"Столичани в повече" - новия български сериал по Би Ти Ви

• 48 969
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Замъци вдигат - никой не ги закача, нас - в затвора ще ни вкарат!  Sad
Буташ пачки и пак не е сигурно!  ooooh!

# 376
Защо толкова бързо свърши тази серия?

# 377
Нали се разбрахме, да му дадем втори шанс и да подкрепяме българското. И между другото - кое точно ви хареса? Фалшивата игра, куцият диалог, дупките в историята. Не - сериозно ли ви харесва?
А това - Аз трябва да стана кмет, просто откъде дойде. Никой няма ясна мотивация в тоя филм.

# 378
Рекапитулацията на епизода: ДРАМА! Имаше и комични елементи, слава Богу, че иначе работата си е за рев!  ooooh!

# 379
Добре този път съм доволна. Този епизод беше много по - добър. Тъжно е, но това е България.
Доста весело и истинско епизодче стана.

# 380

А това - Аз трябва да стана кмет, просто откъде дойде. Никой няма ясна мотивация в тоя филм.

Единственият вариант да си СВОБОДЕН, да не ти се пречкат постоянно е да си САТРАП нейде си.
"По-добре пръв на село, отколкото втори в РИМ"

Добрютру, свате - как спа?  Wink

Важи за хора със средновековно-феодални разбирания!!! Peace

# 381
  • София
определено съм доволна от епизода. Сцените с корупцията са от реалността. Не беше ли подобна ситуацията в Несебър, сега и край Ивайловград  Whistling

"Хората замъци вдигат - никой не ги закача, нас за няколко квадрата в затвора ще ни вкарат!"

точно това казваха протестиращите в Несебър  Peace

Така че ако не ви харесват диалозите, сърдете се на дейтвителността, не на сценаристите  Peace

п.с. както и "Ти деца нямаш ли!". При протестиве всички твърдяха, че построили по един етаж за децата, а те не хващат престъпниците, ами се занимават с тях  Peace

# 382
Реших да му дам още един шанс на сериала - нали е български. Ама хора - на какво да му дам шанс - серията беше ...... слаб диалог, слаба актьорска игра, вярно - наболели и злободневни теми, но вплитането им в сюжета куца. И лафовете от първата серия липсваха - на мен тези смешки ми се сториха изкуствени и въобще не толкова смешни.
Сега ще кажете -защо гледаш като не ти харесва, пък и коментирам да развалям форума от почитатели. Ами прочетох възторжените ви мнения и реших, че нещо предния път съм се объркала, не може на всички да им харесва, а на мен не. Но явно имам по-особен вкус.
Само исках да споделя - почвайте да мятате камъни по мен, но филмчето издиша тотално - за съжаление още от втората серия, очаквах да задържи що-годе някакво ниво поне 10-на епизода  

# 383
определено съм доволна от епизода. Сцените с корупцията са от реалността. Не беше ли подобна ситуацията в Несебър, сега и край Ивайловград  Whistling

"Хората замъци вдигат - никой не ги закача, нас за няколко квадрата в затвора ще ни вкарат!"

Така че ако не ви харесват диалозите, сърдете се на дейтвителността, не на сценаристите  Peace

п.с. както и "Ти деца нямаш ли!". При протестиве всички твърдяха, че построили по един етаж за децата, а те не хващат престъпниците, ами се занимават с тях  Peace
newsm10 Ама, си е за рев работата, не за смЕх!!!  Sad

# 384
  • София
Защо толкова бързо свърши тази серия?
И на мен единствено това не ми хареса. Като цяло... серията беше хубава, на мен ми хареса. Не толкова забавна, колкото първа серия, но, все пак, това е драмъди - един път е комедия, друг път е драма. Flutter
Пак блестящ Иван Юруков. Flutter

И любим момент: "Мисля за теб. Андрей.", ама пратено на "мойта", а не на "Мария". hahaha hahaha Айде сега Йовка от "иииииии кумъъъъъъът го нямаааааа" Cry и с този sms как ще гледа наш Андрей. hahaha hahaha hahaha

# 385
Реших да му дам още един шанс на сериала - нали е български. Ама хора - на какво да му дам шанс - серията беше ...... слаб диалог, слаба актьорска игра, вярно - наболели и злободневни теми, но вплитането им в сюжета куца. И лафовете от първата серия липсваха - на мен тези смешки ми се сториха изкуствени и въобще не толкова смешни.
Сега ще кажете -защо гледаш като не ти харесва, пък и коментирам да развалям форума от почитатели. Ами прочетох възторжените ви мнения и реших, че нещо предния път съм се объркала, не може на всички да им харесва, а на мен не. Но явно имам по-особен вкус.
Само исках да споделя - почвайте да мятате камъни по мен, но филмчето издиша тотално - за съжаление още от втората серия, очаквах да задържи що-годе някакво ниво поне 10-на епизода  
О, я не преигравай като културтрегер! Гледай си "Стъклен дом" - там мелодрамата не ти ли е достатъчна!  Laughing

# 386
  • София

да, права си, НО аз го приемам като вид осмиване  Peace

# 387
Тинче , рожбо - казвай от къде е аватарчето?  Flutter Heart Eyes Blush Hug

# 388

да, права си, НО аз го приемам като вид осмиване  Peace
Границата "рев-смЕх" за някои неща, наистина е въпрос на лично усещане и моментно състояние!  Peace Hug

# 389
Здравейте,да се влюча и аз в темата.С нетърпение очаквах да почте и това бг сериалче,но останах много разочарована. Честно казано не ми харесва и играта на актьорите някак си неиграят много,много естествено и преиграват все едно гледам Комиците играят почти по същия начин. И ми идва малко скучен, не ме грабна веднага като Стъклен дом.Сега чакам да почне другия по БНТ "Под прикритие" мисля че ще е доста интересен,някой ако знае кога ще почва да каже  Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт