
  • София
И аз много харесвам Ана Каренина, смятам, че е просто задължителна. Ако ти хареса руската литература, потърси и Тургенев.
Още един глас ЗА, както и за Тургенев.  Peace

# 395
  • Mostly in my mind

# 396
Остават ми 50 стр., които се чудя дали да дочитам. Не ми хареса.

# 397
От временна размяна тук:

Много ми харесва, на финала съм. Ще я купя на майка ми за имения и ден.

Силно впечатлена оставам от самата история, която достигна до сетивата ми чрез лекотата на изказа и ме покърти чисто човешки и като жена.

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 01:27 от ayas

# 398
  • на североизток от Рая
   Здравейте!
 Не съм се включвала скоро, но идвам да споделя.  Hug

Четох "Небесните пасбища" и "Гроздовете на гнева" на Стайнбек. "Гроздовете.." ми беше тежка през цялото време, сякаш не видях проблясък до края. А какъв край имаше само,  ooooh!, мъка. Натъжи ме. Защо така пише този автор, бърка в душата ми. Любим ми е.

Преди дни ходих до библиотека. Взех няколко книги.
Първо прочетох "Към един незнаен бог" - Стайнбек. Е, отново затворих книгата тъжна...Дълбае в душата ми тояавтор и това е.

В момента чета "Турският любовник" - Есмералда Сантяго. Интересна книга е. За живота на младите емигранти в Америка.

Взех си и две книги на хваления напоследък Харуки Мураками: "Норвежка гора" и "На юг от границата, на запад от слънцето". Ще започна с "Норвежка гора". Позачетох се и в темата за Мураками. Много го хвалят, ще видим. В момента свекърва ми чете книгата и никак не е впечатлена.

Това е засега от мен.
 Хубав ден!  Hug

# 399

Току що дочетох тази. Много ми хареса. Горещо препоръчвам.

# 400
  • София
Момичета, имате ли отзиви за тази книжка:
Извинявам се, но не знам в коя тема да попитам.

# 401
  • София
Моля за отзиви за  автобиографията на Шон Конъри- " Да бъдеш шотландец"! Hug  Помня, че някой я беше чел неотдавна, но търсачката не ми връща никакви резултати. Има значителна промоция за нея и се чудя дали си струва да я купя. newsm78

Вчера започнах "Нощен влак за Лисабон" на Паскал Мерсие. Началото ми се стори леко шаблонно- учител по древни езици, който след случайна среща с тайнствена непозната внезапно решава да напусне училището и учениците и да се отправи на пътешествие по следите на португалски автор. Интересна ми е засега. Peace

# 402
# 403
Прочетох ,,Последният Дон на Марио Пузо.

# 404
  • София
Снощи завърших "Гроздовете на гнева" на Стайнбек. Просто ме разтърси. Най-добрата книга от този автор, която съм чела. Невероятно е предал несломимостта на човешкия дух, силата на семейството и жената. Финалът наистина е уникален. Тъжна, но истинска.

Общи условия

Активация на акаунт