Отговори
# 525
Ми значи аз спокойно мога да си му увелича малко дозичката на мойто змейче... Rolling Eyes Пусто нали има някакви норми,че трябва да яде колкото месеца е, толкова млекце на ядене/като се сложи една единичка отпред и една нул отзад/, аз не смея да мръдна от тях...Все си викам - ако му давам по 140 примерно то толко трябва да яде бебе на 4 месеца - ше му разширя стомахчето...

# 526
  • ул. "Мечтание"
Можеш да опиташ да му предлагаш по-често, но по-малки дози.  Peace За 140 мл АМ на едно хранене за бебе на тази възраст не знам дали е добре. Големия ми син започна да се храни с Ам около четвъртия си месец и тогава ядеше по 180 мл на хранене, като се хранеше по 6-7 пъти на ден.

# 527
  • sofia
А моята девойка започна да яде на 2часа. Това пък защо? Ако дам по-голямо количество не го изяжда

Слънцезащитни ще мажа, но още е рано, пък и в количката още не я излагам на слънце. На повечето кремчета пише за над 6 мес възраст

# 528
  • бургас
Можеш да опиташ да му предлагаш по-често, но по-малки дози.  Peace За 140 мл АМ на едно хранене за бебе на тази възраст не знам дали е добре. Големия ми син започна да се храни с Ам около четвъртия си месец и тогава ядеше по 180 мл на хранене, като се хранеше по 6-7 пъти на ден.

аз питах нашия лекар дали може да му даваме по-често с по-малки дозички заради повръщането,но той категорично забрани, било по-лошия вариант защото все пак трябвало да намали броя хранения

# 529
  • В две тъмни очички
Клеопатра и моето слънчице така яде! Около 12 последно и след това в 7-8! Не прекъсвам нощния й сън за нищо на света  Joy

Така..........сега и кака да се похвали! ИЗНАСИЛИХ МЪЖА СИ  Mr. Green(снощи)!!! Ама сега не мога да си сядам на трътката  hahaha!! Тва шевовете са много гадно нещо бе Whistling! Боля си да си призная,ама като се поотпуснах по някое време и аз си взех своето  Rolling Eyes! За съжаление не издържах много заради болката,ама има време....тепърва ще преоткриваме любовния ни живот! А мъжо каза,че цитирам съм като "цепеняк"  ooooh! - неразработена и добави,че трябва да поработим по въпроса,че тегаво му било! Тц,тц,тц не го е срам! А на мен да не би да не ми е тегаво! На него няма шанс да се цепне някой шев (е...предполагам и на мен де  Whistling) Така,че ще търпи! А аз ще се разработя - рано или късно  hahaha

Пловдивчанки - среща в понеделник???

# 530
Клеопатра и моето слънчице така яде! Около 12 последно и след това в 7-8! Не прекъсвам нощния й сън за нищо на света  Joy

Така..........сега и кака да се похвали! ИЗНАСИЛИХ МЪЖА СИ  Mr. Green(снощи)!!! Ама сега не мога да си сядам на трътката  hahaha!! Тва шевовете са много гадно нещо бе Whistling! Боля си да си призная,ама като се поотпуснах по някое време и аз си взех своето  Rolling Eyes! За съжаление не издържах много заради болката,ама има време....тепърва ще преоткриваме любовния ни живот! А мъжо каза,че цитирам съм като "цепеняк"  ooooh! - неразработена и добави,че трябва да поработим по въпроса,че тегаво му било! Тц,тц,тц не го е срам! А на мен да не би да не ми е тегаво! На него няма шанс да се цепне някой шев (е...предполагам и на мен де  Whistling) Така,че ще търпи! А аз ще се разработя - рано или късно  hahaha

A,честито Hug hahaha hahaha Joy Joy
За срещата ако Вили е с каката и сме близо до детски център или в парк може и ние да се присъединим  Whistling Whistling Crazy

За цигарите - момичета, то си е за вас Simple Smile Най-грозното нещо ми е майка с цигара, която ута количка и пие кафе. Wink Ама това съм си аз  Crazy

Имам мускулна треска, 2 дни по 5 часа разходка и взех да стяга кълки  Grinning

# 531
  • Пловдив
ДАаааааа.

Бебеш няма да съм с каката - командировам я при свеки. Тя до края на месеца е в отпуск и ще се възползвам, че от другия месец ще съм сама с двете  Shocked .
Но това не пречи ти да дойдеш - може да отидем в някои парк. Бебетата ще спят, Явор ще си играе....... (зависи за колко часа се разберем, може да накарам свеки да докара Виви, щото тя следобед си поспива по 2 часа Embarassed)

# 532
ДАаааааа.

Бебеш няма да съм с каката - командировам я при свеки. Тя до края на месеца е в отпуск и ще се възползвам, че от другия месец ще съм сама с двете  Shocked .
Но това не пречи ти да дойдеш - може да отидем в някои парк. Бебетата ще спят, Явор ще си играе....... (зависи за колко часа се разберем, може да накарам свеки да докара Виви, щото тя следобед си поспива по 2 часа Embarassed)

Идването с двете деца е равно на самоубийство  Joy Joy Joy hahaha Но наистина ако им с кой да си играе малкия ще стане работата.   Flutter

Последна редакция: нд, 13 мар 2011, 05:10 от Бебешондел

# 533
през деня му давам по 150мл през 3 часа а понякога не изчаква часа за хранене и му давам и по рано

еее това си му е достатъчно си мисля. гледам, че са на една възраст с Дара. а тя яде с триста зора по 100 мл. на ядене, така че Мартин си е добре отвсякъде, не го мисли Simple Smile

# 534
Добро утро момичета!  Hug

Отдавна не съм писала, моля да ме извините, ако питам нещо за което сте говорили вече...Вашите бебчета повдигат ли главичка поставени по коремче, и откога, ако е така ...Моят Сами като го сложа по корем, започва да се пъне и мрънка, прави опити, ама му е зор  ooooh! В петък бяхме на консултация - тежи 6830 гр. и е 60 см. Когато го държа гушнат изправен си задържа много главичката, но по корем го мързунди! newsm78

# 535
  • София
Добро утро Simple Smile
За количеството, Тия яде по 110 мл. 7-8 пъти на денонощие, но от днес по 120, нали е вече на 2 месеца  Flutter
От 10-ина дена си направи режим, ччасовете за хранене са и едни и същи, но през нощта понякога се буди 1 път, понякога 2 пъти и настава екшън, докато и приготвя млякото, баща и сутринта сериозно се притесни как ще я изхранваме  Crazy
Времето е разкошно, излизаме към 1 и се прибираме в 6-7 вечерта, много е приятно, мамчета от Люлин, свиркайте като излизате  Hug
Във вторник сме на консултация и ще и слагат двете ваксини, нещо съм се притеснила относно тях, с ММ само се джафкаме на тази тема  Rolling Eyes

# 536
Вашите бебчета повдигат ли главичка поставени по коремче, и откога, ако е така [/b] ...Моят Сами като го сложа по корем, започва да се пъне и мрънка, прави опити, ама му е зор  ooooh! В петък бяхме на консултация - тежи 6830 гр. и е 60 см. Когато го държа гушнат изправен си задържа много главичката, но по корем го мързунди! newsm78

А ние сме съвсем същите - само като я сложа по корем и настава революция. Абе вдига си главата по малко, ама голяма въртене и мачкане на носа пада.
Днес мъжо ми отпусна 2 часа - приспа малката, а аз в комшиите на Тодоров ден - изпих две чаши вино и сега като се събуди посред нощ детето ще има весела къща. Сега го пуснах той да ходи, а аз се гушкам с котарака. Дано да е ви е все така хубаво времето да се отдавате на разходки.
Аз вече цигански тен хванах от обикаляне. Остава само километраж на количката да си сложа, поне километри да отчитам  Mr. Green

# 537
Божее успях да ви изчета  Crazy

Emilly1212 Моя Калин прави същото! Вертикално само зяпа насам натам и клати главичката, но по корем мрън мрън мрън...

Ох ние още не сме си купили количка...разнасяме се навън само в слинг.
Клео  Hug

# 538
Добро утро!
Вашите бебчета повдигат ли главичка поставени по коремче, и откога, ако е така ...Моят Сами като го сложа по корем, започва да се пъне и мрънка, прави опити, ама му е зор  ooooh!  Когато го държа гушнат изправен си задържа много главичката, но по корем го мързунди! newsm78
Емили, и Калина е по същия начин. Голямо мрънкане настава когато я сложа по корем, забива носа и върти главата наляво, на дясно, но и на нея и е трудно. И тя когато я гушна си задържа главичката.

Днес времето пак е хубаво и пак ще сме на разходка.  smile3521

А сега след като се нахрани, ако Кали благоволи да поспи, мама ще може да изпие едно кафе.  morning

# 539
Момичета, благодаря че споделихте... Hug бях се притеснила с това поставяне по корем, че само моя сладурко го прави това...Ще се мъчим всеки ден по малко, пък то ще си стане като му дойде времето. Simple Smile Дъщеря ми в края на третия месец я имам на снимка подпряна на една възглавничка с повдигната главица.
Днес времето ще е чудесно отново, вчера и ние бяхме навън дълго, пожелавам ви страхотен ден прекаран в разходки с децата! newsm51
На мамите на които предстоят ваксини - ние бяхме в петък - сложиха му  и двете, аз се бях притеснила седмици напред...плака докато ги сложиха, след това беше малко неспокоен вкъщи и го караше повече на сън, отпуснат и вдигна леко температура, но с Панадол бебе се оправи много бързо и може да се каже ги понесе относително добре! Не се притеснявайте!

Общи условия

Активация на акаунт