Токуда Болница - София - 9 тема

• 47 444
  • 707
  •   1
Отговори
# 420
...
Записах час при д-р Илиев за 5.05.  Тогава ще съм 31гс, дали пък не е късно  Thinking
...
Не е късно Hug .Аз също тогава отидох при него за пръв път, бяха ми споменали от регистратурата, че може да е късно, но нямаше абсолютно никакъв проблем, изрично го питах .

# 421
И още един въпрос - колко време се лежи за секцио в Токуда, ако всичко с майката и бебчето е наред?

Моето секцио беше на 13 януари- влязох един ден по-рано, тоест на 12 сряда, изписаха ме на 17 януари понеделник, тоест имах там 5 нощувки

# 422
Момичета, нова съм в темата, но искам да ви питам, знаете ли как точно са регламентирани тези "задължителни дарения" в болницата, които са ги въвели, след като ограничиха цените за избор на екип? Т.е. кога се внася едно такова "дарение" и кой точно ти казва да отделиш конкретната сума (май 1150 лв, нали?)? Питам, защото съм осигурена в частен фонд и те ми поемат другите неща, но това дарение...

# 423
  • София
vanilli
Добре дошла в клуба  Laughing. Ако ти кажа, че ми скъсах нервите 3 дни да се разправям и постоянно разнопосочна инфо.
Какво трябва да направиш, звъниш първо в твоя фонд и питаш какво поемат от раждането в Токуда. После звъниш на координатора на фонда в Токуда и питаш пак същото.
На мен ми обясниха, че тези 1150 лв би трябвало да ми ги плати фонда, но вчера някаква от Токуда друго ми обясни. Общо взето единственото, което можеш на направиш е да водиш паралелни разговори и с фонда и с болницата, защото всичко е строго индивидуално.
засега при мен май ще платя 350 лв избор на екип и пакета за бебто. Ама това пак предпоследно, като ходя на място в Токуда, ще се срещам с човек от фонда да го доразпитам.  #Cussing out.

# 424
setony, благодаря   bouquet  Hug , ти как ще раждаш?

look_at_me , благодаря и на теб   bouquet , да ти е живо и здраво бебчето  Hug
Питах за секциото, защото ми се ще бебчето да си е при мен през цялото време, а прочетох на 1-ва стр. че това е възможно само в стая Лукс, не ми стана ясно защо не и във ВИП стая  newsm78

Моля, ако някой се откаже от час при д-р Димитров да ми пише на ЛС   bouquet

# 425
the Faith , ако не изникне нещо извънредно се надявам да родя нормално.
За ВИП стаите - доколкото знам от темата, те са в гинекологията и затова не може бебчетата да се разнасят до там.

# 426
  • Sofia
Здравейте,
малко ми е безсмислен въпроса но все пак да съм сигурна.Виждам че в токуда няма "Избор на лекар" каква е разликата и изобщо има ли такава с "Избор на екип", очевидно екипа си е екип, но аз така или иначе ще избера само лекаря с който контактувам?

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 17:20 от dagi

# 427
Здравейте момичета  Simple Smile
Присъединявам се към вас , защото и аз съм фенка на Токуда  Simple Smile
Преди няколко дена видях  EFP и все още не мога да го повярвам  dance
Записах си час за вторник, предложиха ми Ефтимова , така че при нея ще съм.
След това обаче възнамерявам да си продължа женската консултация по здравна каса, някой има ли идея кои лекари там работят със касата ?
А ако не е по-касата а ходя на частно всеки път си плащам или имат някакви пакети за проследяване на бременноста ???

# 428
  • Sydney
tani4ka111 честито първо Simple Smile по каса мисля само Евтимова и Живкова работят... нямат пакет за проследяване, плащаш всеки път Wink
dagi моля те, поправи си изписването на думата "лекЪр", че супер много ми се набива на очи  Peace

# 429
д-р Колева също работи по ЗК.

# 430
ако някой има  впечатления от някоя от 3-те моля да ми препоръча някояяя  Praynig

# 431
Ами д-р Колева май не преглежда по Здравна каса, Кръстанова, Евтимова, Фурнаджиева ми казаха на мен и часове има края на май, но ми обясниха че може да се прехвърлиш като записваш следващия час и не вземай направлението сега, а като запишеш часа, за да не изтече. Иначе аз записах при Кръстанова, но на предишното ми раждане присъства Колева и съм много впечетлена, мила е и обяснява много обстойно.

# 432
silvergreen мерси много за инфото, май ще преценявам на място на момента............. ако ми допадне Ефтимова ще продължа при нея ..... ако ли не ще пробвам някоя от другите  Grinning

# 433
аз ходя при Колева по ЗК, но записването е много трудно. В общи линии там всички са професионалисти, запиши си час при който има, а ако нещо те издразни после можеш да раждаш при друг.

# 434
setony, успех, мила  Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт