Весела тема

• 7 863
  • 129
  •   1
Отговори
# 105
Хм,

Правите, сучете, все до там стигате Wink

И защо да не съм възможен?

# 106
Къде прочете, да съм казала че не си? Казах, че се налага да си няколко пъти по-, заради броя на съпругите. И това е недостатък, защото с напредване на възрастта се проявяват, хм, леки пречки. Нищо чак толкова сериозно, но все пак ...

Приеми думите ми като по-здрав за решението за пренебрегнеш полигамията.  Laughing

# 107
Вече десетина души пишат - намерили са изгубени съвести и са изхвърлили в кошчетата, както е редно. Най-много изгубени съвести са намерени в кошчетата до един хотел... по-точно срещу него...
Има и паметник там Wink

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 15:31 от RealTrue

# 108
Паметник на изгубената и непотърсена съвест? Отлично. Давай предложения за основната фигура, а аз ще подиря скулптор из моите познати, който да доразвие идеята.
Защото подозирам, че все по-често околната среда ще бъде замърсявана с ... изгубени нечисти съвести.

# 109
Скулптура? На човека изгубил съвестта си? В БГ?
Ще е нещо като ламята Спаска - прекалено събирателен образ.

Няма ли да е по-лесно паметника да е на човек НЕ загубил своята съвест.
Може да изглежда като извънземно - щото такова животно у нас мяма.
Зелено, грозно (да ме прощават извънземните), с голяма глава и ръце с три пръста. И огромни дзъркели. И обувки "хъш пъпис" - от рекламата ще се взимат пари за поддържане на паметника.

# 110
Живота продължава... макар и без съвест...

http://www.youtube.com/watch?v=5TbQ5svoAN0&feature=related

# 111
RealTrue, защо си яхнал метлата? Модераторите тук са доста благосклонни. Има си правила, следят спазването им, но не трият и заключват теми ей така от нищото. Това си е веселата тема, не пренасяй спорове от друга. Още повече, че и там си писал след модератор.

Върни се ако обичаш, в правилната тема, защото иначе няма да си играя с теб! Пък! Crossing Arms

А и тъкмо си без съвест, отивай да си дадеш дежурството ... по свят:

http://www.youtube.com/watch?v=BEO3LzOQVFc

# 112
Айде сега, няма да играе, пък  Mr. Green
Я отворете едно "Не се сърди човече"...

# 113
А, не е честно. Защо един да се сърди, а друг да не може?
Всичко 50:50, спазвай правилата, ако обичаш, Пепина! hahaha

# 114
Е Хърмаяни, все някой трябва да отстъпи, пък. Иначе докъде ще  докараме Simple Smile

# 115
Е Хърмаяни, все някой трябва да отстъпи, пък. Иначе докъде ще  докараме Simple Smile

Май до реален бан на трюто.  Laughing

# 116
Не мисля, че е необходимо, дано не стане.

# 117
Спокойно, оправихме работата - подарих цветя на искащите да ме "банват".
Цял букет! Ако свърши работа, добре! Ако не - значи никога не са ме обичали истински!

Абе сигурни ли сте, че това "банна" не е нещо за баня, а е забрана?

Иначе да споделя - ей, остаряваме, днес се излюпих 7.00 и не стига, че е рано, ами какво заварвам?

На ченето в чашката до мен съм забравил да сипя вода. Мани, мани... горкото.

Иначе временцето като гледам ще е супер за плаж... само да беше с 30 градуса по-топло и да имаше плаж.

П.С. Никога не съм чел правилата на форума. Та аз мъж ли съм!?
Истинските мъже не четем правилата, никога не поглеждаме упътването (и телвизора изгаря), никога не питаме за пътя (и се губим, но не питаме)!

# 118

На ченето в чашката до мен съм забравил да сипя вода. Мани, мани... горкото.

Laughing Забравяй, забравяй, като изсъхне и изпопадат зъбките, знайш ли как ще фъфлиш!
Помниш ли Константин Коцев в "Топло" - момиценце, дай си ми жъпките! Joy

# 119
П.С. Никога не съм чел правилата на форума. Та аз мъж ли съм!?
Истинските мъже не четем правилата, никога не поглеждаме упътването (и телвизора изгаря), никога не питаме за пътя (и се губим, но не питаме)!

Мдааа..това е класика..)))

Общи условия

Активация на акаунт