За Мими и малкия Мони отправяме молби милиони - 1

• 25 998
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
И мойто келешче така я плюе.Според мен,щото не го кефи...Смених няколко,сега като ви гледам как хвалите тез на МАМ,се замислям дали да не взема и тях да пробвам...Ама то само биби стана у нас...Баткото,като смучеше,не е плюел така..

# 151
Ето нещо и от мен за празника:
Едно малко момченце, виждайки сълзи в очите на майка си, я попитало:
- Защо плачеш?
- Защото съм жена - му отговорила тя.
- Не мога да го разбера - продължило да се чуди то.
Майка му само го прегърнала и казала:
...- И никога няма да можеш.
По-късно малкото момченце попитало баща си:
- Защо мама плаче, като че ли без причина?
- Всички жени плачат без причина - бил краткият отговор на бащата.
Малкото момче пораснало, станало мъж, но все още се чудел защо плачат жените. Накрая той решил да говори за това с Господ. Попитал Го:
- Господи, защо жените се разплакват толкова лесно?
Господ отговорил:
- Когато правех жената, исках тя да бъде нещо изключително.
Направих раменете й достатачно здрави и силни, за да могат да носят тежестта на света, но достатъчно нежни и меки, за да дават комфорт.
Дадох й вътрешна сила, с която да понесе раждането на дете и отхвърлянето, което много пъти идва от децата й.
Дадох й твърдост, която й позволява да продължава, дори когато всички останали се отказват, да се грижи за семейството си без да се оплаква, дори болна и изтощена.
Дадох й чувствителност, за да обича децата си, независимо от обстоятелствата и дори когато те я нараняват.
Дадох й сила да се грижи за съпруга си, независимо от грешките му и я оформих от реброто му, за да пази сърцето му.
Дадох й мъдрост, за да знае, че добрият съпруг никога не наранява жена си, но понякога изпитва силата и решението й да стои твърдо зад него.
И накрая, дадох й сълзи, които да пролива. Те са само нейни, за да ги използва, когато й е нужно.
- Виждаш ли, синко - казал Господ - красотата на жената не е в дрехите, които тя носи, фигурата, която има, или прическата, която си прави.
Красотата на жената трябва да се види в очите й, защото това е вратата към сърцето й - мястото, където живее любовта.

# 152
  • софия
Е не е честно... днес се разплаквам за пореден път ....

И аз съм се замислила за тези на Мам....
И щерка ми също като я засмучеше, цяла нощ не й падаше от устата

# 153
при нас състоянието с бибата е вече патологично-леят се сълзи за нея. Не се изпуска и за секунда. Устните му са винаги подпухнали  Mr. Green спи дори с нея и ако случайно изпадне, страска се и рев.
след малко ще ви се хвалим, че в момента се храним  Hug Hug Hug

# 154
Моя плюе бибата понякога, ама като захапе хубаво и си я цоцка/нашата е на НУК и трябва малко усилие, за да я задържи в устата., защото формата и е малко странна.. Peace

Огнена - браво за качените рамета, видя ли, ченаразно се тревожеше  Hug Иначе е неприятно това с повръщането и недишането, преставям си на мене ако ми се случи  #Crazy Моя досега се е задавял на няколко пъти - от вода ако му давам легнал, ама реагирам светкавично и както е казала Евридика - обръщам по коремче, слагам го все едно ще го къпя, хванат през гърдичките и тупам по гръбчето  PeaceИначе и от носа сме изкарвали по малко, май не е нещо ненормално, ама това дето спират да дишат... ooooh! Бррр

Синковеца спи вече 2 часа, което си е рокорд за нас, и то по това време на деня - обикновено ми будува до 17 най малко...Ама докато заспи дълбоко беше много зор - много неспокоен, маха с ръце, даже проплаква насън, ръмжи, пърди, свива крака/ама аз го отдавам на газове, не на колики/...

Аз иначе получих цвете от баща ми  Heart Eyes- милият откакто се помня винаги е подарявал цветя на жените около себе си/колкото и малко да останахме.../ - това си е въпрос на възпитание явно, мъжът ми е останал без майка на 13 годишна възраст и може и на това да се дължи това, че не е възпитан да подарява за празниците цветя, аз затова и не се сърдя ...

# 155
  • Русе/Germany
Мами имахме две щипки на пъпчето, но вчера едната падна. Има ли проблем и да звъня ли на педи???

# 156
Честит празник!

Подарък слетобяд ще си избера, не пропускам да си поискам, а не ми и отказват.  Grinning

Мами, ние май ще имаме проблем с пишката. Има малка дупчица, ама май ще се наложи интервенция.  Cry

Снощи ака леко зелено и това малко ме притесни. Дано днес е ОК.

# 157
Честит празник мили дами!Бъдете здрави и щастливи,усмихнати и лъчезарни,обичайте и бъдете обичани,гордейте се с децата си и ги подкрепяйте,бъдете горди ,че сте жени!

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 15:18 от Стани~87

# 158
  • Полски Тръмбеш
Evridika Направо настръхнах  Hug
благодаря ви на всички за прекрасните стихчета  Hug
Диди и аз рева  Heart Eyes ама то няма как днес е ден за такива емоции  Heart Eyes
Огнена и ние така бяхме отначало  #Crazy направо съм се побърквала...   Whistling сега славабогу по-добре се справя... ама и аз хубаво я потупкам по гърба като и се случи  Rolling Eyes  даже веднъж моя ми вика че направо съм я ошамарила  Blush   Praynig дана няма повече такива моменти
Милото  ми честити тази сутрин  Heart Eyes - друг път забравя... и се осеща към края на деня, но сега се сетил рано-рано  Heart Eyes за подарък искамисе да получа... Mr. Green но надали... него все го пропуска  Wink но нищо важното е да си ме обича и гледка  Heart Eyes
Тати- днес ми го чистити  Heart Eyes и ме пита"аз като нямам мама-на кого съм честитила  Party \ аз съм отгледана само от него  Heart Eyes\   hahaha че му го чиститих празника  Joy Joy Joy

# 159
  • софия
абе, момичета... сега виждам на първа страничка

Никол на мама lusyy (от Своге) - 3080 гр, 48 см (термин 22.02.2011) Първо дете спешно секцио

Ако може да ми каже къде живее там? 
Извинявам се, ама не е от често пишещите, нали?

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 15:27 от Дидишонче

# 160
Много красиви неща се публикували, момичета! Няколко пъти се просълзявах, веднъж си поплаках и си дадох сметка още веднъж, че е прекрасно, че сме жени, че сме наистина благословени, че сме майки!

Моите и тримата мъже са много внимателни и винаги ме изненадват приятно. Мъжът ми обикновено ми подараява страхотни неща без да избирам и изцяло съм се оставила на очакването на изненадата! А ако ми се иска нещо специално - ами просто си го купувам. Много ми е готин мъжа, но сме имали и трудни моменти, и сме се карали, така че не се притеснявайте за това. Скоро даже четох в една книга, че конфликтите в една връзка са сигнал за нейното развитие и всъщност даже са хубаво нещо, защото връзките не са статични, каквото и да разправят в романтичните филми и приказките.

Огнена, радвам се че детенце наддава добре! HugУспокой се и си кърми спокойно и уверено! Искам да ти кажа също, че страхотно ти се възхищавам, че въпреки трудностите, които си имала предишния път, сега искаше да дадеш най-доброто от себе си и да кърмиш бебчето си! не са много жените, които биха го направили след преживените мъки и горчивия опит! Hug Hug

Дидишонче, миналата година правих житния режим по всички правила, на за пречистване, а не като диета. действително отслабнах един кг, който след захранването възстанових. Но мои приятелки са смъквали трайно. А кафето, въпреки, че му бях голям любител, спрях она 2 или 3 ден просто защото не ми се пиеше. Затова намирам житния режим за страхотен начин да си прочистиш тялото . А Елена също е написала много хубаво за постенето, въпреки, че аз не съм издържала дълго. Mr. Green

Теди, проблемът е козметичен, често срещан и операцията, ако се наложи такава- нищо особено.  Имахме подобен проблем, на 2 години оперираха сина ми, той сега нищо не помни. Praynig

# 161
Хепи мама, благодаря!  Hug
Обаче до кога може да стой така? Аз уж все го гледах, но кога е срастнало не знам. Според мъжО така се е родил.

# 162
  • В две тъмни очички
Е,хайде, добре дошли в "родени",от една януарска мама! Да са ви живи и здрави дечицата и вие да си ги гледате и да им се радвате!

Честит 8-ми март!

# 163
нашият татко се обади, че заминава за русе към 4 и след това към бургас и не е ясно кога ще си дойдеее  Confused

# 164
Мами имахме две щипки на пъпчето, но вчера едната падна. Има ли проблем и да звъня ли на педи???
Ние пък нямаме нито една щипка.Падна в родилното и там вързаха едно конче.Пъпчето на Вяра още не е паднало макар че утре ще стане на месец.Според мен звънни на педиатърката за да си спокойна ,не само да я мислиш тая щипка.

Общи условия

Активация на акаунт