Звездни компромати-96

• 58 403
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
До него не е ли Стефан Данаилов?

# 496
 Не, ама наистина прилича. Кметът на селото, в което е. Данаилов сега е доста поотслабнал.

# 497
  • Sofia
Джени Макарти на плажа с ново гадже, страхотно изглежда  Peace

# 498
# 499
  Г-жата Котка, май се е пооправила малко, не ми изглежда толкова зле вече, колкото на по-горната снимка, както и на по-стари нейни снимки, които съм виждала. Устата и ми изглежда нормална, очите не са чак толкова опънати. Браво на нея, дори съм виждала, далеч по-страшни дами, жертви на евтина,  пластична хирургия в Холивуд...

# 500
А какво казва Скарлет Йохансон на Лено? С две думи може ли някой да ми каже?

# 501
  Г-жата Котка, май се е пооправила малко, не ми изглежда толкова зле вече, колкото на по-горната снимка, както и на по-стари нейни снимки, които съм виждала. Устата и ми изглежда нормална, очите не са чак толкова опънати. Браво на нея, дори съм виждала, далеч по-страшни дами, жертви на евтина,  пластична хирургия в Холивуд...

Аз така като я гледам и на тази снимка ми се вижда долу горе същата като от предишните. Може би не е толкова подпухнала, но...  Tired #Crazy

А Скарлет разказва за престоя си в България. Първо трябвало да снимат в Рим, ама дошли тук и тя си казала Това определено не е Рим и ала бала. Нищо съществено не каза според мен и накрая това за прекрасните хора ми се стори малко като замазване.  Whistling Laughing
По-скоро ми направи впечатление кретенското поведение на Джей Лено.  newsm78

# 502

А Скарлет разказва за престоя си в България. Първо трябвало да снимат в Рим, ама дошли тук и тя си казала Това определено не е Рим и ала бала. Нищо съществено не каза според мен и накрая това за прекрасните хора ми се стори малко като замазване.  Whistling Laughing
По-скоро ми направи впечатление кретенското поведение на Джей Лено.  newsm78

Скарлет никога не ми е харесвала,нито визуално,нито като актриса,лигава ми е,и пресладено изкуствена. Но че България не е Рим си е така. Обикновено хората били в България казват,че им е харесало много,и аз винаги се чудя какво толкова им харесва  Thinking

# 503
Скарлет: "Е, България не е Рим /според мен тя просто не помни името на столицата ни или на града, в който е била, не знам къде е била, та затова сравнява един град с една държава, адски тъпо/, но си е... България. Никога не бях предполагала, че някога ще ида там. Това не е... нали знаеш... някаква туристическа дестинация".  ooooh!
Адски ограничени са тия американци! За тях тур. дестинации в Европа са само Франция, Испания и Гърция.
По-нататък беше изумена как на входа на заведение имало знак, че е забранено за оръжия.  Rolling Eyes Идиотка.
Лено пък се чудеше как така в Бг имало сандвичи с риба тон - как изобщо тонът щял да стигне до Бг...
С две думи - толкова идиотско интервю рядко съм слушала. Интересно ми е ако Нина набере още популярност и един ден така или иначе стигне до фотьойлчетата на подобни идиоти, как ще се държат с нея? Голямо мазнене ще пада...

# 504
Скарлет: "Е, България не е Рим /според мен тя просто не помни името на столицата ни или на града, в който е била, не знам къде е била, та затова сравнява един град с една държава, адски тъпо/, но си е... България. Никога не бях предполагала, че някога ще ида там. Това не е... нали знаеш... някаква туристическа дестинация".  ooooh!
Адски ограничени са тия американци! За тях тур. дестинации в Европа са само Франция, Испания и Гърция.
По-нататък беше изумена как на входа на заведение имало знак, че е забранено за оръжия.  Rolling Eyes Идиотка.
Лено пък се чудеше как така в Бг имало сандвичи с риба тон - как изобщо тонът щял да стигне до Бг...
С две думи - толкова идиотско интервю рядко съм слушала. Интересно ми е ако Нина набере още популярност и един ден така или иначе стигне до фотьойлчетата на подобни идиоти, как ще се държат с нея? Голямо мазнене ще пада...

Разбрала си грешно. Не казва,че това е някаква туристическа дестинация,а казва нещо от рода на "Никога не предполагах,че ще отида там,това не е туристическа дестинация"

# 505
Е нали това написах де! Чети...

# 506
Е нали това написах де! Чети...

А да,не съм прочела едно "не",и съм разбрала че това е някаква туристическа дестинация,а то не е.  Embarassed

Но макар че не я харесвам мисля,че има право. Зависи къде е била. Ако е била в София мога да се съглася с нея,че това не е туристическа дестинация.

# 507
Може и така да е, макар че аз лично не съм съгласна. Мен ме дразни повече какво й е направило впечатление... Рибата тон, краставиците и знака за оръжие. Аз когато съм в някоя държава за кратко време, по-скоро ще кажа, че не съм имала време да опозная културата, историята, аритектурата и т.н., отколкото да плямпам такива глупости. Надали Бг е единствената държава с хубави краствици, нали?!
А Рим си е Рим - единствен, неповторим. Не е нужно всички градове по света да приличат на Рим, според мен поне...

# 508
Ето го клипа със субтитри превеждащи на български
http://www.vbox7.com/play:254f7614

Скарлет не казва почти нищо за България. В рамките на една минута се шегува, по- скоро със себе си. Нали е пухкава, иронизира се, че мислила, как ще я заведат да яде в Рим, понеже имало хубава храна там, а те я завели да яде в България. Би следвало и римляните да се обидят, че видите ли, в Рим няма друго, освен сносна храна...
Не виждам с какво чак толкова лошо впечатление ви направи Скарлет. Дори да е елементарен хумор, като за хора с пуканки пред телевизора, явно, е подходящо.
А населението на Рим е колкото на цяла България, така че може би е удачно сравнение. Уви, цяла България, целогодишно, не приема толкова туристи, колкото един Рим за няколко месеца и то извън сезона.

# 509
  • София
Въпросното интервю го бях гледала и преди, но не ми направи кой знае какво впечатление. И двамата най-вероятно си нямат идея къде е България и т.н., но просто това е шоу и си намират повод да осмеят ситуациата как тя очаквала да снимат в Рим, а се оказала по на изток.
Не се очудвам, а и не трябва, че американците не знаят къде е България, както и много други страни - не знам дали са ограничени, но много от тях живеят с мисълта, че щатите са центъра на света и общо взето по-добро от тяхното трудно се намира (това си е лично мое мнение) - но и да не обобщавам, различно е при различните хора.
Скарлет вече не ми е толкова симпатична - преди я харесвах заради роли в Match Poin, The girl with the pearl earring... , но сега Натали Портман я измести в мойта лична класация.

Нина Добрев - приятно е да знаеш, че момиче с български произход има такъв успех отвъд океана, но тя се е преместила да живее в Канада едва на 2годишна - т.е. едва ли има някакви съзнателни спомени от родината си. Хубаво е, че владее български и споменава за корените си, но едва ли на това, че е българка ще се акцентира толкова. Важното е да прави добри роли и да се развива  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт