Звездни компромати-96

• 58 227
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
  • Bayern
http://www.marieclaire.co.uk/imageBank/cache/r/rexfeatures_12934 … 47d4daf5777e9.jpg  Жизел  на  карнавала в Рио

http://www.marieclaire.co.uk/imageBank/cache/r/rexfeatures_12934 … 47d4daf5777e9.jpg  отново

Нали?
Казва се Jacqui Ainsley, и на мен страшно ми заприлича на Мадона  Simple Smile
Между другото статията е озаглавена - Report: Baby No. 3 On The Way For Guy Ritchie!
Нали има само един син от Мадона, защо бебе №3  newsm78
бебе  N3  защото  заедно с Мадона  осиновиха  Дейвид, така  с Роко  стават  двама

# 61

Да малко е по-хубава според мен.

Харесва ли ви новата визия на Анелия.Косата и е точно каквато беше на Галена,а на корицата на новото стори я обърках с Андреа...

# 62

Много фотошоп, съжалявам за тази тенденция. Така обезличава хората тази обработка, прави ги толкова типични, еднакви, безлични, дори пластмасови. При някои дори не остава никакъв живец, като кукли са. Кому са нужни тия гладки лица, и на децата не са им толкова опънати и прасковени.

Защото всеки иска да се види съвършен, а техниката все повече показва несъвършенствата, които дори огледалото не показва. От друга страна има"мода", която налага една обработка в стил "киборг"или 3D.  Всеки фотограф си избира стила на обработка, но като цяло всеки тушира недостатъците, за да няма недоволни клиенти:)Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Иначе, аз опорочаващ ФШ на конкретните снимки не видях, с изключение на две женски лица в макро режим. Мъжете са доста натюр и нищо не им е спестено.

# 63
  • София
 wavey

# 64
  • София
А Дея/а Бербатова май си има няколко Сток-ета, миналия път я бутаха в черна количка.  Sunglasses
Много е готино това семейство. Дано са много щастливи!  Flutter
И на мен ми харесват!
Принципно допускам, че имат няколко колички, но пък и на Стокето текстилния сет се продава отделно и можеш да и сменяш визията всеки ден.  Grinning

# 65
# 66
# 67
  • Русе/София
Принципно допускам, че имат няколко колички, но пък и на Стокето текстилния сет се продава отделно и можеш да и сменяш визията всеки ден.  Grinning

А има ли значение колко на брой са?

# 68
  • София
Колкото повече,толкова повече,както казва Мечо Пух Grinning.

Преди време се обсъждаше,че Дейвид Бекъм използва бельо само по веднъж и го хвърля после в кофата.

# 69
  • София
Ако не бяхте казали, че е Алисия никога нямаше да я позная. Много странно е излязла на снимката от корицата.  Thinking

# 70
Алисия Николета ли имитира? Тя първа се снима като младоженка. Даже и муцката и е същата Simple Smile

# 71
Харесва ли ви новата визия на Анелия.Косата и е точно каквато беше на Галена,а на корицата на новото стори я обърках с Андреа...
Определено НЕ! Преди беше много секси /поне според мен/, а сега ми прилича на изрусена циганка. Загуби се  свежестта и очарованието и.

# 72
# 73
Алисия Николета ли имитира? Тя първа се снима като младоженка. Даже и муцката и е същата Simple Smile
Общото и различното при двете е, че едната се снима като булка, за да покаже, че се надява да й предстои сватба, а другата се снима като булка, за да заяви, че се разделя с илюзиите за сватба, и все за един и същи младоженец.  Simple Smile

# 74

Общи условия

Активация на акаунт