Звездни компромати-96

• 58 282
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
Може и така да е, макар че аз лично не съм съгласна. Мен ме дразни повече какво й е направило впечатление... Рибата тон, краставиците и знака за оръжие. Аз когато съм в някоя държава за кратко време, по-скоро ще кажа, че не съм имала време да опозная културата, историята, аритектурата и т.н., отколкото да плямпам такива глупости. Надали Бг е единствената държава с хубави краствици, нали?!
А Рим си е Рим - единствен, неповторим. Не е нужно всички градове по света да приличат на Рим, според мен поне...

Мисля,че не си съвсем обективна. Тя не е била тук на туризъм,а е била на снимки,по работа,и вероятно за кратко. Няма как да тръгне да обикаля църквите и музеите,дори да има желание.
 А и съвсем обективно казано,човек не опознава историята на всяка страна,към която няма личен афинитет,а просто му се налага да пътува по работа. Съгласете се,че никой не е длъжен да изпитва личен интерес и любопитство към страната ни,също както ние не се интересуваме от много от другите страни. Всеки човек има различни интереси и вълнения.

# 511
Напълно съм съгласна с Harlequin и относно Нина, и Скарлет, че и Натали Портмън  Laughing
Нина вече е набрала доста популярност и съм я гледала на подобни интервюта. Държи се умерено и е приятно да я слушаш. Харесвам я много, радвам се за нея, но не я смятам за наистина много добра актриса.
Гледах скоро стар филм с нея и ми направи впечатление, че е развила доста играта си за Дневниците. Особено явно е работила върху играта с лице. Правеше едни ужасни мимики и физиономии, които ги няма в Дневниците. Което пък ме навежда на мисълта, че след време ще започна и повече да я харесвам.
Ох, отплеснах се. Извинявам се  Laughing

# 512
ПОследно казвам - ако човек има очи и сърце за истинските неща, други красоти биха му направили впечатление...  Hug

Сандра Бълок и бебо

Една от любимите ми актриси с внучките си

Певицата Джуъл, която в момента е бременна, катастрофирала - колата й била ударена от пожарна кола.  Confused Тя и бебето уж добре засега, дано!

Тази жена наистина ли е бременна? От сайта претендират снимката да е скорошна...

# 513
Да бременна е с момиче. Heart Eyes

# 514
Да де, аз знам и много се радвам, но съм изумена от начина, по който изглежда. Къде се е скрило това бебе, явно ще е фино и нежно като майка си.  Simple Smile

# 515
Да де, аз знам и много се радвам, но съм изумена от начина, по който изглежда. Къде се е скрило това бебе, явно ще е фино и нежно като майка си.  Simple Smile

Майката не ми се вижда нито фина,нито нежна,а изпощаляла от глад и грозно слаба.

# 516
# 517
Нещо за оневиняване и повдигане на духа: Bulgarian bodyguard saved my life - Scarlett Johansson

http://sofiaecho.com/2010/02/23/863110_bulgarian-bodyguard-saved … carlett-johansson Mr. Green

# 518
 Скарлет се шегува в този клип, с какво толкова ви обиди, не знам.

# 519
Скарлет се шегува в този клип, с какво толкова ви обиди, не знам.

Тънкообидни са българските жени. Обиждат се,ако някой им подари пари,обиждат се и ако им кажат във филм за България,че в страната живеят цигани, обиждат се и ако им кажат,че тук не е туристически рай,и че сме известни само с краставиците си  Laughing

# 520
Ама пък казва за българите хубави неща и съм сигурна, че е искрена, гледала съм любителски снимки, с екипа ,с който са снимали, в извън работно време, наистина и е било забавно.

# 521
  • Tам през Атлантическия океан

Майката не ми се вижда нито фина,нито нежна,а изпощаляла от глад и грозно слаба.

I  на мен не ми е харесвала с тази скелетна фигура  Crazy

Иначе е в 5 месец бременна  Peace

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/03/13/article-1365702-0B2768 … 8-507_468x790.jpg

Ето на тази сн. от 2008 според мен  изглежда мн. по- добре  Peace

http://www.nimony.com/images/victoria-fine-day.jpg

# 522
  • Sofia
Алисия беше при Росен Петров, разпердушини Валери и Николетка.
Имала нов мъж до себе си, чувства се много щастлива и обичана.
Росен я пита няколко пъти за Ники Милайлов, ма той ли е, не е ли- остана доза съмнение, макар че звучеше като да е той.

# 523
# 524
 Запазината марка на Мила Йовович - лицето и изглежда неприятно тук:

http://www.everythingy.com/blog/wp-content/uploads/2009/08/SPLTX … _spl91528_005.jpg

Общи условия

Активация на акаунт