"Столичани в повече" - новия български сериал по Би Ти Ви

• 48 936
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
  • софия
Много ми хареса препратката към българските медии в този епизод... от три думи завързаха интрижка  Mr. Green
Разпознавам много български манталитет във филма, от яденето на масата до изпращането на сина  Laughing

Журналистката ми вдигна настроението - особено с интервюто със онемялата Мутафова. hahaha

# 451

Аз пък да сЪ поФалЪ, че другата сряда ще гледам Иван Юруков (че и Юлиян Вергов) на живо - в "Балът на крадците" в Народния. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes[/i][/center]

Завиждам!!! Embarassed Blush ooooh!

# 452
Момичета, аз лично пиша в теми, които са ми приятни, не е нужно да товарим тук с негативизъм, все пак сме се събрали за хубаво, нали  Hug

Да спомена пак един лаф от днескашната серия.... "Ти семейство не храниш ли? Деца нямаш ли?"... И зад тях огромна порта на къщата им  Joy

# 453
  • София/Бургас
вселена, какви комплекси избиваш с тази злоба, която лееш в тази тема ?

Момичета, какво накара Рангел да подпише Мария според Вас?  

# 454
  • София
Момичета, аз лично пиша в теми, които са ми приятни, не е нужно да товарим тук с негативизъм, все пак сме се събрали за хубаво, нали  Hug

Да спомена пак един лаф от днескашната серия.... "Ти семейство не храниш ли? Деца нямаш ли?"... И зад тях огромна порта на къщата им  Joy

hahaha hahaha hahaha
И друг лаф - за мърлявата и сополива Марийка. hahaha

# 455
peregrin, аз ще ти спретна аватарче:)

Точно това щях да пиша,че тя Слаш,ще уреди нещата Mr. Green

Това с репортерите малко ми стана чудно как нахлуха в къщата на Чеканови,за да вземат интервю от жаната на мъртвеца,това ме издрани и ми направи впечатление Rolling Eyes Иначе имаше много лафове hahaha hahaha hahaha

Слаш верно нали беше за агент Колев,кво стана Thinking

Аз гледам и СД и това и още хиляди неща,този серила бива за губене на време има наистина много общи неща със СД,но име време аз съм добра душици,не са ме изгубили още!

Откакто ми махнаха Кокито изгубих всекви надежди за този сериал. Дори Агентът не може да ме върне вече.  Mr. Green

# 456
  • София

Жалба срещу Андрей - нали ще го съдят пък сега. Confused

# 457
  • София
"Мария...ааа винаги ми е била противна. Като малка все една сополива..."  Joy Joy Joy

# 458

Нещо да съди Лютов... знам ли newsm78

# 459
  • На земята, която е всъщност звезда.

Оставям на теб да си поиграеш на психоаналитик. Само ще ти дам жокер: като ме провокираш, няма да ме накараш да спра.

# 460
Оф, голям екшън в темата - трябва пак да гледам на спокойствие утре епизода, пък да седна и напиша пространен и обхватно-задълбочен анализ, че сега ми е мазало и смешно! Joy

Нещо да съди Лютов... знам ли newsm78
Ще ги съди Лютови, нали му претрепаха дъщерята? newsm78

Последна редакция: ср, 30 мар 2011, 23:38 от Peregrin

# 461
ChemistryLady, dido1302, Malko_Slance, Mishelinaaa, Moaia, Ninakata, t1n43t0, velimira, yaneva (+ 4 Скрит/и) и 11 Гости преглежда(т) тази тема.   love001

2 часа и 30 мин след края на епизода!

rotfImao rotfImbo

# 462
  • София/Бургас

Оставям на теб да си поиграеш на психоаналитик. Само ще ти дам жокер: като ме провокираш, няма да ме накараш да спра.

Ти на въпроси можеш ли да отговаряш или са ти много сложни за разбиране, защото не виждам какво сложно съм те запитала ?
Една от многото във форума, които злобеят срещу всички и всичко. Аман от такива, все едно вашето мнение е най- важно и определя всичко.

Снахата Йовка ми харесва.Добри лафове пуска - това за ножа за миналата серия, сега с размахването на бельото на Андрей и с репликата за това как римляните си заравят парите вместо да си ги харчат.

# 463
  • София
ChemistryLady, колкото повече реагираш, толкова повече ще си пишат. Пропускай постовете, които не са по темата. Скоро ще отшумят нещата и ще си коментираме сериите  Peace

# 464
  • Разпиляна във въображението
Мисля, че трябва да намерят баланса. В първата серия бяха пресолили, в тази чувствително по-малко. Още няколко серии и би трябвало нещата да си дойдат на мястото. Така и не обясниха в крайна сметка защо така не се "обичат" или пропуснах момента Thinking

Общи условия

Активация на акаунт