Звездни компромати-96

• 59 811
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
Гледах едно интервю с Галена, в което каза, че са имали проблем в Дубай със снимките.  Нямали разрешение за снимане......а в началото им били обещали, че ще им уредят нещата. На място останали с пръст в уста. Явно затова има само пустиня....

# 466
Фърги не ми харесва тук. Преди имаше страхотни крака, сега не ми изглежда така.

И в лице, направо се е обезобразила  Rolling Eyes

# 467

На мен, пък клипа ми напомня на последната серия на Секса и града..Където бяха в Абу даби  Rolling Eyes

# 468
 Shocked  Фърги е  заприличала  на "жената-лъв", не се сещам как се казваше, една кукумявка, дето се оперираше постоянно ,докато не заприлича на тигърче ...Не ми се рови за снимки, но Фърги, сериозно ми напомня на нея...
  Клипът на двете чалга-идолки на мен пък ми прилича  на" Sex& the city" втората част, нали те се ветрееха из пустинята с тоалети на различни дизайнери, нашите и те да не останат по-назад, само не разбрах, защо е нужно да си разменят роклите, или пък аз не съм внимавала нещо..Стори ми се, че една рокля и на двете я видях.

Хах Буба, не съм сама!

# 469
Първата ми мисъл за клипа веднага беше Сексът и градът 2. Текста не съм слушала.

# 470
меркантилница , да не би да имаш предвид за "жената котка" или има и "жена - лъв", то лудоста на някой хора граница няма........

Да ви призная хич не го и пуснах да го гледам въпростният клип на П и Г, нямам никакво желание, но ще ви чета коментарите  Peace

# 471
 Pea, права си, "жената-котка"  е ! На нея ми прилича...

# 472
# 473
# 474
Нейната история някой знае ли я? Операциите май имаха нещо общо с мъжа й....

# 475

Аз не я знам историята й....

# 476
Да, всичко започва, когато разбира, че мъжът и си има любовница. Неговото любимо животно е дивата котка и жена му прави всичко възможно да заприлича на такава.

# 477

Eto тук http://www.celebcosmeticsurgery.com/2007/02/jocelyn-wildenstein-part-i-her-story/, на английски. Не ми се чете цялото, но мъжът й, милиардер, имал собствена джунгла с лъвове и тя, отчаяна да привлече вниманието му, искала да заприлича на лъвовете...  Crazy
Ако съм разбрала правилно от бързия поглед и ако статията не е измишльотина, това е егати историята. Тази жена е имала нужда от психоаналитик или брачен консултант, не от пластичен хирург.

# 478
 За Фърги мога да кажа, че всяка жена може да бъде щастлива, ако на нейните години (а и по-млада) изглежда така  Peace .

http://honeygerman.com/site/wp-content/uploads/2010/06/fergie1.jpg

Напоследък няма много изяви, но през декември миналата година е казала, че е наддала заради ролята си във филма Nine. За това си е позволила да яде пържено.

А жената котка сигурно е на 100 години и станала такава заради твърде много операции, по нейно желание.

# 479
Искаше да заприлича на котка, ама мъжът ли ги обичаше, тя ли нещо не беше в час...тя верно повече на лъвица прилича.

Общи условия

Активация на акаунт