Отговори
# 585
  • Сандански
Ви, мерси за кафето!
 Не че Ивайла някога е била спокойно бебе, но напоследък положението става все по-зле. Непрекъснато е на ръце вкъщи, ако я оставя, не спира да плаче, докато не я взема...Мами с ревливи бебчета, как се справяте, вече започнах и да се храня в изправено положение, полюшвайки се, лошото е, че не всичко мога да правя с една ръка...  А, навън спи спокойно, само ако количката се движи, спра ли, след пет мин. се започва рев...
 До тук бях със свободното време...хубав и спокоен ден!

Все едно описваш Божидар!До болка познато CrazyДобре че е Свеки и големия батко.

# 586
  • ул. "Мечтание"
Ви, благодаря за кафенцето!

Вчера Искрен се преумори и превъзбуди и цяла нощ беше вкисня. Две секунди не стоя мирен. Непрекъснато шаваше и мрънкаше. Естествено в заспало състояние, но аз не можах да спя, събуждах се от това шаване. Много се издразних.  Confused Най-сетне миряса. Сега спи, без да мърда и да издава звуци. Ура!

Отивам да направя една картофена салата за обяд и ще излезнем малко наоколо. Вчера голямо обикаляне обикаляхме, днес ще го давам по-кротко - в градинката зад блока.

# 587
  • София
Здравейте!

И ние се носим постоянно на ръце, и то не как да е, а в изправено положение или по корем, най-добре и да подрусвам по малко  Simple Smile. Когато тези условия са изпълнени е много кротка и добра, иначе реве, та чак се дере.

И ние бяхме из парковете през уикенда. Взех си поука и вече ще ходим по паркове само делнични дни.  Peace

Ади започна много бързо да се насуква - за десетина минути. Прочетох, че и при други бебчета и така и се успокоих, че бях започнала да си мисля, че нещо й има. Разреди и акането, вече не е наакана всеки път, а максимум 3 пъти на денонощие, но много обилно.

Бяхме на консултация миналата седмица. Качила е 1 кг и пораснала 4 см. Отложиха ни Пентаксима за 1 април (ако имам дотогава).

По повод ваксинирането на дечица, предразположени към алергия, искам да споделя какво ни посъветва пулмоложката на Бобо, която се води една от най-добрите в София. Каза ни 4-5 дена преди ваксинация и 4-5 след нея да даваме на бебето противоалергично. С педиатърката решихме да даваме калциев глюконат и вит. Ц, като по-щадящ вариант от другите противоалрегични препарати.

След малко и ние излизаме на разходка. Приятен ден!   bouquet

# 588
Мамита,добър ден!
Ще се побъркам след малко #Crazy
Моята кокошчица от вчера ме побърка-започва да се кърми и след малко започва да плаче.Вдигам я-млъква.Като посегна да я легна да се кърми пак-отново започва един рев... ooooh! Реших  да се изцедя -и така не става.Просто самото заемане на позата предизвиква рев.Пробвах и по друг начин да се храним-нъцки.А през ноща нямахме никакъв проблем.И днес пак сме така. Confused
Възможно ли е  да се нахранва за супер кратко време и с по-малко на брой смуквания?!?! (ама че тъпо прозвуча тоя въпрос,но  знам ли вече)

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 12:13 от bonbolina

# 589
Здравейте и от нас.

Днес бяхме сутринта в църквата за чиста молитвав, Красито си я проспа цялата. Simple Smile

После дръпнахме една бърза разходка преди следващото хапване и мислим след малко пак да излезем.

Моята доки ми се обажда днес да каже, че от болницата и звъняли да и се карат как нейна пациентка е подала жалба срещу тях (тя не работи в тази болница, аз си я вкарах да ме изроди), да искат да съм си оттегляла жалбата, защото от "Медицински Одит" щели да ги глобят. Ами нека им как така ще ме карат да си купувам Гамаглобулина, като ми се полага по ЗК   Crossing Arms  Няма да оттегля жалбата, само ми докривя, че са звъняли да притесняват и доки, дори думите им били, че аз не съм била доволна от нея, а това не е така, аз от нея съм очарована. Как можело да съм си тръгнела от там жива и здрава, без усложнения, а аз да подам жалба  ooooh!

# 590

А знаеш ли кое е най-изнервящо понякога- всяка сутрин при събуждането в 6-7ч. аз едва гледам, а Кали е най-социална тогава. Смее се, говори, маха с ръце и пак се смее и говори и смяната на памперс е най-хубавото нещо на света за нея, независимо дали е пълен.  Party
[/quote]
 Пепита, разсмя ме, не се бях замисляла, но Ивайла е същата, сутрин около 6ч. е една усмихната, доволна...наспала се, готова за подвизи. Дано по-бързо го израстат този период, че на моменти ми идва в повече. Иначе и аз вече не си давам толкова зор, гледам само сготвено да има, заради Марти, добре че и мм не е от тези дето недоволстват.
 Вчера мислехме първо да ходим до Борисовата, после до Зоопарка, накрая си останахме в квартала, но май по-добре, че като чета, голяма лудница е било.
 Бенджи, не се ядосвай, добре си направила, че си подала жалба, може би ако повече хора го правеха, нещата щяха да са по-различни.

# 591
  • София
Здравейте и от нас.

Днес бяхме сутринта в църквата за чиста молитвав, Красито си я проспа цялата. Simple Smile

После дръпнахме една бърза разходка преди следващото хапване и мислим след малко пак да излезем.

Моята доки ми се обажда днес да каже, че от болницата и звъняли да и се карат как нейна пациентка е подала жалба срещу тях (тя не работи в тази болница, аз си я вкарах да ме изроди), да искат да съм си оттегляла жалбата, защото от "Медицински Одит" щели да ги глобят. Ами нека им как така ще ме карат да си купувам Гамаглобулина, като ми се полага по ЗК   Crossing Arms  Няма да оттегля жалбата, само ми докривя, че са звъняли да притесняват и доки, дори думите им били, че аз не съм била доволна от нея, а това не е така, аз от нея съм очарована. Как можело да съм си тръгнела от там жива и здрава, без усложнения, а аз да подам жалба  ooooh!

hahaha smile3501 Евала, няма да им се даваш  Hug

Здравейте!

И ние се носим постоянно на ръце, и то не как да е, а в изправено положение или по корем, най-добре и да подрусвам по малко  Simple Smile. Когато тези условия са изпълнени е много кротка и добра, иначе реве, та чак се дере.

И ние бяхме из парковете през уикенда. Взех си поука и вече ще ходим по паркове само делнични дни.  Peace

Ади започна много бързо да се насуква - за десетина минути. Прочетох, че и при други бебчета и така и се успокоих, че бях започнала да си мисля, че нещо й има. Разреди и акането, вече не е наакана всеки път, а максимум 3 пъти на денонощие, но много обилно.

Бяхме на консултация миналата седмица. Качила е 1 кг и пораснала 4 см. Отложиха ни Пентаксима за 1 април (ако имам дотогава).

По повод ваксинирането на дечица, предразположени към алергия, искам да споделя какво ни посъветва пулмоложката на Бобо, която се води една от най-добрите в София. Каза ни 4-5 дена преди ваксинация и 4-5 след нея да даваме на бебето противоалергично. С педиатърката решихме да даваме калциев глюконат и вит. Ц, като по-щадящ вариант от другите противоалрегични препарати.

След малко и ние излизаме на разходка. Приятен ден!   bouquet

Как разбираш, че детето е разположено към алергии след като е на два месеца  newsm78

# 592
Привет и от нас!
Събота и неделя правих погача. Съботата събрах роднини, а неделя поканих приятелки. Всичко мина на шест. Много съм доволна. Калина обича партита определено! Успяхме даже за по 2 часа и разходки да направим в това хубаво време, жалко, че така съвпадна с погачата и не можахме да висим цял ден навън, но идва хубавото време!!!

И ние сме със зелени акита от 2 дена, но не на всяко изхождане. Коликите от 5-6 дена много ни се увеличиха, а съботата я бях малко прегряла. Така че може и от двете да е. Не се притеснявам засега, случвало се е и с каките. Ако продължи още ден-два ще се посъветвам с педиатърката ни.

Нормално е бебетата да сучат вече много по-малко време. Калина понякога се наяжда само за 5-6 минути. Ако няма нужда да се успокоява на гърдата я пуска веднага след като се наяде и започва да си зяпа нещо или заспива.

Откакто ни се увеличиха коликите започнах по-често да прилагам и да спазвам последователността на методите на д-р Крап. Ефектът много ме радва! Колики си има яко, но започна много по-бързо да се успокоява и да спи по-продължително време. Сега спи на терасата от 12,30 ч. и успях да изрина кочината от съботно-неделните партита. След като я накърмя излизаме навън да я раздрусам малко по равните софийски тротоари! Ако има такива де!

# 593
  • Пазарджик
Момичета как обличате бебоците сега,аз все имам чувството ,че съм е навлякла.

# 594

Вчера Искрен се преумори и превъзбуди и цяла нощ беше вкисня. Две секунди не стоя мирен. Непрекъснато шаваше и мрънкаше. Естествено в заспало състояние, но аз не можах да спя, събуждах се от това шаване. Много се издразних.  Confused Най-сетне миряса. Сега спи, без да мърда и да издава звуци. Ура!
Ние сме така от 2 седмици някъде, всяка нощ  Crazy

Бенджи, браво няма да се даваш на скапаното АГ.

# 595

Вчера Искрен се преумори и превъзбуди и цяла нощ беше вкисня. Две секунди не стоя мирен. Непрекъснато шаваше и мрънкаше. Естествено в заспало състояние, но аз не можах да спя, събуждах се от това шаване. Много се издразних.  Confused Най-сетне миряса. Сега спи, без да мърда и да издава звуци. Ура!
Ние сме така от 2 седмици някъде, всяка нощ  Crazy

ние сме така от раждането  Laughing аз отдавна вече не помня що е сън
марто вчера се събуди в 4 сутринта и заспа в 10 вечерта Grinning

бяхме на консултация -1300 кг и 4 см. Но още ни мъчи жълтеницата

# 596
  • София

Как разбираш, че детето е разположено към алергии след като е на два месеца  newsm78

Генетична предразположеност - много алергичен баща и малко алергична майка. Баткото е с астма. Вероятността и тя да е алергична е доста голяма  Sad. Себорейният дерматит, който имаше също е червена лампичка за вероятност от алергии. Все пак надеждата умира последна и все се надявам да малката да е добре.  Praynig

# 597

Моята доки ми се обажда днес да каже, че от болницата и звъняли да и се карат как нейна пациентка е подала жалба срещу тях (тя не работи в тази болница, аз си я вкарах да ме изроди), да искат да съм си оттегляла жалбата, защото от "Медицински Одит" щели да ги глобят. Ами нека им как така ще ме карат да си купувам Гамаглобулина, като ми се полага по ЗК   Crossing Arms  Няма да оттегля жалбата, само ми докривя, че са звъняли да притесняват и доки, дори думите им били, че аз не съм била доволна от нея, а това не е така, аз от нея съм очарована. Как можело да съм си тръгнела от там жива и здрава, без усложнения, а аз да подам жалба  ooooh!
[/quote]
Здравей, сестра ми също си купува Анти Д Гамаглобулин и то много трудно го намерихме ,навсякъде ни предлагаха вносен на цена от 180лв. ,а българският е 50лв.В болницата никои не е казал че ЗК го покрива .

# 598
Привет мами аз съм от декемврийките и влиам във вашата темичка да споделя че

Продавам люлка за бебе ето я:
http://prodavalnik.com/shezlong-lyulka-polly-swing-chicco-120lv-i1541800

Ако на някоя и хареса да пише на лични,може и корекции в цената

Лек ден Hug

# 599
Мамита,добър ден!
Ще се побъркам след малко #Crazy
Моята кокошчица от вчера ме побърка-започва да се кърми и след малко започва да плаче.Вдигам я-млъква.Като посегна да я легна да се кърми пак-отново започва един рев... ooooh! Реших  да се изцедя -и така не става.Просто самото заемане на позата предизвиква рев.Пробвах и по друг начин да се храним-нъцки.А през ноща нямахме никакъв проблем.И днес пак сме така. Confused
Възможно ли е  да се нахранва за супер кратко време и с по-малко на брой смуквания?!?! (ама че тъпо прозвуча тоя въпрос,но  знам ли вече)
Не се притесняваи за това че яде по малко време, моята бебка също яде по 5-10 мин. и като я измеря показва че е изяла около 70-90 грама, и като питах докито ме успокои като ми каза че е нормално да яде по толкова като е наддала 1кг.Тя моята бебека си яде по толкова време от както се е родила.

Общи условия

Активация на акаунт