Отговори
# 480
  • София
Добро утро Simple Smile
Аз не мажа все още със слънцезащитен крем,а и на плажа ползвам скромни дози.А някой знае ли през стъклата като минава слънцето пак ли образува вит.Д?
Аз купих люлка на Cangaroo и съм доволна засега от нея,ето такава е
http://cangaroo-bg.com/in/index.php?act=inside_product&product_id=130

# 481
Бебеш, честита ти именничка много късмет да има детенце   bouquet
люлка имам тази доволна съм!
Шанче тук някъде имаше един линк за ваксините, ако не се лъжа Патето или Бебеш го бяха пуснали...

# 482
  • ул. "Мечтание"
Нощни , абе точно за това,че уж не е силно слънцето я оставям да я попече 15-20 мин. Забелязах обаче,че се зачервява  ooooh! Дано не е толкова чуствителна. След това мажа с Бочко

Не мисля, че се зачервява в смисъла на това, че изгаря. Simple Smile Зачервява бузките защото слънцето я топли, а времето е още студенко. Нали след това се маха червеното. Ако е изгорено не се маха след като се приберете.
И на мен така ми се зачервяват сега бузките от слънцето! Simple Smile

Бебеш, честита ти именничка!  Hug

# 483
  • София
Добро утро и от мен  Simple Smile
Честит имен ден на малката Тея  Hug
И аз не мажа все още със слънцезащитно, но като започне да пече силно слънцето задължително  Peace
Момичета които сте на АМ, ако някой ползва NAN Sensitive, имам една неотворена кутия от 500 гр, ако на някой ще му свърши работа може да ми пише да му я изпратя, че ние сме на HIPP и няма да я ползвам  Simple Smile

# 484
Аз купих люлка на Cangaroo и съм доволна засега от нея,ето такава е
http://cangaroo-bg.com/in/index.php?act=inside_product&product_id=130
И ние имаме същата, но доскоро изобщо изобщо не искаше да стои в нея, а напоследък не съм я пробвала, всъщност тя отказва и в столчето да седи, само на ръце иска, надявам се скоро да почнем поне люлката да ползваме, че нищо не мога да свърша. А се получава така, че навън си спи блажено, а вкъщи бодърства почти през целия ден.
 някой питаше за по-слаби бебечета, да кажа че и ние сме от тях. Предполагам, че към момента е към 4.500кг. , но пък се роди по-мъничка, та затова не се притеснявам.
 Малката се обажда нетърпеливо, хубав ден ви желая!
 Бебешондел, Да ти е жива и здрава именничката!

# 485
  • Пазарджик
Добро утро и от мене !!!
Вчера беше някакъв ад,Нели плака много ,засиня ми се и много се уплаших,духах в лицето и няколко пъти и не можеше да си вземе въздох накрая е разтресох и тя продиша.До сега не ми се беше случвало такова нещо и с каката.Накрая заспа пропусна ядене и в 10ч.вдигна температура,та така до 12,30ч.това от смотаните ваксини.Сутринта пак имаше температура.Още спи милата а трябваше в 9,30 да яде.
Бебешондел, Да ти е жива и здрава именничката!

# 486
  • Сливен
Добро Утро! Да почерпя. Днес имам рожден ден и ставам на 24.

Честито на Тея! Да е жива и здрава и с радост и здраве да си носи името! Честито и на всички именници!
Евридика благодаря за съветите. Попита ме за паузите - последните 2 дена Емилия си напорави дълги паузи от 7 до 11 часа вечерта. Постоянното сукане намаля, и горе долу влезе в ритъм, да видим до кога ще е. Но очаквам да се повтори, нали е 6та седмица и очаквам още едн скок в растежа. Иска ми се да има някакъв горе долу режим..но за сега не се получава. Когато си иска детето й давам, какво да я правя Simple Smile
Аз не съм писала скоро, но да се похваля, че на 8ми март ходихме в църква за чиста молитва. Радвам се, че го направих. Утре ще събирам жени за питката. Ако някой има някакви впечатления и съвети, относно ритуала, нека пише Simple Smile Ще ми бъде интересно. Доста неща попрочетох. Ще разказвам, когато имам време.
Това е от мен за сега, почвам да шетам, че довечера гости, утре гости Simple Smile

# 487
tuty1 много гадно се е получило.Да си кажа честно и мен ме е страх от тези
ваксини-след десетина дни и на Калина ще й ги слагат Cry
violini-честит рожден ден!Бъди много здрава,силна и щастието да е неотлъчно с теб!Весел празник  bouquet

Последна редакция: сб, 12 мар 2011, 11:22 от bonbolina

# 488
Бебеш, да ти е жива и здрава Тея, а името й да й носи много късмет!
Честит имен ден на всички, които празнуват днес!
Честит рожден ден на violini! Желая ти здраве, любов и усмивки!

Ние имаме тази люлка и направо е вълшебна.

Мона е четвъртото бебе, което пораства в нея. И баткото много я обичаше и Мона млъква веднага щом я сложим в люлката.

# 489
Честит имен ден на Тея. Много, много здравичка да бъде и да радва мама и тате.

Честит рожден ден, Виолини Simple Smile Всичко най-най, здраве, щастие, любов   bouquet

# 490
според вас дали е проблем погачата да се направи по- късно, към 65-70 ден. нещо не можахме да се организираме досега

# 491
Добър ден!!!
Честит празник на всички рожденници, именници, и други с поводи!

Кали днес става на два месеца.  newsm51

Бягам, че мъника писна.
Лек ден на всички!

# 492
tuty1, каква ваксина сте слагали? Нашата лична лекарка иска да бие на сина ми две ваксини наведнъж на 1-ви Април, една от които е пентаксим другата забравих. Казва че нямало проблем да се бият на веднъж, но мен нещо не ми се иска, все пак се отразяват на организма на бебето. Вие как мислите?

# 493
  • Пазарджик
tuty1, каква ваксина сте слагали? Нашата лична лекарка иска да бие на сина ми две ваксини наведнъж на 1-ви Април, една от които е пентаксим другата забравих. Казва че нямало проблем да се бият на веднъж, но мен нещо не ми се иска, все пак се отразяват на организма на бебето. Вие как мислите?

същите са,двете в един ден.Но само от едната става това мисля ,че е от пентаксима.Боли я само това краче и там се е зачервило/правих компреси,но..../

Последна редакция: сб, 12 мар 2011, 13:40 от tuty1

# 494
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ТЕЯ И НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС Heart Eyes
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ВИОЛИНИ   bouquet
ЧЕСТИТИ ДВА МЕСЕЦА НА КАЛИ Hug
Навън е страхотно,бяхме 2.30ч. навън,ходихме на хиподрума,имаше конни надбягвания за празника и Дими беше във възторг,а Симонка си спа и хич не я интересуваше нищо Laughing
Тути,дано Нели вече е по-добре,миличката  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт