Токуда Болница - София - 9 тема

• 47 448
  • 707
  •   1
Отговори
# 390
Та въпроса ми е : как точно става това-трябва ли да минавам през регистратурата,да казвам ли кой точно ме праща и изобщо как се процедира?   newsm78
Отиваш на регистратура и си плащаш 15лв за записа,после отиваш в първата чакалня и те извикват когато апарата е свободен,влизаш в най-крайната врата (мисля че пишеше Женска консултация на вратата).Лягаш на леглото и ти слагат колани,правят записа -около 20,30минути.После ако Димитров не е на смяна в болницата ти го разчита който е на АГ кабинета.

# 391
  • София
Диване, Силвъргреен, честито !!!

Маринелс, направо ме разби, как толкова бързо... бях чувала за 2-3 месец след раждане, ама вие сте скорострелни.

Вярвам, че е някаква грешка това, и че ще ти спестят процедурата... Praynig  

# 392
  • София
Момичета, имам въпрос. Имам час за 17 Май за Лазарова, но следващата ми ЖК трябва да бъде към края на месеца или преди Великден. Какво бихте ме посъветвали да си запазя час при някой, който и да е в Токуда, просто за един преглед редовен или да ходя някъде извън болницата и да си отида на 17 Май.
В чуденка съм, защото не ползвам здравната каса, ползвах доп. здрвано, договорът ни с него изтече и сега съм към друго. Т.е. все тая е навсякъде трябва да плащам, просто ми се искаше вече да ходя в една болница и да не се занимавам.
И изобщо кой би ме записал за след 2 седмици примерно  Rolling Eyes.

# 393
Момичета, имам въпрос. Имам час за 17 Май за Лазарова, но следващата ми ЖК трябва да бъде към края на месеца или преди Великден. Какво бихте ме посъветвали да си запазя час при някой, който и да е в Токуда, просто за един преглед редовен или да ходя някъде извън болницата и да си отида на 17 Май.
В чуденка съм, защото не ползвам здравната каса, ползвах доп. здрвано, договорът ни с него изтече и сега съм към друго. Т.е. все тая е навсякъде трябва да плащам, просто ми се искаше вече да ходя в една болница и да не се занимавам.
И изобщо кой би ме записал за след 2 седмици примерно  Rolling Eyes.

Здравей, принципно в Токуда има и доктори, които имат повечко свободни часове и спокойно можеш да си запишеш час при някой д-р, като например д-р Фурнаджиева...

# 394
  • София
Благодаря   bouquet.
Обадих се и записах за 27 Април при Евтимова поне за един преглед. Така и така ще ходя на ден на отворени врати тъкмо ще ги съчетая. Не знам какъв специалист е, но поне за ехограф смятам, че няма да се затрудни да ми направи..

# 395
Диване, честито и от мен  bouquet
Алена, да има риск от руптура , там където е рязана матката, може би тук в бг се презастраховат повече, иначе не мога да си обясня разликите в сроковете Thinking
А д-р Илиев дали е станал вече татко?

# 396
Диване, честито и от мен  bouquet
Алена, да има риск от руптура , там където е рязана матката, може би тук в бг се презастраховат повече, иначе не мога да си обясня разликите в сроковете Thinking
Преди около година тук във форума се събираха средства за едно момиче, май се казваше Поли, забременяла около 6 м. след първо секцио. Имаше тежки усложнения, плацентата прорастваше през матката към други органи и ги обхващаше. В България са я карали да прави спешно аборт при това  с огромен риск за отстраняване на матката. Но в Германия и бяха дали големи надежди за успешна бременност, също с рискове, но и варианти за справяне. Ситуацията беше животозастрашаваща, но в Германия имат ресурса да се справят. В Бг съответно нямат идея за подобни методи. Мисля, че това е причината тук да се презастраховат, просто не са квалифицирани за по-тежки случаи.
ПП: Момичето си роди здраво детенце, макар по-рано от термин.

# 397
Въпреки че Димитров е фен на секциото, аз съм раждала при него нормално. Нито веднъж не си отвори устата да ме убеждава в противното. В събота срещу неделя ми изтекоха водите. сутринта му се обадих и постъпих в болницата без нито една контракция, нито сантиметър разкритие (макар и точно на термин) и тоя човек седя от сутринта до късно вечерта цял ден при мен докато родя (след окситоцин де, просто се налагаше), макар и в почивния си ден.
Е как да не го избера пак.  Mr. Green
Дано всичко  е наред и да е свободен ( вс мисъл да не е отпуска нещо) и пак да дойде да ме изроди и втория път като му дойде времето  Grinning
Макар, че съм убедена, че всички останали доктори там също са много добри специалисти  Peace
ronisum, старшно ме зарадва. И аз съм се насочила към него и в понеделник ще звънна в кабинета за да говоря директно с него, а не през регистратурата.

# 398
Та въпроса ми е : как точно става това-трябва ли да минавам през регистратурата,да казвам ли кой точно ме праща и изобщо как се процедира?   newsm78
Отиваш на регистратура и си плащаш 15лв за записа,после отиваш в първата чакалня и те извикват когато апарата е свободен,влизаш в най-крайната врата (мисля че пишеше Женска консултация на вратата).Лягаш на леглото и ти слагат колани,правят записа -около 20,30минути.После ако Димитров не е на смяна в болницата ти го разчита който е на АГ кабинета.

А те ли ще му предадат дали всичко е ок или аз да го търся по-късно?

# 399
Диване, Силвъргрийн, честито момичета !!! Лека и безпроблемна бременност и прекрасно раждане ви пожелавам  bouquet!
Маринелс, надявам се нещата да се наредят по най-добрия за теб начин  Hug.Все пак дано е грешка ...
За тоновете - при мен до момента винаги е било така -обаждам се и плащам на регистратурата, че съм там /без час/, извикват по име и д-р Илиев поглежда, разчита, питам ако се сетя нещо...
Все се каня да пиша и забравям, нали апарата го слагат акушерките - да изразя впечатленията си - аз толкова лъчезарни, внимателни и мили акушерки не бях виждала, любезни, отзивчиви, много ме впечатлиха, страхотни са!
За тел. на доктор - явно е индивидуално дали се дава, аз си признавам, че като се притисня или имам въпроси звъня, но пък за самото раждане сме се разбрали, отивам там и от болницата ще си го викнат. Все пак ако е през деня и в удобно време сигурно пак ще се изкуша да му се обадя...Ако е през почивните дни или нощем обаче съм си решила да не му звъня  Naughty , все пак като ме видят в болницата ще преценят каква е ситуацията и ще му се обадят ако трябва, то по тел. той няма много какво да направи Peace.
...и аз това се чудех онзи ден Laughing, ама не върви някак да го попитам  Joy
Аз утре съм на ехограф, от няколко дни съм с доста контракции, търпимо болезнени, но не достатъчно редовни, та ще ми е интересно да видя как стоят нещата...

# 400
  • София
много хубави новини! лека бременност пожелавам на всички

marinels според мен е станала някаква грешка

на мен Димитров още при първия преглед ми даде мобилния си тел., а лекарят който ме следи на ЖК не ми го е дал

# 401
  • София
Аз пак да питам, дано не ставам досадна някой има ли впечатления от Евтимова, какви и ако е необходимо да ходя при друг лекар. Става дума за прост рутинен преглед? Благодаря  Hug.

# 402
Аз пак да питам, дано не ставам досадна някой има ли впечатления от Евтимова, какви и ако е необходимо да ходя при друг лекар. Става дума за прост рутинен преглед? Благодаря  Hug.

Аз се следих при Евтимова. Внимателна е, като питаш обяснява това, което те интересува, забавна е и с много готино чувство за хумор. Доволна съм.

Благодаря за пожеланията момичета!   bouquet

# 403
  • в 1001-та нощ
и аз се следих при Евтимова по каса и като се има предвид на какви "попадения" случвах преди нея - тази жена ми върна вярата в лекарите

не че нямаше да ме изпусне после, но като за рутитен преглед  Peace Peace

# 404
  • София
а.л.е.н.а.
диване

Благодаря много за отговорите   bouquet. Да просто за преглед става въпрос докато се докопам до Лазарова, голяма борба пада  Rolling Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт