"Столичани в повече" - новия български сериал по Би Ти Ви

• 48 939
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Първи епизод не ми хареса много-много, но този беше къде, къде по-добре.Най-ми хареса Руслан с всички лафове, които пусна.Жена му и тя една сладуранка-"Искам да съм манекенка, като Елена Петрова или Преслава. Лафазанов не ми харесва, че говори толкова флегматично на места, все едно не му пука за нищо.Андрей и Мария са сладка двойка и отношенията им сега са интересни, не са приятели, ама не са и точно врагове.
И последно, защо така се получи че зрителите на СД и тези на Столичаните станаха врагове? Аз като фен и на двете продукции, честно казано гадно ми става, че стана така и не ми харесват нещата, които се пишат.Хубав ден!

# 481
  • España (Плевен)
Абе добра си беше серииката. Имаше си смях, но не в такава доза като в първа серия.
Хареса ми как майката обърка дъщеря си, безумните репортажи на репортерката и объркването на телефонния номер..  hahaha hahaha  То само смях не може.

# 482
  • София
Привеееееееет! Flutter Hug Hug Hug

Понеже в сайта на БТВ бях чела, че единият от близнаците на Гърбов Grinning (бащата на Димо) навремето е имал връзка с Гълъбина (жената на Любо Нейков hahaha) ми е много интересно и там как ще се навържат нещата, след като сега децата им се женят. Flutter

# 483
  • На земята, която е всъщност звезда.
Първи епизод не ми хареса много-много, но този беше къде, къде по-добре.Най-ми хареса Руслан с всички лафове, които пусна.Жена му и тя една сладуранка-"Искам да съм манекенка, като Елена Петрова или Преслава. Лафазанов не ми харесва, че говори толкова флегматично на места, все едно не му пука за нищо.Андрей и Мария са сладка двойка и отношенията им сега са интересни, не са приятели, ама не са и точно врагове.
И последно, защо така се получи че зрителите на СД и тези на Столичаните станаха врагове? Аз като фен и на двете продукции, честно казано гадно ми става, че стана така и не ми харесват нещата, които се пишат.Хубав ден!

Получи се, защото има хора, които не понасят критика. Цитирам един от най- големите фенове тук, Peregrin към друга съфорумка, която е написала какво не й харесва: О, я не преигравай като културтрегер! Гледай си "Стъклен дом" - там мелодрамата не ти ли е достатъчна!

# 484
Хайде здравейте  Hug Много сте писали, а аз още пия кафе  Mr. Green

Тинче, много мотана ми се вижда ситуацията Crazy

Тийзър на следващата серия, какво ще кажете? http://www.btv.bg/seriali/stolichani Mr. Green "Всичко, което искаш може да се случи, но обикновено не се случва"  Joy

# 485
много готина беше и тази серия...дано след време ги направят малко по-дълги,защото както писах и преди,когато нещо ти е интересно , имаш чувство,че свърша много бързо Laughing

лафовете са уникални...още в първия епизод ме изкефи булката като каза на Руслан -"Ако знаех,че брат ти е толкова готин,щях него да направя младоженец, а тебе кум..." Joy  Вчера пък ми направи впечатление,че го нарича "Буци" Laughing  Според мен лафовете и хумора около тях-Руслан и Йовка са най-свежарски...Хареса ми изказването и на Андрей,на сватбата, че баща му избирал между това да е щастлив или прав...или лафът на Любо Нейков, че не усещал достатъчно добре аргументът на Лафазанов ,демек парите под дупето си

Зачудих се снощи,дали след години и аз ще се държа така като майка - майката на Мария я гони да хапне баница, а майката на Андрей- да си вземе суджучето...Сигурно ще съм същата Crazy

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 10:59 от tuly

# 486
  • София
Цвети Hug
Ееееето го Гърбов, бе! С мацка пристига при Гълъбина! hahaha
Иначе това за случването - обикновено, необикновено... Whistling hahaha Нещо Андрей вече почва да проявява бегла ревност, май-май. Flutter Стана ми интересно защо Марийчето е в колата му. Rolling Eyes
"Ще се оженим на кораб." "Диме, ма то Титаник потъна." hahaha hahaha hahaha

Добър тийзър. Сигурна съм, че и епизодът ще е добър. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 487
Сериалът не е перфектен, но защо му търсим кусурите?  newsm78
Вярно, не е "Под игото"  Peace

Серията беше добра, особено ми хареса момента с подкупа - едновременно плачевна история и реална действителност.

И моята майка е от тия, дето гонят децата си да хапнат "само още една хапка" Simple Smile

# 488
  • На земята, която е всъщност звезда.

...Харес ами изказването и на Андрей,на сватбата, че баща му избирал между това да е щастлив или прав...

Една от забележките ми към сценаристите беше, че преписват от други сериали. Ето, отново: това е сцена от една романтична комедия по Холмарк, в която двамата бащи обясняваха на бъдещия младоженец, че трябва да избира, дали да бъде щастлив, или да бъде прав. Досега за такова плагиатстване в друг бг сериал не съм чувала! Naughty

Това беше комедията:

http://www.imdb.com/title/tt1237962/ 

# 489
Усещате ли Димо все какви 'супер' идеи има винаги Joy Ама е душичка, трепери й на Мимето, угажда й Flutter

Но пък тук определено има да се случва нещо...

# 490
  • София
Цвети, аз тамън се засилих да пускам стоп-кадър от същия момент. Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Димо си е комедия също, права си. Ето при него трябваше да има "знам, че сега не е подходящият момент и мястото не е подходящо, а може би и аз съм най-неподходящият човек..." baby_neutral hahaha hahaha hahaha

# 491
Тинче  Hug еднакво ги мислим  Grinning

Да, на Димо по  би му прилягала тази реплика hahaha  Иначе Андрей можете това да каже  Laughing"Миме, знам, че сега ти е тежко, но искам в тази болница да ти остане хубав спомен"  Sunglasses

# 492
  • на брега на реката
Цвети Hug
Ееееето го Гърбов, бе! С мацка пристига при Гълъбина! hahaha
Иначе това за случването - обикновено, необикновено... Whistling hahaha Нещо Андрей вече почва да проявява бегла ревност, май-май. Flutter Стана ми интересно защо Марийчето е в колата му. Rolling Eyes
"Ще се оженим на кораб." "Диме, ма то Титаник потъна." hahaha hahaha hahaha

Добър тийзър. Сигурна съм, че и епизодът ще е добър. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Гърбов играе двама братя близнаци в сериала, така че този с мацката е братът!

# 493
  • София
Тинче  Hug еднакво ги мислим  Grinning

Да, на Димо по  би му прилягала тази реплика hahaha  Иначе Андрей можете това да каже  Laughing"Миме, знам, че сега ти е тежко, но искам в тази болница да ти остане хубав спомен"  Sunglasses

Peace Peace Peace
Другото, което се сетих. "Бъди ми вярна!" и Мария изпусна пръстена. Rolling Eyes hahaha hahaha hahaha

# 494
Да се включа и аз (за да следя темата) . На мен филма ми  хареса. Не гледам Стъклен дом и турски сериали и не разбирам спора и нападките тук. Загледах се в сериала , защото е комедия. Много ми харесва играта на Силвия Лулчева. Талантлива е. Жалко, че я използват главно като дубльор.

Общи условия

Активация на акаунт