"Столичани в повече" - новия български сериал по Би Ти Ви

• 49 092
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Привет и от мен! Тази серия много повече ми хареса - пиша й 9-ка (от 1 до 10), махнала съм й единица, заради клишетата:
- объркването на маминка в болницата ("Боже, цялата са ми я потрошили, не мога да те позная, маменце", можеше да спре дотук, а не да ми играе обинтованата мумия по-пъргава, отколкото може да бъде);
- заспалия Буци, докато жена му отиде да се поосвежи - беше ми толкова ясно, че Буци ще е заспал, като се върне тя, ами поне да се беше поизмила, поподмила или нещо там, ама за един дезодорант да ми се завира в банята...
Има много герои, дето търпят повече изграждане на образите, може да ни ги дават по-рядко, ако не са готови с по-стойностно участи, но като цяло е по-добре и като игра (може би, защото на Мъйнов му бяха поорязали репликите...).

Мега поздрави за репортерката - много добре играе това момиче, никакъв фалш, повярвах й на 100%!!! Кое е това момиче, бе, знаем ли го от някъде?!

Между другото, в сцената на Буци и Буцковица дето тя го съблазняваше с нощничката, мъжът ми стои до мен и вика: "Ей, гледай каква нощничка! Искам и ти да си купиш такава!", след малко онази като каза цената 200 лв., и той ми вика "Отказвам се. Не искам да си купуваш такава!"  Mr. Green

# 556
- заспалия Буци, докато жена му отиде да се поосвежи - беше ми толкова ясно, че Буци ще е заспал, като се върне тя, ами поне да се беше поизмила, поподмила или нещо там, ама за един дезодорант да ми се завира в банята...

Този момент съм го пропуснала, ама нали знаеш, че има хора, които като се напръскат с дезодорант и си мислят, че вече са чисти   Mr. Green

# 557
Влизам в темата, чета постове, ей така реагирам Shocked, и в момента, в който видях подписа на Перегринчето Hug , се разтопих и всичко лошо забравих. Агу. Embarassed Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes hahaha
Слашче, май ти си го правила, а?! Flutter Както казват в комшийските сериали: "Златни ти ръце!" hahaha Heart Eyes Hug Hug Hug
Mr. Green Heart Eyes благодаря, благодаря:р
Който иска, да поръчва  Heart Eyes Правим ги със всякакви ефекти, доколкото позволява програмата, де:)

Майко, ако знаете колко страници на Столичани в повече има във фейсбук, станах разногледа. Дори намерих нови снимки, на познайте кой, но в Блога  Mr. Green

# 558
  • София
привет, момичета!

Тинче, супер моменти си подбрала  Peace
Гледам, че дразнителите днес са се поразредили, значи още 1-2 дена и за еп. 3 ще сме на чисто  Laughing

# 559

Мега поздрави за репортерката - много добре играе това момиче, никакъв фалш, повярвах й на 100%!!! Кое е това момиче, бе, знаем ли го от някъде?!

МАРИЯ ЙОТОВА - "Челюсти", Дарик Радио.

http://darikradio.bg/team.php?presenterid=15

# 560
За сега много добре!

# 561
Здравейте, записвам се да ви следя Simple Smile Сериалчето е много яко, както предполагах и от рекламата, много смях има Simple Smile   На мен много смешно ми беше в болницата когато Боци подава ехографската снимка на кмета и вика не са пари  Grinning Grinning Grinning А и попа ме разбива отвсякъде  Laughing  Засега много ми харесва, надявам се да НЕ стане много бозав натам Simple Smile

# 562
Извинете за глупавия въпрос.
Кой ден излъчват сериала по БТВ?

# 563
  • España (Плевен)
Извинете за глупавия въпрос.
Кой ден излъчват сериала по БТВ?
всяка сряда от 21:00ч.

# 564
Сериалът много ми хареса ,очаквам го с нетърпение.

# 565
Аз по принцип сериали не гледам още повече турски, латиноамерикански или каквито и да било други , но в случая направих изключение тъй като много харесвам Иван Юруков (Андрей Лютов) като актьор .Сериала е добър, но винаги може и по -добре.

# 566
  • София
Аз по принцип сериали не гледам още повече турски, латиноамерикански или каквито и да било други , но в случая направих изключение тъй като много харесвам Иван Юруков (Андрей Лютов) като актьор .Сериала е добър, но винаги може и по -добре.
Явно по-големият процент от хората (кхъм, жените hahaha) тук са фенове на Иван Юруков. Flutter Heart Eyes hahaha hahaha

Момичета, побут темата, че изоставаме! Rolling Eyes Hug Hug Hug

# 567
Започвам да се комплексирам......Харесвам сериала, но нещо не съм фен на Иван Юруков - изоставам май от групата..........За себе си открих Ева Тепавичарова - да, до сега не и е дадена възможност за голяма изява, но и малкото, което трябваше да изиграе - го изигра според мен много добре......От мъжете ни един не ми харесва!

# 568
Започвам да се комплексирам......Харесвам сериала, но нещо не съм фен на Иван Юруков - изоставам май от групата..........За себе си открих Ева Тепавичарова - да, до сега не и е дадена възможност за голяма изява, но и малкото, което трябваше да изиграе - го изигра според мен много добре......От мъжете ни един не ми харесва!

Що бе, ниЙ харесваме и...Йовка  smile3521

# 569
  • España (Плевен)

“Мис България 2010” Румина Андонова ще дебютира в сряда в новия БГ сериал “Столичани в повече”.
Тогава ще се завърти третият епизод от комедийната поредица,
която е на път да се превърне в зрелище номер 1 за родната тв публика.
Първата серия събра пред екраните рекордните над 2 милиона зрители,
а втората също е била по-гледана от прословутия турски сериал “Забраненият плод”,
съобщиха от Би Ти Ви.

Красавицата Андонова ще се появи на малкия екран като гаджето на бизнесмена Константин Цеков,
който ще се играе от Христо Гърбов.
На виртуозния комик са поверени не една, а две роли - досега го гледахме като кръчмаря Пламен Цеков.
А бизнесменът Константин се оказва негов брат близнак.

В сряда войната между враждуващите фамилии Чеканови и Лютови ще се нажежи до червено.
Всяко действие на едните ще ескалира в още по-лют ответен удар от другите.
Очертават се проблеми за селските хотелиери Лютови,
които ще тресат от злорадство кметската фамилия Чеканови.

Бленуваното имане отново е в центъра на раздора.
Но засега изглежда, че то ще си остане само блян.
В третия епизод ще разберем и защо мъжът под чехъл Йордан Лютов (Кръстьо Лафазанов)
проявява апетит към поста на смъртния си враг - кмета Рангел Чеканов (Любо Нейков).

Общи условия

Активация на акаунт