Добре че е Свеки и големия батко.
. Когато тези условия са изпълнени е много кротка и добра, иначе реве, та чак се дере.

Реших да се изцедя -и така не става.Просто самото заемане на позата предизвиква рев.Пробвах и по друг начин да се храним-нъцки.А през ноща нямахме никакъв проблем.И днес пак сме така. 
Няма да оттегля жалбата, само ми докривя, че са звъняли да притесняват и доки, дори думите им били, че аз не съм била доволна от нея, а това не е така, аз от нея съм очарована. Как можело да съм си тръгнела от там жива и здрава, без усложнения, а аз да подам жалба

Няма да оттегля жалбата, само ми докривя, че са звъняли да притесняват и доки, дори думите им били, че аз не съм била доволна от нея, а това не е така, аз от нея съм очарована. Как можело да съм си тръгнела от там жива и здрава, без усложнения, а аз да подам жалба 
Евала, няма да им се даваш 
. Когато тези условия са изпълнени е много кротка и добра, иначе реве, та чак се дере.

. Себорейният дерматит, който имаше също е червена лампичка за вероятност от алергии. Все пак надеждата умира последна и все се надявам да малката да е добре.

Реших да се изцедя -и така не става.Просто самото заемане на позата предизвиква рев.Пробвах и по друг начин да се храним-нъцки.А през ноща нямахме никакъв проблем.И днес пак сме така. Препоръчани теми