Весела тема

• 7 877
  • 129
  •   1
Отговори
# 60
Ааа..време в оформяне вече не хабя..
Че тамън ги направя "хора" и те решат другаде да се перчат.. Joy hahaha
Мчи кво му е на умния и т.н. мъж, бре? Почти никакви усилия няма да полагам, той си е готов един вид Flutter
Айде сега и зодии, ние тук сме практични жени и други претенции имаме. За зодията няма да придиряме, особено ако мъжлето е за краткотрайна употреба.
[/quote]

Накрая винаги се оказва, че "совите, не са това, което са"..))

# 61
Хахаха, не се сетих, наистина въпросът е леко... как да кажа... подвеждащ.
Ако кажеш, че от всички 12 най-добра е еди коя си - кофти. Значи много хойкаш (въпреки, че 12 е нищо, но все пак). Т.е. няма как да споделите.

Имате инфо само за най-лошата зодия, знам ви аз вас. Simple Smile Зодията на онези, които наричате БМВ или нещо такова.

# 62
RealTrue, в дълбока заблуда си, не бих посмяла да кажа, че БВМ е от най-лошата зодия, нали и тати е от същата Laughing
БМВ - много готино звучи, като му звънна, ще му кажа как си го нарекъл, мда..., той все се пъне да се прави на Ролс.

magarcho, за Карлсон, който живее на покрива, гарантирам на 100%. Не е сова от ония hahaha

# 63
Значи, ако някой ми налети в тъмна уличка, късно през нощта, да знам откъде е дошъл удара.

# 64
Тва с БМВ -то изби рибата.. hahaha Joy

Ама аз си го уважавам мойто, та не бих могла да се оплача от зодията му.. Rolling Eyes

# 65
 Аааа, немой да обиждаш Crossing Arms БМВ-то не е такъв човек, ще изпрати секундант, и ще ти предложи избор на оръжие, да!

# 66
Успокои ме, значи ще се разберем мирно и тихо, на по чашка, в близката кръчма.

# 67
ексик му на бицепсите - я ги има, я не аграрния. по-вероватно е да има ролетни щори или коремен щит.
ма са нем се дублираме. мен моите ролетни са ми доста.
аграрния тип си е аграрен, да не кажа селски. тъпото си е тъпо. то и да ебе не може, само тъп4е.
ма, аз па щот не съм чушка, патица, кокошка, да не говорим за тиква за пълнене - сроп мерси.
и са аз ве4е имам едно наум за оформянето - колкот и да копаш тая нива, бурените си стоят. и с пестицид не се морят. не става.
та, нема смисъл.
или става на воле, или и4.

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 18:56 от milk

# 68
Между другото, до скоро (ужас, доскоро се пишело заедно, сори за грешката) си мислех, че женският пазар е пазар, на който се продават жени. Бях разочартован, когато разбрах грозната истина.

Има една версия, че той точно затова се казва Женски пазар, преди 1944 г. там са наемали момичета и жени за домашни прислужници, т.е. нещо като борса за наемане на жени... Имал е и други имена преди това, след Освобождението, когато е създаден - житен пазар и конски пазар... Каква е истината обаче - могат да кажат стари софиянци - кореняци...

# 69
Между другото, до скоро (ужас, доскоро се пишело заедно, сори за грешката) си мислех, че женският пазар е пазар, на който се продават жени. Бях разочартован, когато разбрах грозната истина.

Има една версия, че той точно затова се казва Женски пазар, преди 1944 г. там са наемали момичета и жени за домашни прислужници, т.е. нещо като борса за наемане на жени... Имал е и други имена преди това, след Освобождението, когато е създаден - житен пазар и конски пазар... Каква е истината обаче - могат да кажат стари софиянци - кореняци...

нямам наблюдение да се навъртат тук лица, родени преди 35та. Wink
за да каже.
 Laughing

# 70
има ли предложения за тълкуване на ,,новата абревиатура ,,БМВ,,- /бял,......?/

# 71
     Е, как какво? Това означава Безконтактни Мултиплексорни Вериги! Липсва контакт с бившия, но той ни тегне на врата като логическа верига, да!
     Да не се бърка с "Баварски моторни заводи"/Bayerische Motoren Werke/,твърде тривиално обяснение.
     Ама, така е, като не приехте моето предложение на ОЧЗ /организация на чудовищата и злодеите/, ей ви сега нови абревиатури. Мъчете се с разни вериги и окови, и хак да ви е Crossing Arms

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 16:55 от Хърмаяни

# 72
    Е, как какво? Това означава Безконтактни Мултиплексорни Вериги! Липсва контакт с бившия, но той ни тегне на врата като логическа верига, да!
     Да не се бърка с "Баварски моторни заводи"/Bayerische Motoren Werke/,твърде тривиално обяснение.
     Ама, така е, като не приехте моето предложение на ОЧЗ /организация на чудовищата и злодеите/, ей ви сега нови абревиатури. Мъчете се с разни вериги и окови, и хак да ви е:xarms:
Това беше много готино JoyМного по-точно е от БНД или както аз наричам моя бивш-донора.
Цитат
и са аз ве4е имам едно наум за оформянето - колкот и да копаш тая нива, бурените си стоят. и с пестицид не се морят. не става
И както винаги милк прави удър в десятката! PeaceУбийствено права си,милк! Grinning

# 73
Моля помогнете!
Случи се и на мен, а не съм го очаквал!
Имам деца от различни съпруги, а още не съм ги oкомплектовал.
Искам да кажа, че повече харесвам едното от децата, но съм влюбен в майката на другото.

... Добри хора, дайте съвет! Къде да ходим довечера да пием с приятели!!!

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 15:48 от RealTrue

# 74
Моля помогнете!
Случи се и на мен, а не съм го очаквал!
Имам деца от различни съпруги, а още не съм ги комплектовал.
Искам да кажа, че повече харесвам едното от децата, но съм влюбен в майката на другото.
... Добри хора, дайте съвет! Къде да ходим довечера да пием с приятели!!!
Абе уж имам чувство за хумор,пък  това изобщо не ме разсмя newsm78

Общи условия

Активация на акаунт