"Столичани в повече" - новия български сериал по Би Ти Ви

• 48 953
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
  • София
момичета,

докато приспивах малкия изпуснах момента с телефона на Мария. Как се стигна до объркването и sms-а на Андрей?  newsm78

Цитат
Границата "рев-смЕх" за някои неща, наистина е въпрос на лично усещане и моментно състояние!

права си. Аз сядам в 21ч. и се настройвам за отмора  Peace

# 391
Здравейте,да се влюча и аз в темата.С нетърпение очаквах да почте и това бг сериалче,но останах много разочарована. Честно казано не ми харесва и играта на актьорите някак си неиграят много,много естествено и преиграват все едно гледам Комиците играят почти по същия начин. И ми идва малко скучен, не ме грабна веднага като Стъклен дом.Сега чакам да почне другия по БНТ "Под прикритие" мисля че ще е доста интересен,някой ако знае кога ще почва да каже  Simple Smile))
Има дори ТЕМА новият сериал на БНТ!!!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=572195.0

# 392
  • София
Тинче , рожбо - казвай от къде е аватарчето?  Flutter Heart Eyes Blush Hug
Перегринче Hug , помолих приятелка да ми го спретне... Embarassed Flutter Flutter Flutter

# 393
Перегринче Hug , помолих приятелка да ми го спретне... Embarassed Flutter Flutter Flutter
Блазе ти!!! Таз' твоя приятелка, дали е ХУМАНИСТ?  Joy Joy Joy
Да направи , още!!!  rotfImao rotfImbo

# 394

О, я не преигравай като културтрегер! Гледай си "Стъклен дом" - там мелодрамата не ти ли е достатъчна!  Laughing

Извинявай - ти да не си Евтим Милошев или Любо Нейков, че така лично приемаш всяка критика, която се каже за сериала?
Мислех че това е форум за всички и всеки, абсолютно всеки може да каже мнението си, без значение дали съвпада с това на останалите или не, а не личния ти форум, където само ти можеш да определяш какви мнения да се изказват.

За твое сведение - гледам СД, но не го сравнявам със "Столичаните", защото са различни като тематика и жанр. И не сравнението с другия сериал ме кара да изказвам негативно мнение.

# 395
  • София
Блазе ти!!! Таз' твоя приятелка, дали е ХУМАНИСТ?  Joy Joy Joy
Да направи , още!!!  rotfImao rotfImbo
Имам още едно авче малко преди "Много си хубава" *разтопяв-разтопяв* Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes - дето човърка там телената оградка. Flutter hahaha Heart Eyes

# 396
Защо толкова бързо свърши тази серия?
И на мен единствено това не ми хареса. Като цяло... серията беше хубава, на мен ми хареса. Не толкова забавна, колкото първа серия, но, все пак, това е драмъди - един път е комедия, друг път е драма. Flutter
Пак блестящ Иван Юруков. Flutter

И любим момент: "Мисля за теб. Андрей.", ама пратено на "мойта", а не на "Мария". hahaha hahaha Айде сега Йовка от "иииииии кумъъъъъъът го нямаааааа" Cry и с този sms как ще гледа наш Андрей. hahaha hahaha hahaha

Честно да ви кажа, най-много ме е яд за Иван Юруков. Първокласен актьор - да се изшиба в такава продукция! Честно, истинско падение! И как ти хареса играта му, като имаше 4 сцени с него????

А вие какво си мислите, че сме луди фенки на Стъклен Дом и от яд този да не е по-добър - плюем! Глупости. ИСКАХ да се получи. ИСКАХ да е комедийния сериал! А то.... и това изчезна. В предната серия поне имаше три лафа.

А и да ви дам малко мисли за за размисъл. Връщането на сина от чужбина - Стъклен Дом. Блъскането между двамата влюбени - Стъклен Дом. Смъртта в първи епзиод - Стъклен Дом.  РАЗГАДАВАНЕТО НА ПРЕДСМЪРТНИТЕ ДУМИ - СТЪКЛЕН ДОМ!

Да, не са уникални неща, може би ги има и в други сериали. Но да имаме два сериала и да се повтаря едно и също, при това доста фалшиво копие!!!

# 397

О, я не преигравай като културтрегер! Гледай си "Стъклен дом" - там мелодрамата не ти ли е достатъчна!  Laughing

Извинявай - ти да не си Евтим Милошев или Любо Нейков, че така лично приемаш всяка критика, която се каже за сериала?
Мислех че това е форум за всички и всеки, абсолютно всеки може да каже мнението си, без значение дали съвпада с това на останалите или не, а не личния ти форум, където само ти можеш да определяш какви мнения да се изказват.

За твое сведение - гледам СД, но не го сравнявам със "Столичаните", защото са различни като тематика и жанр. И не сравнението с другия сериал ме кара да изказвам негативно мнение.
Прекрасно-чудесно!!!  Peace

# 398
Е не разбирам как някой може да каже ,че играта на актьорите била зле и тази серия била слаба.Тази серия беше пълна с лафове.А тези дето не го харесват са повлияни от турските сериали ,но я се замислете ако не беше озвучен така добре от български актьори, а беше със суптитри.............
Много си е готин сериала ,пълни ми душата .На моменти сякъш гледам накой мои познати  Joy

# 399
Е не разбирам как някой може да каже ,че играта на актьорите била зле и тази серия била слаба.Тази серия беше пълна с лафове.А тези дето не го харесват са повлияни от турските сериали ,но я се замислете ако не беше озвучен така добре от български актьори, а беше със суптитри.............
Много си е готин сериала ,пълни ми душата .На моменти сякъш гледам накой мои познати  Joy

Честно.... моля те! Изброй ми всичките лафове, на които се засмя????

# 400
Защо толкова бързо свърши тази серия?
И на мен единствено това не ми хареса. Като цяло... серията беше хубава, на мен ми хареса. Не толкова забавна, колкото първа серия, но, все пак, това е драмъди - един път е комедия, друг път е драма. Flutter
Пак блестящ Иван Юруков. Flutter

И любим момент: "Мисля за теб. Андрей.", ама пратено на "мойта", а не на "Мария". hahaha hahaha Айде сега Йовка от "иииииии кумъъъъъъът го нямаааааа" Cry и с този sms как ще гледа наш Андрей. hahaha hahaha hahaha

Честно да ви кажа, най-много ме е яд за Иван Юруков. Първокласен актьор - да се изшиба в такава продукция! Честно, истинско падение! И как ти хареса играта му, като имаше 4 сцени с него????

А вие какво си мислите, че сме луди фенки на Стъклен Дом и от яд този да не е по-добър - плюем! Глупости. ИСКАХ да се получи. ИСКАХ да е комедийния сериал! А то.... и това изчезна. В предната серия поне имаше три лафа.

А и да ви дам малко мисли за за размисъл. Връщането на сина от чужбина - Стъклен Дом. Блъскането между двамата влюбени - Стъклен Дом. Смъртта в първи епзиод - Стъклен Дом.  РАЗГАДАВАНЕТО НА ПРЕДСМЪРТНИТЕ ДУМИ - СТЪКЛЕН ДОМ!

Да, не са уникални неща, може би ги има и в други сериали. Но да имаме два сериала и да се повтаря едно и също, при това доста фалшиво копие!!!
Каза си най-накрая душицо, к'во те мъчи, а?   Laughing Joy
И защо не си в темата на този тъй прекрасен сериал, а се терзаеш Хамлетовски с нас?  Joy Joy Joy

# 401
Благодаря на всички вражевски агенти - пълним страниците благодарение на вас, а и е добре ТЕМАТА да е на 1-ва страница NON STOP!!!    bouquet  bouquet  bouquet Joy Joy Joy

# 402
  • София
Hug Hug Hug
Аз открих баба при "ама как без луканчица?", "ами ако ти се прияде суджуче?" hahaha hahaha и "ееееее, ама и дете!" hahaha hahaha Точно копие - и тя се съгласи даже, през смях. Grinning А пък това с необичането на портокали - все едно себе си гледах. Mr. Green

На мен Иван Юруков ми харесва в сериала и се радвам, че най-сетне е на малък екран - че белким повече хора видят играта му. Heart Eyes Аз съм от "лудите" фенки на "Стъклен дом", но това не ми пречи да гледам и "Столичани в повече" - двата са напълно различни, според мен (всичките тези "прилики", изредени по-горе, ги виждам в тоооооолкова много филми/сериали/постановки/книги/прочие...) и са хубави и интересни по своему. Heart Eyes Heart Eyes

# 403
  • София
аз имам един апел: хайде тук да се пише за този сериал. СД и останалите сериали си имат теми, че трудно вече се отсяват постовете, които са по темата.
Нищо лично, но затова за всеки сериал има отделна тема.

# 404
missence , може би не е добра идея да си ходят, нека седят и плюят - пък РЕЙТИНГЪТ да си расте!!! Joy Joy Joy

rotfImao rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт