Звездни компромати-96

• 59 811
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
За Фърги да кажа, че всяка жена може да бъде щастлива, ако на нейните години (а и по-млада)изглежда така  Peace .

Абе стига бе, като кажете така 'на нейните години', все едно смъртна присъда подписвате!! Жената е родена през 75-та, за бога! Ще накарате 45-50 годишна жена да се почувства като динозавър, да му се не види!  Crossing Arms Ама ще остареете и вие, ще видите за какво говоря.  Twisted Evil  Hug

# 481
На мен Преслава ми хареса в клипа, може и да не е правен в Дубай, но тя изглежда много добре във всички тоалети.

# 482
Аз и пухкави жени харесвам, но Фърги ми изглежда подпухнала напоследък в лице, страшно много  Peace

Горката жена-лъв-котка, изглежда много ужасяващо, вече ни на котка ни на лъв прилича  Mr. Green

# 483
  • Балчик
За жената - котка , преди около година имаше огромна статия в списание " Ева " , интересна история , достойна за филм , била е красива жена , която си е знаела цената , знаела от твърде млада , че нея я привличат парите и богатите мъже, така тя определила своите приоритети. От там на сетне и живота и преминава не без облаци разбира се. Омъжена за богат еврейски наследник, чийто баща през Втората Световна война е имал вземане даване с нацистите и от там и богатството , свекъра изобщо не бил доволен от избора на сина му , да се жени за това момиче, но разглезеното синче не го послушал. Фамилията наистина е богата , притежават цели сгради в Манхатан.
По спомен - тя се е влюбила в Африка , особено във частното имение на нейният мъж , който си имал всякакви животни и обичала да живее там .
Преминава през тежък развод , дълги години е имало борба за подялба на имоти и пари , операциите които тя си прави не са толкова , че искала да прилича на лъв или котка , а по- скоро да съхрани своята младост и красота , като вярвала , че така нейният мъж няма да си търси любовници, които били най- вече млади за разлика от нея.  Peace

# 484
  • In a surreal moment!
хаха...много весело..  Confused  или Те за нас...тъй де, няма само ние за Тях

Scarlett Johansson talks about Bulgaria with Jay Leno

# 485
Този клип го знаем, даже бях я нарекла тъпа крава. По принцип преди ми беше симпатична, но след този клип я намразих тотално.  Crossing Arms Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 486
http://www.youtube.com/watch?v=jxTUHCCjJm8

А мен пък ме изкефи  Laughing . Не знаех, че е била тук. Това е реклама за краставиците ни!!! И аз намирам, че са най-хубави! Всъщност казва за България "It's crazy place", но за нас българите казва "Lovely people"  Heart Eyes 
А какво казва за ресторантите не разбрах какво я е шокирало толкова  newsm78

# 487
Тук пише, че е заради мъжа й:

Цитат
Тя е една от най-ексцентричните милионери в света. Тя е Джоселин Уилденщайн и е на 63 години. Точно тя е жената, която е известна на света като пристрастена към пластичната хирургия и която похарчи повече от 4 милиона долара, за да върне любовта на съпруга си.

Историята на Джоселин започва в Швейцария, където е родена в богато семейство с бразилско потекло. Джоселин е ексцентрична от млада и решава да стане пилот. Точно по времето когато тя се дипломира, на пътя й се изпречва милиардерът Алек Уилденщайн, търговец и колекционер на най-различни произведения на изкуството. Страстта им се оказва по-силна и само година след срещата си двамата се женят на церемония в Лас Вегас. Тогава започва шеметния живот на Джоселин, а всяка светска знаменитост вече се съобразява с безумно богата двойка.

Скоро им се раждат две деца, а за огромното им богатство говори целият свят. Двамата са луди на тема животни и докато обикалят света с частния си самолет, ги придружава любимата маймуна на Джоселин и петте им италиански кучета. Съпругът й пък е страстен любител на котки и не се разделя с любимите си екземпляри. Любовта на Джоселин към съпруга й явно се оказва недостатъчна. Уплашена, че ще изгуби всичко и най-вече интереса на мъжа си , тя решава да се подложи на първата си пластична операция. Прави го без да го уведоми и това, което иска е някак странно. Знаейки за любовта на съпруга си към котките, тя кара пластичните хирурзи да направят лицето й подобно на любимата на Алек котка.

Според източници, когато съпругът й видял лицето, крещял от ужас. Скоро пресата откровено я нарича “ жената-котка”, но дори това не е най-лошото. Джоселин се пристрастява към хирургията. Тя има близо 7 пластични операции, драстична реконструкция на очите и поправка на брадичката, устните и бузите. Всичко това буквално я обезобразява и никой не е в състояние да я убеди, че вместо красива млада жена от огледалото я гледа чудовище.

С годините промените са все по-драстични, а Джоселин не жали пари и време. Съпругът й се развежда с нея малко след това и оставя на жената-котка половината си богатство. Днес тя живее в Лoс Анджелис. На 63 години, обезобразена и безумно богата. Последната й поява бе с фешън дизайнера Лойд Клайн, за когото казват, че е последната играчка на Джоселин. Той е един от малкото мъже в самотния живот на най-ексцентричната милионерка в света.

# 488
# 489
Това не е тя, а една моделка, Карен някаква си беше...

# 490
И аз четох историята в списание "Ева" миналата година.  Simple Smile

# 491
инфантилна може и да си права, друга снимка такава не видях. Снимките от началото на преобразяването й, са други. Peace

# 492
Ето това е Джоселин- в началото на преобразяването си (мисля, че вече след поне една пластична операция) Peace :

http://static02.mediaite.com/styleite/uploads/2010/11/0-jocelyn.jpg

# 493
# 494
Сергей Станишев
Вчера е бил в пловдивско село по случай Тодоровден и е станал член на мотобратство Laughing По втален си го представях.

Общи условия

Активация на акаунт