Токуда Болница - София - 9 тема

• 47 442
  • 707
  •   1
Отговори
# 435
TEDDY BEAR,

благодаря за инфото, ще ги поразпъна малко по-настоятелно и конкретно и аз Simple Smile

# 436
Здравейте и от мен! Предстои ми раждане в Токуда. До момента следя бременността си при доктор Илиев и съм много доволна. Какви са отзивите ви за него, става въпрос за нормално раждане, може би с епидурална упойка?

# 437
Здравейте и от мен! Предстои ми раждане в Токуда. До момента следя бременността си при доктор Илиев и съм много доволна. Какви са отзивите ви за него, става въпрос за нормално раждане, може би с епидурална упойка?

Аз само положителни отзиви съм чувала за него и мисля, че е много добър специалист. Също така е привърженик на нормалното раждане. Сигурна съм, че няма да съжаляваш ако родиш при него. Успех! Simple Smile

# 438
Аз също съм с много добри впечатления, предстои ми и раждане при него и се надявам всичко да е наред, ще споделя. От това което сме говорили ,определено е привърженик на нормалното раждане, но съобразено с обстоятелствата т.е. ако се наложи секцио няма проблем.

# 439
Аз родих  секцио при доктор Илиев преди 3 месеца.Изключително доволна съм от високото ниво на професионализъм, от лекарския му морал,от съпричастта към пациента.Страхотен е!Момичета,в сигурни ръце сте!

# 440
Освен всички други суперлативи да каже,че дори помни хората, т.е.аз не съм му бира пациентка виждали сме се само на визитациите и като го засякох онзи ден в коридора ме позна.

# 441
И мен сигурно ме е запомнил след откровенните ми думи на операционната маса  Joy
Да му е живо и здраво момченцето!!!

# 442
Момичетата вече са ти писали.
Да ти кажа и аз
Родих при него нормално ,без упойка-аз така исках.Съобрази се с желанието ми.
Наложи се окситоцин и епизиотомия-не ги исках преди като бях бременна, но не съм се дърпала щом се наложи.
Обясни ми защо се налага и така Peace
Доволна съм.Спокойна бях при раждането си Peace

# 443
Ейприл, Бъни, постовете ви ми вдъхват спокойствие за предстоящото раждане Hug, благодаря ви момичета  bouquet, точно ме бяха връхлетели едни предстартови чуденки и като влязох и погледнах в темичката ми стана едно спокойно и безстрашно  Laughing !

# 444
Здравейтеее... На някоя от вас предизвиквали ли са раждане в Токуда???

# 445
Здравейтеее... На някоя от вас предизвиквали ли са раждане в Токуда???

Дам.. Simple Smile

# 446
Как мина???

# 447
Амии, окситоцина изобщо не усещах. Нито контракциите. Хилех се като тиква в коридорите и маах гащи почти през цялото време. Simple Smile

Няма нищо страшно. Винаги има човек до теб, лафче и т.н. Персоналът е страшно мил и само да мъцнеш и скачат. Grinning

При мен после се случиха други неща, които нямаха общо с индуцирането и доведоха до секцио. Но имам само приятни спомени. Simple Smile

Като не се спичаш и си позитивно настроена е мнооого, много леко. Simple Smile Тъй че, носи си хубавото настроение и чакай сладкото бебе.   bouquet

# 448
Много благодаря Simple Smile

# 449
  • в 1001-та нощ
кмата му ражда 2 седмици след террмин с окситоцин - ден и половина са я чакали спокойно без да я пресират, бебето беше над 4 кг - всичко мина по мед и масло  Peace

Общи условия

Активация на акаунт