Отговори
# 210
  • София
Бебеш, ти се тюхкаш, че ще изпратиш Явор, а аз съм подала документи за Ива.
Пришемат ли от толкова рано документи newsm78

Да, за набор 2010.
А,ясно,Ива е родена декември и затова,защото аз ес пробвах в системата но за набор 2011 ми дава че не може да се кандидатства отсега.
Пепи,благодаря за закуската,но трябва да я пропусна,че имам още килограми за борене ooooh!
Да положението с яслите и детските градини в София е отчайващо зле,а аз искам да се връщам на работа догодина...та да видим как и дали ще стане Tired

# 211
  Бебеш точно такива са й бузите на малката и много грапави. Чудя се от какво е така?Дали може да е от храната, която консумирам, защото сме само на кърма?

# 212
Ви, да не си имала след празничен подарък от най-малкия мъж в семейството  smile3514

# 213
  Бебеш точно такива са й бузите на малката и много грапави. Чудя се от какво е така?Дали може да е от храната, която консумирам, защото сме само на кърма?
Атопичен дерматит е това. Повлиява се от храната, да  Simple Smile

# 214
  • София
За грапавите бузки ходих при различни доктори заради каката и никой не ме убеди от какво са - алергия към перилен препарат, храна, начало на атопичен дерматит, АБКМ, от студа и други логични и не толкова логични предположения. Минаха и като почнахме повече да излизаме на слънце и да я мажа с Доктор Тайс. Сега гледам, че и на малкия започват да се появяват такива участъци (при него отпада студа и АМ), но ще чакам да мине.
И аз чакам да почнат срещите навън, че в този мол Сердика няма детски център и няма къде да оставя каката. Иначе се разхождам около нас (ж.к. Сердика) или в центъра, където са нашите. Само още не мога да ги измисля тези разходки, като Михаела трябва да спи следобед - явно ще се прибираме от 2 до 5. С нея обикалях по цял ден и беше супер.
Етомира, мъжът ти ме развесели Simple Smile

# 215
В 'На кафе' при Гала говорят за кърменето...

# 216
  • ул. "Мечтание"
Добро утро!
Тая сутрин рано-рано бях пак на зъбар! Тоя път мина по-неусетно. Още два пъти и сме го направили зъба. Обеща повече, че няма да се налага да ми слага упойка. Дано! Дано и това значи, че няма да боли.  Joy

Моя мъж ме изненада снощи с любим подърак - КНИГИИИИИИИИИ!!! Heart Eyes Пусна ми поръчка за три книги, които искам доста отдавна да си поръчам. А от Book Depository също ме зарадваха за празника. Тая сутрин като си видях статуса на поръчката пишеше, че са шипнати! Кеф!

В 'На кафе' при Гала говорят за кърменето...

Снощи четох/гледах това: http://tv7.bg/news/231512.html
Много се натъжих!  Cry Не че инфото е много ново за мен, но процентите са потресаващи.  Confused Rolling Eyes

Оказа се, че Искрен не ми прави стачка. Sad Ама по-добре да беше стачка. Проблема е, че е със сополи и кашля. Тръгнал е към оправяне де, ама ми е малко тъпо. Confused

# 217
Снощи четох/гледах това: http://tv7.bg/news/231512.html
Много се натъжих!  Cry Не че инфото е много ново за мен, но процентите са потресаващи.  Confused Rolling Eyes

Ха, моята любима лекарка  Party

# 218
Бебеш, ти се тюхкаш, че ще изпратиш Явор, а аз съм подала документи за Ива.
Пришемат ли от толкова рано документи newsm78

Да, за набор 2010.
А,ясно,Ива е родена декември и затова,защото аз ес пробвах в системата но за набор 2011 ми дава че не може да се кандидатства отсега.
Пепи,благодаря за закуската,но трябва да я пропусна,че имам още килограми за борене ooooh!
Да положението с яслите и детските градини в София е отчайващо зле,а аз искам да се връщам на работа догодина...та да видим как и дали ще стане Tired

Тогава ми остава само да ви съчувствам и да стискам палци на софиянки нещата да се наредят по най-добрия за вас начин  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 219
  • в Надежда-та
Ви, да не си имала след празничен подарък от най-малкия мъж в семейството  smile3514
не, най-големия го изпратих за 3-4 дена на Габрово Crazy, преди това нахраних най-малкия и за капак трябваше да подготвя средния за ДГ (един приятел го закара поне, иначе трябваше всички да ходим Mr. Green) ooooh!
С Мартин сме патрия спим до към 10ч. иначе  Wink

# 220
  • София, Лагера
Добрутро!
На Тервел коликите му намаляват и отново започва да спи по цял ден и цяла нощ. Верно, денем често на рамото ми  Mr. Green...

Кога беше срещата в мола че и на мен ми се ходи? Съгласни ли сте тези срещи да бъдат през уикендите за да може да ползваме таткото да ни закара до там? Вярно, че тогава е и голямата лудница. А за разходки навън има ли съгласни? Аз съм в Бели брези, но се разхождам и в района на Борово, Красно село и Стрелбище. Ако има мами от там да свиркат да се запознаем на живо като се стопли времето.
В МОЛа не е лудница през седмицата  Wink Аз към от Лагера (Хиподрума, Кр село). Wink
През уикендите не мога, прекарвам ги със семейството  Wink

За грапавите бузки - и двете ми деца имаха. Оправиха се от само себе си на около 2 месеца.

# 221
  • В две тъмни очички
Добро утро!
Моята маймунка вчера спа цял ден  Shocked, събуждаше се само за да яде и то на 4 часа. През нощта обаче от 4:30 започна да се събужда , та до 7 ръмжа  Crazy и в 7:30 се нахранихме! Моя сън нали с сещате до колко часа беше - 4:30  ooooh! То детето в просъница ръмжи,ама...мама я дебнеше кога ще се събуди Simple Smile Сега пак спинка мишленцето  Heart Eyes , ама пусти му нрав - денем не мога да спя ...

Нощни , след упойката кърмиш ли?

# 222
  • ул. "Мечтание"
Нощни , след упойката кърмиш ли?

Не. Но тя се разгражда за максимум 6 часа. След това мога да си кърмя без проблем. Тоя път обаче ще чакам по-малко, максимум 4 часа, тоест само едно хранене ще е със шише. Предния път ми беше праснал двойна доза и си ме държа и шесте часа.  Crazy

Приставката на Меделата я снимах, по-късно ще сваля снимките от апарата и ще покажа.

# 223
да споделя- нашия татко не ми прати имейл с честитка за празника! очаквах го,но искрено се надявах че ще ми напише поне честит празник. толкова ли много ме мрази, или не ме уважава? бреййй, станах майка на негово дете, той никво уважение. идва ми да му напиша че му благодаря за пожеланията...саркастично... както и да го подсетя че все оше не ми е казал поне едно благодаря че родих дете от него,и да сподели че се чувства много щастлив. Иначе майка му дойде и ни подари по един карамфил(на мен и на майка) все едно се опитва да си/му изкупи вината и да си прочисти гузната съвест. аман!  след такива бездействия(как да го определя) ми се иска никога да не го видя повече. оплаках ви се...

# 224
  • София, Лагера
Чопи,  Hug... не се сърди, че го казвам, но се чудя докога ще таиш надежда. Не че надеждата е лошо нещо, разбира се, но някак те спира да вървиш напред  Hug
Сещаш ли се поговорката: Като губиш не знаеш какво печелиш... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт