Звездни компромати-96

• 58 214
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
На мен пък снощи много ми хареса ,нито беше подпухнала нито е напълняла,беше много приятна водеща а аз се бях настроила с/у нея четейки вашите коментари.Ми била рязка,не съм забелязала супер си беше и самото предаване страшно ми хареса

# 676
# 677
Е много са хубави

# 678
  • Балчик
На мен пък снощи много ми хареса ,нито беше подпухнала нито е напълняла,беше много приятна водеща а аз се бях настроила с/у нея четейки вашите коментари.Ми била рязка,не съм забелязала супер си беше и самото предаване страшно ми хареса
и кое и беше " супер " , стоеше не на място и сочеше тавана  с пръст и само викаше " стоп"  Mr. Green, с рокличката и панделката в косата го докарваше малко на домакиня стил 70- те години.
Да и аз харесах предаването , съдиите са супер - професионалисти.  Peace

# 679
От известно време гледам една реклама по VH1, не ви ли прилича този на Пеньо от ББ? Mr. Green

# 680
А какво се случва с the real Пеньо? Нещо имам спомени, че в някаква чужбинска медия го бяха споменавали или бъркам? И за онзи образ, дето уж щеше футболист да става /как му беше името/ се сещам всеки път, като мерна Жорето Бекъма и мама му Божка.

# 681
 Пацата Joy
Подвизаваше се по едно време като придружетел на Константин от Пайнер, към днешна дата не го знам. А Пеньо последно беше Парис и беше жена, после му изгубих дирите:)

# 682

Отилия, не знам колко пъти си ходила в Хасково и Димитровград, но явно имаш нужда от очила. Не се изказвай, когато не си особено подготвена  Peace

Не съм ходила нито в Хасково,нито в Димитровград,но разбрах,че произходът на много от "певиците" е от там. И тъй като стилът на облекло,който налагат,е доста различен от световните тенденции и разбирания за стил и непреходна елегантност,реших,че момичетата в онези райони имат местна мода.   Peace

Извинявайте ама не можах да се сдържа  Joy Joy Joy hahaha

# 683
  • Бургас
и кое и беше " супер " , стоеше не на място и сочеше тавана  с пръст и само викаше " стоп"  Mr. Green, с рокличката и панделката в косата го докарваше малко на домакиня стил 70- те години.
Да и аз харесах предаването , съдиите са супер - професионалисти.  Peace

и мен не ме подразни с нищо...въпрос на вкус ... Laughing

# 684
На Снежанка от Дисни го докарваше  Simple Smile

# 685
  • София
На Снежанка от Дисни го докарваше  Simple Smile
И аз напред коментирах, че го докарва на героиня от приказка, щото се зачудих Снежанка блонди или брюнет беше   Wink
Не че е грозна Елен, просто сравнявайки я с онова крехко, хубаво момиче с големи очи, каквато беше преди, сега ми е странна и неестествена. Е, тя сега е с още по-големи... очи  Mr. Green

# 686
  • Пловдив
"Бяла като сняг, с бузи, алени като кръв и коси черни като абаносово дърво" - винаги си е била брюнетка Simple Smile

# 687
Тъкмо исках да се включа за Снежанка - как блондинка, бе?! То си е типаж 'снежанка' - бяла кожа и тъмна коса.

# 688
  • София
Тъкмо исках да се включа за Снежанка - как блондинка, бе?! То си е типаж 'снежанка' - бяла кожа и тъмна коса.
Не съм твърдяла, че е блондинка, а и за такъв типаж не бях чувала. Просто сутринта изключих каква е по цвят, въпреки че снощи четох приказката на детето  Blush Ми изпушвам вече.

Риана с рунтавата перука  и пак
Селин  Дион
Кейти Холмс и Сури  само Сури  и пак

# 689
Е сега била нежна и крехка ,ми минало свършено,нищо не ме дразнеше в нея напротив очаквах да е по зле ,тя си ес справи.Явно такава роля и е отредена.За външният и вид нали не си представяте ,че тя сама си е решла как ще се облича.Хареса ми,а това с кой живее си е нейна работа.Всеки сам се оправя както може.Има и други като нея не е само тя първата в света която живее с по възрастен мъж.Голяма работа.

Общи условия

Активация на акаунт