Отговори
# 165
Момичета, поздравче!  Heart Eyes Hug

# 166
  • София
Честит празник и от мен!!! Бъдете много обичани и желани!!!  bouquet

И тъй като това е деня на мама, а и за първи път и аз съм мама ви поздравявам със следното:

М  А  М  О

Ако не стигнат всичките цветя
на моя хубав ден, от слънце ярък,
ще нарисувам нови през нощта,
да бъдат твоя нов подарък.

Ако не стигнат думите добри,
изречени за твоя празник светъл,
ще викна от високите гори,
аз думите добри на ветровете.

Ако не стигнат песните сами,
за тебе само пяти, недопяти,
ще моля аз далечните земи
за тебе да изпеят най-добрата.

Ако усмивките не стигнат днес,
за твоя празник радостен да греят,
на слънцето ще пратя нова вест
за тебе само днеска да се смее.

А ако друго нямам в тоя час
да донеса на твоя празник ярък,
при тебе ще остана просто аз –
най-хубавия на света подарък!

# 167
  • София, Лагера
Аз ще ви дам 1 съвет, казвайте си какво искате... те мъжете не винаги се сещат. Моя се научи за толкова години как и кога какво да прави.
hahaha аз направо сама си подарявам  Joy

Antoaneta , страшно ме трогна писъмцето на Ники!!!  Heart Eyes Heart Eyes

Бубе, съжалявам, надявам се следващия път да дойдеш!  Hug

# 168
  • в Надежда-та
Аз ще ви дам 1 съвет, казвайте си какво искате... те мъжете не винаги се сещат. Моя се научи за толкова години как и кога какво да прави.
уфффф то и тва не е решение Confused
като не казваш - що не казваш, той от къде да занаел  Crazy
като казваш - само мрънкаш ooooh!
иди разбери и тях  Mr. Green

# 169
уфффф то и тва не е решение Confused
като не казваш - що не казваш, той от къде да занаел  Crazy
като казваш - само мрънкаш ooooh!
иди разбери и тях  Mr. Green
newsm10

# 170
Аз имам една хубава роза от сутринта, доволна съм. Довечера ще гарнираме с чаша червено вино Simple Smile

# 171
Мили мами честит празник и тук. Желая ви да Сте много обичани, ценени, уважавани и слушани днес и всеки един ден от вашите мъже, синове, бащи и т.н.!
Я да се позавърна и тук, че последно време само понаписвам някой ред с фейса докато се носим. Днес Ели е добричка и спи след обяд да видим до кога. Искрено се надявам, че след 3-тия месец ще минат тия колики. Ще препрочета какви теми обсъждате в момента и обещавам да се включвам по-честичко Simple Smile Целувки на всички   bouquet

По повод да си казваме каквото искаме на мъжете е абсолютно вярно. Ето примерно аз тази сутрин звъннах на моя мъж и му викам Писе честит ти 8-ми март да си жив здрав  и т.н. Simple Smile)))) И той ми вика , честит и на теб аз чаках чаках да станеш до 10:30 и заминах в офиса и после забрави естествено Simple Smile))

# 172
чудих се, чудих се какво да правим довечера по повод празника и реших и аз като Гъбка, че това не е ден, в който жената трябва да готви. та съм решила, че ресторант "Табиет" ще се справи чудесно с това Wink

много ме изкефи на Мирабела позитивното отношение към празника! жените нали все сме недоволни от нещо - я нямаме подарък, я не ни кефи, я цветята не са такива, каквито ги искаме, я са ни забравили и т.н., а тя каза, че си е ок с това, което е получила и това е супер!

Jorjianaaa, верно ли боли? направо ме шашна! значи пак ще си имаме първи път? Simple Smile
я кажете винаги ли е така или наистина зависи от шевовете?

# 173
  • ул. "Мечтание"
я кажете винаги ли е така или наистина зависи от шевовете?

Зависи от шевовете и еластичността на тъканите.

Ох, много сте писали от сутринта. Прочетох ви, ама нямам сили да коментирам.
Рожденния ден беше чудесен. Божидар много се забавлява, не искаше да си тръгваме!  Mr. Green Моя милост и тя добре си прекара. Подърдорих си с приятелките. Блаженство!  Heart Eyes

После ходих на пазар и да пощата.
Спешъл шишето на Медела пристигна. Всъщност се оказа, че това специалното нещо дето имитира гърда е приставка и е отделно от шишетата. Изглежда много футористично!  Crazy Утре съм на зъболекар и ще се наложи да го изпробваме. Ще дам после отзиви! Възлагам му големи надежди.

Сега лягам да опъна малко гърбината. Много се изморих!  Rolling Eyes

# 174
  • София
Честит празник на всички жени и майки !
Всеки ден ви чета , но рядко пиша, преди като бяхме бременни по -често намирах време за писане ама сега. Бебка вече е 3900 и 51 см , нали се роди 1450 и 41 см и сега се опитва да наваксва горката, но се оказа че има пъпна херния и трябва да и лепя някакви лепенки на пъпа. Някой ако е минал по такъв път моля да сподели. Доста противоречиви неща пише.
Иначе получих цветя и бутилка вино ..... е по-добре от нищо , ама аз по принцип претръпнах към такива неща, пък и той моят най-хубавите подаръци ми ги прави спонтанно, без повод.

# 175
Нощни, ще чакам с нетърпение да споделиш отзивите за футуристичното шише, искам и на живо да го видя (ако може?)

# 176
Antoaneta:), слънце ти е момченцето, много ме разчувства с картичката си!  Heart Eyes

# 177
  • ул. "Мечтание"
Нощни, ще чакам с нетърпение да споделиш отзивите за футуристичното шише, искам и на живо да го видя (ако може?)

Разбира се!  Peace
Ще го донеса на следващата среща да ви го покажа.

София, браво на малката ти принцеска! Тя си е удвоила родилното тегло, че и отгоре. Пу-пу! Ще дръпне още!  Heart Eyes

# 178
  • София
Честит празник на всички!

Бъдете усмихнати и успешни жени и майки!

Аз имам въпрос към ЛЛЛ. След скока в разстежа миналата седмица, сега имам достатъчно кърма и Йоана вече прави паузи от по 2-2.5 часа. Проблемът е, че започна нощем да прави по-дълги паузи - 5-6 часа и в резултат на това моите гърди се препълват. През деня също имам вече достатъчно кърма и винаги, когато иска суче, обикновено не повече от 10 мин. Това нормално ли е?

Трябва ли да се цедя нощем, за да запазя лактацията? Ако да - и двете гърди или само тази, от която е сукала последно. На какъв период от време? А през деня, при условие, че гърдите са ми меки, нямам напрежение, но все пак имам мляко трябва ли да се доизцеждам след всяко кърмене, за да запазя лактацията? Йоана суче между 9 и 10 вечерта, после спи до 4-4.30 през нощта, яде, после яде към 8. Аз се изцеждам след кърменето в 8 и то само гърдата, от която е яла. Правилно ли постъпвам? Искам да запазя това ниво на лактация, дори може малко повече, за да мога да складирам малко кърма във фризера.
И последен въпрос - мога ли да смеся кърма изцедена в два последователни дни (държана изцяло в хладилник на 4 градуса)  и на втория ден да я замразя във фризера? Ще е годна ли за ползване после? Благодаря!!!

# 179
  • София
Момичета, ще имам нужда от жена, която да идва 2-3 пъти седмично да чисти у нас. Апартаментът е малък, но и таткото, и аз работим, аз гледам и Йоана и нямам как да огрея навсякъде. Можете ли да ми препоръчате някого? Става въпрос за кв. Овча купел.

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт