Звездни компромати-96

• 58 212
  • 733
  •   1
Отговори
# 720
# 721
  • София
Най-популярното гей списание OUT побликува непоказвани снимки на Мадона от 1982г  I Shot Madonna -разгледайте ги.
Много е готина Мадона,точно от времето са когато и бях луда фенка Heart Eyes
За Надето на Константин,ненормална работа,на 20 години се комплексирала и искала да се тунингова,егати и простотията!Тя си е с по-едра структура,какво иска да е 45 кила ли,за нейната фигура си е нормална,няма нужда от такива простотии.

Абсолютно съгласна!И за Мадона,и за Надя.Жалкото е,че повечето български момичета на нейната възраст са така.Заветната мечта е на 18 да имат гумени цици и залепени дълги коси.Друго в живота не ги интересува Confused,а още по-жалкото е че има родители,които им се връзват.

Голямо удоволствие беше да разгледам снимките на Мадона-благодаря  Cafelate !

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 10:53 от didito.

# 722
# 723
# 724
# 725
# 726
  • София
Най-популярното гей списание OUT побликува непоказвани снимки на Мадона от 1982г  I Shot Madonna -разгледайте ги.

Снимките на Мадона са невероятни!!

# 727
Жалкото е,че повечето български момичета на нейната възраст са така.Заветната мечта е на 18 да имат гумени цици и залепени дълги коси.Друго в живота не ги интересува Confused

Аз и на 19- 20 години си мечатех за това.  Simple Smile И по- късно също, но тогава бях добавила и други неща в списъка. Е, мина ми. И понеже преди 15 години нямаше български певици с гумени цици и залепени коси, вдъхонвение за тази визия черпех от произведенията на Борис Вайехо.  Simple Smile
И Памела Андерсън.

# 728

за мен пък е ужасно. Какви ръце, какви гърди. Не намирам нищо женствено и нежно в такива фигури.

# 729
  • София
Жалкото е,че повечето български момичета на нейната възраст са така.Заветната мечта е на 18 да имат гумени цици и залепени дълги коси.Друго в живота не ги интересува Confused

Аз и на 19- 20 години си мечатех за това.  Simple Smile И по- късно също, но тогава бях добавила и други неща в списъка. Е, мина ми. И понеже преди 15 години нямаше български певици с гумени цици и залепени коси, вдъхонвение за тази визия черпех от произведенията на Борис Вайехо.  Simple Smile
И Памела Андерсън.

Не ти вярвам!Точно ти?!Не,не,не вярвам...

Камерън Диас казва,че много повече харесва тялото си сега-на 35год.,отколкото на 20.
И на мен ми идват малко в повече тези мускули.

# 730
Не ти вярвам!Точно ти?!Не,не,не вярвам...

Явно съм го крила дълбоко в себе си  Simple Smile щом не ми е проличало...  Laughing  Наистина съм си го мечтала, не се шегувам.

# 731

за мен пък е ужасно. Какви ръце, какви гърди. Не намирам нищо женствено и нежно в такива фигури.

Ама кой е казал ,че е женствена?Simple Smile

# 732
# 733

Общи условия

Активация на акаунт