Иначе е неприятно това с повръщането и недишането, преставям си на мене ако ми се случи
Моя досега се е задавял на няколко пъти - от вода ако му давам легнал, ама реагирам светкавично и както е казала Евридика - обръщам по коремче, слагам го все едно ще го къпя, хванат през гърдичките и тупам по гръбчето
Иначе и от носа сме изкарвали по малко, май не е нещо ненормално, ама това дето спират да дишат...
Бррр
- милият откакто се помня винаги е подарявал цветя на жените около себе си/колкото и малко да останахме.../ - това си е въпрос на възпитание явно, мъжът ми е останал без майка на 13 годишна възраст и може и на това да се дължи това, че не е възпитан да подарява за празниците цветя, аз затова и не се сърдя ...

ама то няма как днес е ден за такива емоции
направо съм се побърквала...
сега славабогу по-добре се справя... ама и аз хубаво я потупкам по гърба като и се случи
дана няма повече такива моменти
- друг път забравя... и се осеща към края на деня, но сега се сетил рано-рано
за подарък искамисе да получа...
но нищо важното е да си ме обича и гледка 
и ме пита"аз като нямам мама-на кого съм честитила
\ аз съм отгледана само от него
\
че му го чиститих празника
Успокой се и си кърми спокойно и уверено! Искам да ти кажа също, че страхотно ти се възхищавам, че въпреки трудностите, които си имала предишния път, сега искаше да дадеш най-доброто от себе си и да кърмиш бебчето си! не са много жените, които биха го направили след преживените мъки и горчивия опит!

Препоръчани теми