Токуда Болница - София - 9 тема

• 47 447
  • 707
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Ох, Диване, извинявай, изпуснах  Blush.
Честита точица  Hug.

# 406
Доктор Илиев има момченце още средата на януари.Да му е живо и здраво!
Честито на новите бременелки!Лека и спокойна бременност!

# 407
  • София
Хайде, аз пак с въпрос, извинявам се, че ви занимавам цял ден, ама нещо доста въпроси нахлуха напоследък  Blush.
Искам да попитам може ли да запиша бебо живот и здраве на педиатър в Токуда по ЗК, т.с. всичко, което му се полага да не се плаща? Или няма да плащам, ако му направя само доп. здравно осигуряване?

# 408
...
Страхотно, да му е живо и здраво момченцето, да имаш детенце е най-голямото щастие!

# 409
  • в 1001-та нощ
TEDDY_BEAR - педиатрията и неонатологията са различни отделения  Peace

най-добре доп. здравно - аз така процедирам и до сега за нищо не съм плащала - нито за изследвания, нито за ехографии, нито за каквито и да е прегледи, рехабилитация ..  Peace

# 410
  • София
Здравейте, аз съм "нова" във вашата темичка (но гледам, че има много вече родили познати мами от "Проблемно забременяване").

Молбата ми е, да ми дадете информация за ДжиПи в Токуда. Искам да си сменя досегашното ДжиПи (на първо време на мен и малкия - 8 г, после и каката и баткото, ако поискат) - причини много, но чашата преля с астмата на малкия. Та искам да попитам вие ползвате ли ДжиПи в Токуда и доволни ли сте? И ако да, кого бихте ли ми препоръчали? Накратко казано, това което търся е: да не ми се кара и да не чакам огромни опашки пред кабинета.

# 411
Привет, момичета   bouquet
пиша за първи път в темичката.
Ориентирам се съм Токуда за раждане секцио и искам да ви помоля да ми препоръчате лекар. Прочетох че споменавате д-р Димитров за секцио  Thinking , моля ако някой има телефон направо в кабинета му да ми го даде, защото през регистратура почти неуспявам да се свържа...

успех на всички  Hug

# 412
Здравейте, аз съм "нова" във вашата темичка (но гледам, че има много вече родили познати мами от "Проблемно забременяване").

Молбата ми е, да ми дадете информация за ДжиПи в Токуда. Искам да си сменя досегашното ДжиПи (на първо време на мен и малкия - 8 г, после и каката и баткото, ако поискат) - причини много, но чашата преля с астмата на малкия. Та искам да попитам вие ползвате ли ДжиПи в Токуда и доволни ли сте? И ако да, кого бихте ли ми препоръчали? Накратко казано, това което търся е: да не ми се кара и да не чакам огромни опашки пред кабинета.

Здравей, нашият личен лекар е с кабинет в Токуда, инфо можеш да видиш тук . Принципно докторката е една, д-р Станчева, но почти винаги я замества някой, иначе дали сме доволни, честно казано нямам впечатления / от около 5-6 м.  сме там/, но хубавото е, че не се чака...

# 413
Привет, момичета   bouquet
пиша за първи път в темичката.
Ориентирам се съм Токуда за раждане секцио и искам да ви помоля да ми препоръчате лекар. Прочетох че споменавате д-р Димитров за секцио  Thinking , моля ако някой има телефон направо в кабинета му да ми го даде, защото през регистратура почти неуспявам да се свържа...

успех на всички  Hug
Всички лекари са добри  Peace
И се справят добре със секциото.
Ако си решила Димитров, бъди по-упорита с телефона. Ако нямаш записан час на регистратурата, просто няма да те приеме. В Токуда "лични" уговорки не се правят. Първо през регистратурата час за преглед и после като влезеш при него вече се уговаряте.
Аз лично освободих 2 часа за 02.05 и 16.05, а пък и този месец вече не приема, но пък виждам от линийката Май може да не е късно  Rolling Eyes.
Като им се обадиш помоли да ти дадат възможно най-ранния час и кажи че скоро ще раждаш.
А иначе тея от АГ регистратурата и мен много ме изнервят, понякога са ми нужни 20 опита в рамките на 3 часа за да се свържа с тях  Close.
Тук момичетата са доволни и от други факири на секциото, така, че се информирай поне за една алтернатива  Mr. Green

# 414
...
Страхотно, да му е живо и здраво момченцето, да имаш детенце е най-голямото щастие!
Да му е живо и здраво детенцето  bouquet.Да му се връща радостта която дарява на толкова майки като им помага да родят своите малки съкровища.
Честито д-р Илиев  bouquet
Знаех за бебчето ама от вас разбирам, че е момченце Hug Hug

# 415
Здравейте дами!
Пиша тук за пръв път, вече в очакване на секциото си в Токуда (още само 2 седмици, ура!).
Идиотски въпрос, но ми се иска да се погрижа за себе си за последен път в идните 6 месеца:-): знаете ли дали позволяват да си с лак (плътен) при операцията или са верни "слуховете", че трябва да си "чисти" ноктите, за да може анестезиологът да следи за реакция спрямо упойката?

Като спрете да ми се смеете, дано някой помогне Simple Smile

# 416
  • в 1001-та нощ
няма нищо смешно, до колкото знам и 1 никът стига  Peace

все пак анестезиологът си решава  Peace

# 417
Не знам за кои нокти питаш Laughing , но аз бях с прекрасен педикюр с плътен лак и не ми се караха.
Ръцете обаче ми бяха без лак...

# 418
  • в 1001-та нощ
искат поне 1 нокът на ръцете или краката

мен ме пощадиха, защото и на ухото имало индикация за каквото гледат и от отделението една сестра се застъпи пред санитарките и ги спря

иначе дойдоха с лакочистителя - всичко си имат  Hug

# 419
ronisum, благодаря ти за инфото   bouquet
Сега се обадих и имаше свободен час чак 30.05 при д-р Димитров  Shocked Shocked Shocked Не съм знаела че трябва толкова рано да се обадя  Confused Иначе им казах че съм 7месец и искам да се консултирам с него за раждане, но уви...
Записах час при д-р Илиев за 5.05.  Тогава ще съм 31гс, дали пък не е късно  Thinking

И още един въпрос - колко време се лежи за секцио в Токуда, ако всичко с майката и бебчето е наред?

Общи условия

Активация на акаунт