За Мими и малкия Мони отправяме молби милиони - 1

• 26 000
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
Честит празник, мили момичета!
Бъдете здрави, красиви, усмихнати и много обичани!!!

# 166
ЧЕСТИТ 8 МАРТ, МОМИЧЕТА!!!

# 167
Честит празник, момичета!  Hug
Ние довечера сме на първа консултация и нямам търпение да видя колко е наддал змея.
Тодорке, каква малка дупчица, какъв проблем?
Моя мъж ме събуди с цветето да ми честити. Подарил и на майка ми, купил и по един букет да ни подари големия ни син  Heart Eyes
Тази нощ при поредното коликово реване съм го гушнала на рамо и се разхождаме из стаята. Някоя мама беше казала - не стига, че иска да го носиш и да ходиш, ами и да го подрусваш  Laughing . Та изпълнявайки ритуала се усещам, че някои крачки ми се губят в просъница  Crazy  hahaha Подпряна на стената съм спала (от преумора), но виж ходейки не го бях правила този номер!

# 168
Честит 8-ми март.Пожелавам Ви много здраве,късмет и любов.

Да се запиша и аз в нова ни темичка благодаря.

Отивам да чета...

# 169
  • Полски Тръмбеш
Цитат
Тази нощ при поредното коликово реване съм го гушнала на рамо и се разхождаме из стаята. Някоя мама беше казала - не стига, че иска да го носиш и да ходиш, ами и да го подрусваш  Laughing . Та изпълнявайки ритуала се усещам, че някои крачки ми се губят в просъница  Crazy  hahaha Подпряна на стената съм спала (от преумора), но виж ходейки не го бях правила този номер!
истински ме разсмя  Party
Аз на  Вики съм му сменяла памперса на сън  Laughing   hahahaа друг път съм загъвала масата с одеало  Joy Joy  Joy барабар с чиниите  hahaha  да не изстине  Joy  малее какви работи вършим по вр на майчинство  Crazy

# 170
Та изпълнявайки ритуала се усещам, че някои крачки ми се губят в просъница  Crazy  hahaha Подпряна на стената съм спала (от преумора), но виж ходейки не го бях правила този номер!

Ох, ще ме уморите днес-  одеве ревах, сега цвиля пред компа  Joy
Булка, то и аз скланям глава (кога ли ще похлупя момата)  докато се храним по нощите, ама ти изби рибата  hahaha

# 171
http://www.youtube.com/watch?v=wycuof9FoYc&feature=player_embedded#at=33

Една позабравена песен, на която аз ревах преди малко... Heart Eyes

# 172
Имам един можеби глупав въпрос, ама все пак..

Залъгалките как ги смучат вашите бебоци....
Смисъл... аз на моя младеж му я давам, засуква я и след малко я изпуска, пак давам, пак изпуска....
Така ли правят и вашите или да сменя бибата?
Давам я ако не е заспал след ядене и си заспива, но трябва да стоя и да я подпирам или с одеалцето да я подпра! а така не върви...
дано ми разбрахте въпроса

И Карина я изпуска понякога, не знам дали е от бибата.Нашата е на Томи типи, но не смятам да я сменям.Ако иска, като не иска по добре.И без това виждам какъв  е резултата-Алексия ще стане другия месец на  две години и само за беберон реве.През деня не се сеща, но без двете си бибита не ляга да спи, че взима и Каринините.
Аз осми март не празнувам и не го приемам като кой знае какъв празник, мъжът ми също не ги тачи празниците(примерно СВ.Валентин)
Виж без поводи постоянно ми подарява  и цветя и подаръци.
Но на самия празник-никога.
Но аз си го обичам такъв и мисля,че е прав.
Сега като сравнявам двете деца-различни са.
ЛЕкси  беше бебе-мечта, яде, спи, пълни памперси и се усмихва, не връща мляко, няма колики и т.н.
Карина в сравнение с нея  е доста ревлива и капризна и сега си мисля, че има лека форма на колики.(дори не мога да ги различа или разбера)
Има дни, не всеки ден, сутрин от девет до три следобяд бодърства, не се гърчи, ама не заспива и все иска да е на ръце.После като отнесе плувката та до другия ден само спи , яде и пак спи, без да реве.Има и добри и лоши дни.
Бяхме я поръчали да е като кака си, но не е и май ще връщаме за рекламация Joy Joy Joy Joy

Иначе Лекси  много я обича и засега ревност не забелязвам.

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 16:28 от Rastina

# 173
Цитат
Тази нощ при поредното коликово реване съм го гушнала на рамо и се разхождаме из стаята. Някоя мама беше казала - не стига, че иска да го носиш и да ходиш, ами и да го подрусваш  Laughing . Та изпълнявайки ритуала се усещам, че някои крачки ми се губят в просъница  Crazy  hahaha Подпряна на стената съм спала (от преумора), но виж ходейки не го бях правила този номер!
истински ме разсмя  Party
Аз на  Вики съм му сменяла памперса на сън  Laughing   hahahaа друг път съм загъвала масата с одеало  Joy Joy  Joy барабар с чиниите  hahaha  да не изстине  Joy  малее какви работи вършим по вр на майчинство  Crazy

Доста ме развеселихте..кога ли аз ще се запиша с подобни просъници  Joy

Честит празник мили майчета! Бъдете живи, здрави и много обичани!

Пепелно- относно това, че бебчето ти се успокоява в ръцете на свекито ти, вместо при теб...и на мен ми се случва само,че с майка ми. И обяснението, което си давам е че ние явно от притеснение излъчваме някаква тревога, която бебчетата усещат и се успокояват в ръцете на спокойните баби...

Как си предсатавях бебо...ами доста по-различно..мислех, че ще е по-тъмничък. Доста по-хубав е от това, което даже си представях. Така се разнежвам като го гледам докато спи. Доста ми се искаше да вземе чертите на баща си, но явно си прилича на мен..сигурон и затова етакъв чаровник Embarassed- с чипо носле и изписани устнички

Теди, непременно ще споделя опита си с това сиропче, след като го пробвам. Интересното е, че съдържа доста тривиални билкови съставки, но пък отзивите на майките са доста положителни и насърчаващи, така че ще о пробвам и аз

Хранене- Тази нощ направихме две паузи от по 5-6 часа и събуждайки се и виждайки колко е часа, така се стрясках, напрааво като пияна веднага го будя и само се удрях в стените, гърдероба...Не му ли е рано да прави две такива големи паузи. Досега само една е правил. Но то всеки ден е различен..
Друго, което се случи с храненето е, че толкова ме боли едната гърда, заради рана на зърното, е че почнах да я цедя и да давам отшише..дано не го отбия Praynig Първия път пробвах да давам с лъжичка..но безуспешно..Той почва да плаче, защото е гладен, а така става много бавно...и половината отива на лигавника

# 174
Честит празник и от нас.Запис в темата и малко да си полегна че дълга нощ ме чака

# 175
Честит 8-ми март на всички и от мен. Пожелавам ви да бъдете много обичани и глезени дами   bouquet
Моето мъжле се обади още сутринта да честити празника, защото като излиза за работа и ние с малката още спим. Даже и подарък е подготвил, но да видим какъв, нямам търпение да се приберееее  Simple Smile
Относно биберона - Ема понякога не го плюе и си стои кротко с него, понякога ме разиграва Simple Smile Но никога не спи с него, изплюва го, по това познавам, че е заспала дълбоко!
Относно заспиването - не ми се е случвало засега, но пък редовно като се размрънка за храна през ноща и почвам да сънувам, че я мия на мивката и сменям памперса и остава само кърменето! И много кофти като се събудя и видя, че тепърва ми предстои цялото това упражнение Simple Smile
Относно представите - не съм си представяла Ема, може би, защото ни е първо дете и нямах представа какво е. Бях си пожелала обаче да е с коса и зелени очи (като на баба и). За косата се сбъдна, сега да видим за очите...то кога ще си проличи какви ще станат всъщност?
Исках да питам ЛЛЛ - чета тук вашите отговори на различни въпроси и в моята майчина глава се зароди следното питане - кърмя успешно, не давам добавки, не ме болят гърдите, не се цедя. Трябва ли задължително да сменям гърдите на всяко хранене? Аз ги редувам, кърма има засега и в двете. Ема пишка и ака нормално като брой (малкото и е рядко акото според мен, но това ще го консултирам с докторката), спи спокойно, храни се около 20-30 минути от гърда и сама пуска зърното на интервал от 3 часа през деня, през ноща прави по-дълга пауза от 4-5 часа. Нямам представа колко изяжда (на 1 месец е и наддава супер според докторката), но се притесних сега да не ми намалее кърмата като не изпразва и двете гърди на всяко хранене?

# 176
  • Mostly in my mind
И мойто келешче така я плюе.Според мен,щото не го кефи...Смених няколко,сега като ви гледам как хвалите тез на МАМ,се замислям дали да не взема и тях да пробвам...Ама то само биби стана у нас...Баткото,като смучеше,не е плюел така..

и ние много харесваме на мам залагалката си  Mr. Green има една на томи типи ама нещо и се плюнчи и много не я иска.

# 177
на нашия палавник му взех още преди да се роди биберони на МАМ по препоръка на приятелки, ама много му бяха големи в началото и ги прибрах обратно в шкафа. Сега след толкова хвалби от ваша страна, ги изкарах и смятам да го пробвам пак. Иначе и той все ги плюе. Слагам понякога по няколко капки Саб Симплекс на бибата, облизва я хубаво и я плюе- голям хитрец излезе!
Иначе в болницата им даваха биба на NUK, която пак плюеше, давах му една и на Чико, тя пък толкова тежка, че сама падаше от устата му, после му купихме NUK Genius, която горе долу приема, понеже е лекичк и малка..Ама проблемни са ни бибероните и на нас  Crossing Arms

заспиването- засега само бабата и таткото го умеят. Аз взема ли го на ръце да го успокоявам и почва едно шаване, едно мрънкане и зеене. Лекарката ми казва, че помирисвал млякото и затова. А майка ми го гушва и той затваря очи. Дано се оправи скоро, че тя като си тръгне, не знам как ще я караме... Tired

# 178
  • Варна

Пепелно- относно това, че бебчето ти се успокоява в ръцете на свекито ти, вместо при теб...и на мен ми се случва само,че с майка ми. И обяснението, което си давам е че ние явно от притеснение излъчваме някаква тревога, която бебчетата усещат и се успокояват в ръцете на спокойните баби...
[/quote]

Май наистина е така, в последно време само плача и всички ми се карат че така влияя на беба

# 179
Здравейте момичета!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всичи Simple Smile Бъдете живи и здрави, и мнооого щастливи Simple Smile
Не успявам да си разпределя правилно времето и не мога да седна на компютъра Sad Исками се да ви чета и да споделям, но нещо не ми се получва !!!
Иначе с Ники вчера бяхме на консултация, той е качил 900 г и е пораснал 3см  Joy Много се радвам, защото си заслужава цеденето ми, не му се сърдя че НЕ суче, но ми е трудно така Sad
Здраве да е ще се справим Simple Smile
Весело изкарване на празника Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт