Весела тема

• 7 873
  • 129
  •   1
Отговори
# 90
  • София
desilosha, нали схващаш разликата между "на мен ми стана добре и се почувствах свободна" и "на детето му стана добре и е щастливо"? Понеже това второто някак си не го видях в твоята история.

# 91
Ей!

Тук е смешната тема - пишете в 50:50 или където и да е другаде, но не тук!

Ако обичате, моля!  bowuu

# 92
  • София
Оки-доки, оттеглям се  Peace

# 93
И аз самия писах, сори сам на себе си  newsm78

# 94
къде си писа?!
на мейла?
и к'во?
изненада ли се?! сигурно, като да 4етеш съвсем непознат текст.
мдам.
е, слу4ва се, не се тревожи особено.
 Laughing

# 95
  • Бургас
Много я харесвам таз тема. Не знам що нападнахте момчето, аман вече от драми и трагедии, три реда сълзи и сополи. Животът не свършва с един развод или една раздяла, даже става по-хубав. Колкото по-рано започнеш да гледаш на себе си с премерена доза ирония, толкова по-добре. И на мен не ми беше хубаво едно време га всяка среща с БНД завършваше с обяснения във Второ РПУ, ама и тогава заявих на полицаите, че трябва да ми издадат абонаментна карта hahaha

RealTrue, единственото добро решение в твоя случай е арабският свят. Там закона позволява до четири съпруги. Слагаш за №1 тази, в която си влюбен, останалите подреждаш във възходящ ред, според моментните си предпочитания.
И всички живели щастливи и доволни до края на живота си  bouquet

Хърмаяни
, с една важна подробност. Че и четирите трябва да са еднакво финансово осигурени. Сиреч - каквито чехли на едната, таквиз и на другите три. Също тъй: същите къщи, коли, мебели, издръжки hahaha
Съвсем сериозно - и в Корана го пишело даже. Четири жени - само за богатите.

# 96
ми отговарям от нейно име-да ,детето се почувства по-добре и се беше радостно,иначе щеше да се дърпа.
разбира се, трябва да се подхожда деликатно и не всички са в моя случай.
всеки решава за своето дете,така прецених и аз .
ще се старая да поддържам едни нормални отношения с БНД-то,като му връчвам всеки четвъртък вечер и двете деца. Laughing
иначе колкото до районното РПУ и аз бях с абонамент.колкото бой съм изяла,подпалване на дома ми преследване и т.н ,за да си видел децата ,щото аз не му ги давах, по-старите потребители си спомнят.то среши ли не бяха,то секс ,то глупости...то прибирания ,то гонения.глупости,глупости.
е ,сега му ги давам.дано да запазим добрия тон и за в бъдеще.
а отговорността ,която толкова се опитвах да му вменя ,сега ще се наложи сам да възпита.

# 97
Нали е весела тема?!Ай стига с тез анализи вече яйцето или кокошката GrinningВсеки си има разбирания и виждания за живота,детето и т.н.Като е весела тема да се веселим,а не да анализираме БНД -та,издръжки,режими ит.н.
И по темата с момите на RealTrue-аз без снимки не мога нищо да кажа.Туй с описанието хич не ми е достатъчно.Даже и на чехлите искам снимки,щото както стана ясно са много важен елемент.Айде на пъпа с мъха,казахме че е прекалено интимно та снимка няма да искам Grinning

# 98
Tintina, ама разбира се, той нали авторът почива на Ривиерата /не разбрах само френската или италианската, ама все едно/, та затова му предложих изход. Не ще да е човечец, който живее в панелка bowuu

ПП По повод името на женския пазар, някой твърдеше, че тук не пишели 35-ти набор, ама авторът го опроверга. С деца, родени през 1952 г. не ще да е по-млад от 30-ти набор, та момичета, учете се от опита на човека, има какво да ни каже Outta Joint

# 99
ПП По повод името на женския пазар, някой твърдеше, че тук не пишели 35-ти набор, ама авторът го опроверга. С деца, родени през 1952 г. не ще да е по-млад от 30-ти набор, та момичета, учете се от опита на човека, има какво да ни каже Outta Joint
Абе точно се чудех къде е тайната в това да е непресъхващ извор на информация и опит,пък то ето какво било  Laughing

# 100
Мили дами,

Днес, в района на ул. Витоша, е загубена съвест.
Моята.
Моля, ако някоя от вас я намери да я изхвърли в най-близкото кошче за боклук.
Трябва да пазим природата чиста!

Предварително благодаря!

П.С. Доколкото за харема - отказвам се. Много сложно ми се вижда. Някак по-приятно е да си на междуженския пазар, отколкото да се задомиш с 2 до 4 жени (особено, ако си правил тази безумна грешка!). Представям си след 10 гопдини, как ще има не 1, а 4 скандала едновременно и непрекъснато за всяко нещо - защо чорапите са в хола, защо си п....л в тоалетната прав, пак си забравил за годишнините (4 на брой!).... кошмар. НЕ, жената трябва да е една. Днес една, утре една и т.н.

# 101
RealTrue, пропусна един много важен негатив на многобрачието. Ще трябва да си N пъти по-възможен. Сигур` за човек 30-ти набор, вече забелязваш известни трудности?

ПП Не се тревожи за замърсяването, една неупотребявана съвест си е чиста, няма да навреди толкоз, ако никой да не я намери.

# 102
Страхувам се, че ще ви разочаровам - моята не е много чиста Wink  Grinning

Какво значи по-възможен? Имаш предвид по-заможен или това, което си написала?

# 103
Страхувам се, че ще ви разочаровам - моята не е много чиста Wink  Grinning
Спокойно,ние сме имунизирани Wink
Имаше един лаф:Аз съм здрава и красива,защото живея в пеницилинова среда-мухльо до мухльо Joy
RealTrue ,това не беше лично,просто се сетих покрай нечистата съвст и замърсяването Peace

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 09:45 от MALVINA

# 104
Точно по-възможен имах предвид Wink

Общи условия

Активация на акаунт