Токуда Болница - София - 9 тема

• 47 301
  • 707
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
http://www.medela.com/IW/en/breastfeeding/products/pumping/mini-electric.html
ето тази е въпросната, казва ми мамата че е почти нова, продава ми я за  лв. Как мислите?

# 601
http://www.medela.com/IW/en/breastfeeding/products/pumping/mini-electric.html
ето тази е въпросната, казва ми мамата че е почти нова, продава ми я за  лв. Как мислите?
Писах и на лични. Мини електрика е много шумна, наистина голяма врява. Не може да цедиш докато си в една стая с детето, или поне то трябва да е с много здрав сън. Аз бях с такава до 4я месец и успявах да поддържам лактация, но трудно. Сега съм с медела суинг, по-добър избор е, макар и по-скъпа.
Неслучайно в нета се скъсват да продават модела Мини електрик - защото не е нещо особено и гледат бързо да се оттърват  Peace
По количество и леснота на изтеглена кърма класирам на едно място Медела Суинг и Авент ръчна, след тях е Медела Мини Електрик.

# 602
Момичета, малко помощ,съвсем скоро ще раждам в Токуда.Всичко до сега беше наред, но сега ми се появиха някакви стрептококи група Б.Някой имал ли е подобен проблем и дали това ще попречи на естественото раждане.Благодаря Hug
Ще ходя при д-р Кирякова, но съм много притеснена и за бебо и за раждането Embarassed

Тези стрептококи въобще не са безобидни. При нормално раждане има опасност бебето да ги прихване и да развие белодробна инфекция. И на мен ми ги хванаха няколко седмици преди да родя. Добре, че беше Лазарова - веднага ми изписа АБ. Седмица преди раждането вече ги нямаше. Обърни специално внимание на Кирякова. При мен Евтимова въобще не ги отрази, което доста изненада Лазарова.

# 603
  • в 1001-та нощ
и моята е суинг  Peace

# 604
Здравейте! Искам да попитам тези от вас, които скоро са родили или им предстои да родят в Токуда колко общо излиза всичко. Видях ценоразписите на сайта на болницата, но не разбрах дали в посочените суми е включен избора на екип. Например 1500 лева за секцио, 600 за бебето, 125 за ВИП стая-това ли е всичко? Разбира се, ясно е, че допълнителните изследвания ще си ги заплатя. Имам и друг въпрос-ВИП стаята самостоятелна ли е? И последен един-ако ходя на платена ЖК при някой доктор от Токуда сигурно ли е, че при него ще раждам? Някакви препоръки за сшециалист при секцио? Благодаря предварително за отгоговорите и извинявайте, че ви занимавам.

# 605
  • в 1001-та нощ
горе-долу - правилно си разбрала, но цената за ВИП стая - мисля е на ден/нощ, а иначе е самостоятелна

не е сигурно, че ще родиш при този, при когото ходиш на платена кнсултация, защото винаги е възможно нещо да го препятства, но можете да направите уговорка  Peace

за секцио - Димитров, Колева, Лазарова, но не е ясно кога ще работи  ...

по мои наблюдения Колева най-много си спазва уговорките за секцио  Peace

# 606
Днес питах в Токуда за Лазарова - още не знаят кога ще се върне.
Дано оздравее бързо  Praynig

# 607
  • София
Добра, притесни ме нещо  newsm78.
Как не знаят кога ще се върне, аз имам час при нея на 17 Май. Дано оздравее бързо жената, само да не ми отменят и този час, че ще е за трети път. Ако и този път не успея да се видя с нея, май ще се откажа и ще се насоча някъде другаде  Cry.

# 608
Благодаря на всички отзовали се с мнение за стрептококите.Кирякова изобщо не ги пренебрегна и ми изписа АБ веднага, сега ще го пия 5 дни и силно се надявам следващата проба да е чиста.
Толкова ми се иска да родя нормално, но ако ги има пак, няма да рискувам.

Hug

# 609
Момичета,някой има ли инфо за д-р Лилова детски нефролог? Запазих час при нея за другата седмица,но ми се ще да си набавя мнения предварително

# 610
  • Sydney
и аз да ви питам: ще може ли в лабораторията на Токуда да си пусна едно изследване без да ме е пратил лекар (от там) и без направление (изследването не минава по каса)... или ще трябва да ходя пак в друга лаборатория да ми съсипят "тънките" вени???

# 611
  • София
и аз да ви питам: ще може ли в лабораторията на Токуда да си пусна едно изследване без да ме е пратил лекар (от там) и без направление (изследването не минава по каса)... или ще трябва да ходя пак в друга лаборатория да ми съсипят "тънките" вени???
Всичко можеш да си изследваш по свое желание. Аз съм пускала  и носен секрет без да ме праща лекар, но тогава минаваш УНГ да вземе пробата срещу 5-6 лв.

# 612
Никакъв проблем нямаш - отиваш,казваш че си за платено еди-какво си изследване и готово. На мен често ми се налага да пускам за малката или мен така изследвания.

# 613
  • Sydney
Бoяна, marinels благодаря за отговорите  Hug... поне знам, че там се справят добре Simple Smile

# 614
  • София
marinels, д-р Лилова е много добра; нашата лична лекарка ни е пращала при нея. Обръща внимание; аз се учудвам че има толкова скоро часове за нея, ние сме чакали по месец

Общи условия

Активация на акаунт