За Мими и малкия Мони отправяме молби милиони - 1

• 25 999
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Ето тези клипчета намерих, дано да свършат работа:
http://www.vbox7.com/play:28eecdd0
http://www.vbox7.com/play:7fb387c1

Някой беше писал за проблем с повръщането. Ние сме така от както се роди. Не е кой знае какво, свиква се. След всяко хранене първо се оригва, а после повръща. Много рядко се е случвало да повърне на фонтан. Трябва само да се запасиш с здрави нерви и много дрешки за пробличане. Милиони пъти се е случвало да го облека с нови дрешки да повърне на тях, да ги сменя и пак да повърне  Crazy
QueenBee и Лорис се захласва  Sad Днес например беше ужас, от 5 до 7:30 беше страшен рев, едвам го успокоихме и сега спи. Иначе като се захласне му духвам рязко в лицето и се оправя много бързо  Peace
nadejdata Praynig Hug

# 91
# 92
Пратих снимка, с триста зора го снимах с отворени очи. Извинявам се за не така доброто качество на снимката ми, но е трудно да уловиш гладен октопод на снимка  Crazy
Дидка благодаря ти за желанието, старанието и времето, което ще отделиш за общия колаж  Hug  bouquet Hug

Нади стискаме силно палчета за вас и вярвам, че нещата бързо ще се оправят и малката Борянка бързо ще превъзмогне всичко и ще започне да расте пълноценно въпреки не така добрия старт  Hug

Аз мисля, че Боби изобщо не е пораснал, същия си е и дрехите все така му висят. Обадих се на педиатъра и въпреки грипната епидемия човека се съгласи да минем на консултация в сряда, че то си навършваме един месец пък и време за ваксина.

лека вечер от нас, така не ми се искаше да се стига до термометъра, но и сега, ако не е акал. А така се напъва чак охка...

# 93
Влизам да се похвалим с резултатите от първата консултация

+1100 гр от изписването
+ 9 см от раждането и вече е 60 см 

Мисля, че резултатите са много добри.
Биха и хепатитната ваксина, голям рев, голямо нещо, и понеже аз я държах по голо дупе в мен(доктора идва у дома, не я водя в кабинета), малката успя да се наака , както и мен.От болка ли, от напън да реве ли, но 1.30 часа не успяхме да я успокоим.

Наде, стиснати палци  Praynig

П.П. А и Краси днес като я бяхме сложили на повивалника да и сменим наакания памперс както си издаваше някакви странни звуци, се получи една особена комбинация : каза "АЙДЕЕЕЕЕЕЕ", с майка прихнахме да се смеем.

# 94
Здравейте майчета Simple Smile
Отново се включвам ни в клин ни в ръкав, но имам спешна нужда някой да ме успокои. :S
Малкия от снощи до сега, когато се храни(на АМ сме) яде супер неспокойно, постоянно размята ръчички, лесно се разплаква и това  което най-много ме стресна е че от снощи сигурно е акал вече 10 пъти.Няма разстройство, консистенцията е нормална, но 10 пъти .....
Колко често акат вашите малчугани?Да не би пък това да е "скок в растежа"

# 95
Здравейте майчета Simple Smile
Отново се включвам ни в клин ни в ръкав, но имам спешна нужда някой да ме успокои. :S
Малкия от снощи до сега, когато се храни(на АМ сме) яде супер неспокойно, постоянно размята ръчички, лесно се разплаква и това  което най-много ме стресна е че от снощи сигурно е акал вече 10 пъти.Няма разстройство, консистенцията е нормална, но 10 пъти .....
Колко често акат вашите малчугани?Да не би пък това да е "скок в растежа"
На мен консултант от ЛЛЛ ми каза, че не толкова консистенцията, а броя акания бил показателен за разстройство. Понеже и аз се бях притеснила за Краси та питах. Ако съм в грешка да ме поправи консултант, но доколкото разбрах 10-12 акания си клони към разстройство  Confused
Знам, че това надали те успокоява. Аз не съм компетентна, надявам се скоро някой да се включи и да те успокои.

# 96
ЧЕСТИТИ ВИ БЕБЧЕТА И ДОБРЕ ДОШЛИ В РОДЕНИ!

# 97
Честито ни преместване в "Родени"!

Ели, честит рожден ден   bouquet!

Честита принцеса на Никито!

mar_dimitrova, не мога да се изкажа и аз компетентно, чела съм, че за разстойство при бебетата може се говори, когато броят на аканията надвишава броя на храненията. Колкото до нас, Дани ака много пъти на ден, но не чак по 10 - почти на всяко хранене. Ако имаш съмнения, че може да е болен малкият, според мен е най-добре да звъннеш на педиатъра.

Пчеличке, а като ака, каква е консистенцията - ако не е твърдо, едва ли е запечен... дали пък не му е малко яденето? Всъщност вие на кърма или на АМ бяхте? Нали на АМ бебетата акали по-рядко, а пък на кърма по-често, но това до шестата седмица някъде. След тая възраст кърмено бебе е нормално да не ака и по една седмица, нали кърмата се усвоявала почти напълно. А за напъването и пръцкането - Дани ака по 6-7 пъти на ден и пак пръцка и се напъва доста, така че едва ли има връзка.

На мен лохиите ми спряха преди няколко дни и мъжО светкавично беше прелъстен  Mr. Green.

ЧЕСТИТИ ВИ БЕБЧЕТА И ДОБРЕ ДОШЛИ В РОДЕНИ!
Благодаря  Simple Smile.

# 98
здравейте момичета! Честита ни нова тема в РОДЕНИ   bouquet аз докато намеря време да ви изчета то мина деня Simple Smile
Искам да се похваля, че днес се "наврях" в нормални дънки  Laughing чак не можах да повярвам.Е, само един чифт ми стана, явно най големия, но и това е нещо ... да махна гадните дънки за бремени....
иначе за килограмите съм 10 кг надолу и имам още толкова  ooooh! но от една седмица не съм мръднала, иначе корема се прибира newsm78.
Лохии имам все още .....изтичат се и се чудя до кога ли Whistling,  че и на мен ми се прави вече  luvbed  чак презервативи съм подготвила smile3521

# 99
да ви кажа и термометъра не помогна, още не е акал. Кой знае утре с какво ще ме зарадва  Crazy
Аз диета почнах точкова, но....днес седнах и като подхванах едно мюсли, като не виждала трици  Embarassed Та от утре наново.
Доместика искренно ти завидях за дънките, аз още си нося бременлийските, но поне от началото на бременността.
За секс да Ви кажа изобщо не помислям, но за един здрав сън...ммммммммммм, като блян е. Май и мъжО си мечтае за един як сън  Mr. Green Преди малко пак го бях оставила да гледа малкото, пък то спи и влезнах да се къпя....ами той пак беше заспал
хайде лека нощ милички, аз чакам 12 да го храня и ще си полегна до 3  Party

# 100
Евридика точно тези клипчета бяха, хайде да ги сложим на 1-ва стр.
Благодаря за помощта:))

# 101
Привет и от мен Hug Е, вече сме в РОДЕНИ! Hug  bouquet

Признавам си че ви чета всеки ден,но ..писането ми е проблем EmbarassedНещо не мога да се организирам,а и с мойте две слънчица в къщи ми е трудничко,нямам време за писане.. Blush

И все пак:

лохии Колкото и да е странно имам си ги още. Говорих с АГ-то и каза че е нормално до 6 седмици след раждането. Е,аз съм вече в шестата newsm78 Thinking А пък секс нещо не ми се прави Thinking

килограмитеИ с двете ми бременности наддадох по 10 кг. Сега съм 54 кг. - само с 3 кг. над тези когато забременях,но и на мен ми е трудничко да се вместя в панталоните ми. Май съм се поразширила в таза...

за храната И Буба е на АМ ConfusedПоложих доста усилия да се кърмим,но нещо не стана. Също както и първия път Crossing Arms Е,какво да се прави явно кърменето не ми е в кръвта Simple Smile Понеже има доста колики, а и започна доста да ходи по голяма нужда /общо взето по два пъти на ядене newsm78/, появи се и слуз в акото и педи каза - Хипоалергенно мляко Naughty Били по изчистени и по-лесно се усвоявали от червата на бебчетата и в момента сме на Аптамил ХА.

за повръщанетоПо-скоро връща по малко мляко след всяко хранене,но не е на фонтан,а и като количество е малко.

за покупкитеИмам доста сполучливи /все пак ми е второ детенце/ Peace Laughing

Несполучливи - Наистина тези копчета пластмасови на Вис Виталис са гола вода. След първото обличане вече не могат да се закопчават Rolling Eyes
И от количката не съм много доволна - купихме Малибу дуо на Хаук обаче нещо ми се вижда нестабилна.Много е маневрена, но колелата й не са особено читави.Ама то пък и по тия улици и тротоари пълни с дупки и неравности #2gunfire

За друго сега не се сещам newsm78
Айде лека нощ,че след час пак ще се яде.. Wink

# 102
.... ние се събудихме  Tired и се блещим сега като.... 
Ето ни вече в "Родени", да ни е честито!!!
Честито мъниче и на Никито /май то нас чакало, по- рано е трябвало да се преместим/ !!!
Палчета за Мони, след София да следва- у дома!
 Hug

# 103
добро утро от нас Hug
слагам закуската, ние днес закъсняхме с фенобарбитала и изобщо с храненето. До преди 20 минути акахме и се михме и пак акахме в хавлията и пак се михме и така 4 пъти  Mr. Green

ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ

# 104
Добро утро и от нас  Hug

Общи условия

Активация на акаунт