Звездни компромати-96

• 58 227
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
Риана за "Воуг", снимана от Ани Лейбовиц  Heart Eyes

# 661
# 662
Леле Кешката  Mr. Green, евалата:)

А Лиан Раймс е станала скелет.....с пухкавите бедра си е екстра!

# 663
Тази сутрин мернах на корицата на едно списание /не помня кое/ Елен Колева - много неприятна, малко подута изглежда, напълняла ли е ...... Между другото никога не ми е харесвала, нещо мазно има в нея.

# 664
Тази сутрин мернах на корицата на едно списание /не помня кое/ Елен Колева - много неприятна, малко подута изглежда, напълняла ли е ...... Между другото никога не ми е харесвала, нещо мазно има в нея.

Отговор:
силикон в устата и бюста  Wink

# 665
  • София
Елен Колева не е това, което беше. Да не говорим колко нелепо се вписваше в кулинарното предаване с визия на тунингована героиня от приказка. Каква беше тази рокля и панделка в косата - егати и стайлинга  ooooh! А качествата й на водеща не искам изобщо да коментирам. Това момиче ще си съсипе кариерата на актриса - жалко!

Кристина  Агилера  и пак ако имах нейните крака щях да забравя за къси рокли и клинове
Ева Лонгория
Джесика Алба
Джесика Бийл
Сем. Бекъм пише, че се били настроили за поредното момче, но били много приятно изненадани при вестта за момиченце  Grinning
Мери Кейт Олсен
Алесандра  Амбросио  се забавлява  в Бразилия
Скарлет Йохансон  за китайския Воуг
Бийбърчо с восъчната си статуя  пак  с фенки  Laughing
Анди  Макдауел  отново не знам на колко години е, но я намирам за отлично изглеждаща!
Дженифър  Хъдсън
Къртни Кокс  с фотосесия  за априлския брой на Harper's Bazaar много ми харесва  Heart Eyes
Тайра  Бенкс
Кейт  Мос ах, не  Shocked
Ева  Лонгория  във фотосесия  за априлския брой  на Allure

# 666
A видяхте ли новата прическа на Пинк:

# 667
Случайно хванах малка част от готварското предаване, Елен Колева се държеше доста шефски, ако мога така да се изразя. В смисъл стори ми се, че доста рязко определя правилата и дава старт. Така ли си е била, или аз съм се заблудила?

# 668
http://celebrity-gossip.net/sites/default/files/imagecache/fulls … /110128429_10.jpg

Гледах я в БУРАЛЕСКА филма е от 2010 !     http://www.imdb.com/title/tt1126591/
- странно ,но изглежда много секси и много добре

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 09:23 от pinko

# 669
  • София
pinko, струва ми се, че Агилера доста рязко трупна килца, а и докато излезе един филм по кината, минава много време  Peace

# 670
Милко с много готин T shirt  Mr. Green

На Елен Колева бих искала да кажа да си погледне снимките от преди 3-4 години, също и да си припомни какво правеше тогава, какво сега...Дано се харесва.

# 671
  • София

Ума Търман е прекрасна!  Heart Eyes Много я харесвам, като жена и актриса   Heart Eyes

# 672
  • на село
Анди  Макдауел  отново не знам на колко години е, но я намирам за отлично изглеждаща!

53 г. Прекрасна е!

# 673
В : Шивачките:, Елен Колева много ми хареса. Една такава естествена, мила, чаровна. Сега започва да разваля чара си. Да, не е 19, както във филма, но не е и на 50. Дано се опомни това момиче, че си има естествена красота и не е нужно да прекалява с маркировките.
Видяла жабата, че подковават коня и тя дала. ooooh!

# 674

Общи условия

Активация на акаунт