За 140 мл АМ на едно хранене за бебе на тази възраст не знам дали е добре. Големия ми син започна да се храни с Ам около четвъртия си месец и тогава ядеше по 180 мл на хранене, като се хранеше по 6-7 пъти на ден.
!! Тва шевовете са много гадно нещо бе
! Боля си да си призная,ама като се поотпуснах по някое време и аз си взех своето
- неразработена и добави,че трябва да поработим по въпроса,че тегаво му било! Тц,тц,тц не го е срам! А на мен да не би да не ми е тегаво! На него няма шанс да се цепне някой шев (е...предполагам и на мен де
) Така,че ще търпи! А аз ще се разработя - рано или късно 

!! Тва шевовете са много гадно нещо бе
! Боля си да си призная,ама като се поотпуснах по някое време и аз си взех своето
- неразработена и добави,че трябва да поработим по въпроса,че тегаво му било! Тц,тц,тц не го е срам! А на мен да не би да не ми е тегаво! На него няма шанс да се цепне някой шев (е...предполагам и на мен де
) Така,че ще търпи! А аз ще се разработя - рано или късно 

Най-грозното нещо ми е майка с цигара, която ута количка и пие кафе.
Ама това съм си аз 

Но наистина ако им с кой да си играе малкия ще стане работата.

В петък бяхме на консултация - тежи 6830 гр. и е 60 см. Когато го държа гушнат изправен си задържа много главичката, но по корем го мързунди!

В петък бяхме на консултация - тежи 6830 гр. и е 60 см. Когато го държа гушнат изправен си задържа много главичката, но по корем го мързунди! 
Когато го държа гушнат изправен си задържа много главичката, но по корем го мързунди! 

бях се притеснила с това поставяне по корем, че само моя сладурко го прави това...Ще се мъчим всеки ден по малко, пък то ще си стане като му дойде времето.
Дъщеря ми в края на третия месец я имам на снимка подпряна на една възглавничка с повдигната главица.
Препоръчани теми