Звездни компромати-96

• 58 255
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
Мисля, че Алисия е много нахална. В момента личният и живот е повече интересен от кариерата и, а тя тръгнала да си хвали проектите. Пък нямало да каже, кой е мъжът до нея. Те, на, пукнете се , пак има мъж до мен.  ooooh! Заприличала е и на бабичка, състарена и самонадеяна. Вече ми е противна и грозна.

# 556
  • Sofia
Аманда Холдън отново в светлините на прожекторите, след като се беше скрила от света след загубата на момченцето си в 7 месец на бременността.
36-тия рожден ден на Ева Лонгория, отбелязан с парти в стил 20-те години (най-вдясно е Ким Кардашиан).
Джъстин Биебер на сцената с разкопчан панталон, упс

# 557
В триъгълника Алисия-Николета -Валери смятам, че Валери е виновен за цялата интрига.Николета се била натискала и развалила семейство, глупости Валери е виновен че е позволил това да се случи. Той е обвързания не Николета Peace

# 558
Преди време на едни от музикалните награди на Планета , Камелия бях сигурна, че е с такова бельо. Беше в бяла, дълга рокля и дупето и беше много повдигнато, но сега не мога да намеря снимки  Peace

# 559
  • София
Ох,тази Алисия  Stop че Николета е едно меркантилно момиче без нравствени ценности е ясно,но Алисия защо не погледне и себе си...ако не бяха парите на Божинов кой щеше да я забележи,и да се занимава с нея? Нито блести с красота,нито с талант. Доста е посредствена и бледа. И кого иска да убеди,че не е била с Божинов на първо място заради парите му? Той също не е нито много умен,нито пък чаровен,нито пък кой знае какъв хубавец. Но е богат  Mr. Green
Не че искам да защитава който и да е ъгъл от тъпоъгълника, но Валери на няколко пъти дебело подчертава, че Алисия не му е искала един лев за клипове и т.н. и никога не е подпомагал финансово кариерата и.

# 560
  • София-в сърцата на моите деца
Всеки се мъчи да си осребри историята максимално.....Иначе с какво да ги запомним тези момичета? Със силикона, с мъжете , които спят или с книгите, които са прочели..Те много добре знаят, че утре ще са никоя!! Peace

# 561
# 562
Джъстин Тимбърлейк се разделя с приятелката си (като остават добри приятели).
СВОБОДЕН Е!  Heart Eyes

http://www.tomorrows-news.com/wp-content/uploads/2011/03/justin- … ca-biel-split.jpg

# 563
http://www.tialoto.bg/novini/2011/03/14/djystin-si-haresa-mila-kunis.13526  и вече е намерил нова дама на сърцето си Simple Smile)

Отилия, не знам колко пъти си ходила в Хасково и Димитровград, но явно имаш нужда от очила. Не се изказвай, когато не си особено подготвена  Peace

# 564
Малко не ми прилича на бременна Викито, знам че обсъждахте вече, но за 5ти месец и то с момиче, не били следвало поне лицето да е подпухнало малко от задържане на течностите...?
Доста ми е странно, остави за корема, който при нейното крехко тяло и имайки предвид коя поред бременност е, трябва да изпъкне адски много...  Thinking

# 565

Отилия, не знам колко пъти си ходила в Хасково и Димитровград, но явно имаш нужда от очила. Не се изказвай, когато не си особено подготвена  Peace

Не съм ходила нито в Хасково,нито в Димитровград,но разбрах,че произходът на много от "певиците" е от там. И тъй като стилът на облекло,който налагат,е доста различен от световните тенденции и разбирания за стил и непреходна елегантност,реших,че момичетата в онези райони имат местна мода.   Peace

# 566
Джей  Ло

Как така се изказвате за някой град, без дори да сте ходили там? Много е странно. А и не знаех, че повечето фолк певици са от този ареал, има и от моя край , т.е много , много на север.

# 567
  • София
Малко не ми прилича на бременна Викито, знам че обсъждахте вече, но за 5ти месец и то с момиче, не били следвало поне лицето да е подпухнало малко от задържане на течностите...?
Доста ми е странно, остави за корема, който при нейното крехко тяло и имайки предвид коя поред бременност е, трябва да изпъкне адски много...  Thinking
Това с големинета на корема е строго индивидуално. На моя приятелка, бременна в 6-ия месец, коремът й почти не личеше, а е много слаба. Когато отиде да ражда, всички я гледали доста подозрително в родилното  Mr. Green
И още едно уточнение - задържането на течности по-скоро е характерно при напреднала бременност  Peace
Така че Викито си е екстра. Пък и аз никъде по снимките не я видях с прилепнали блузи, че да коментираме колко й е голям коремът.

# 568
Някой ще помогне ли - наскоро се разхвърляше в тази тема линк към някакъв сайт за обувки-реплики, но нещо не мога да го намеря.

# 569

Общи условия

Активация на акаунт