Няма да оттегля жалбата, само ми докривя, че са звъняли да притесняват и доки, дори думите им били, че аз не съм била доволна от нея, а това не е така, аз от нея съм очарована. Как можело да съм си тръгнела от там жива и здрава, без усложнения, а аз да подам жалба 

Няма да оттегля жалбата, само ми докривя, че са звъняли да притесняват и доки, дори думите им били, че аз не съм била доволна от нея, а това не е така, аз от нея съм очарована. Как можело да съм си тръгнела от там жива и здрава, без усложнения, а аз да подам жалба 

ние сме в съвсем същото положение. От време на време така се сдухвам. Тез колики ни разказаха играта буквално - нито може да се наяде, нито да се наспи като хората. Не понася колички и слингове, все е в ръцете и то напред да гледа. Аз вече и без ръце започнах да върша неща
Все някой е виновен на другия за нещо. А причината за всичко са смотаните колики - айде да минават вече, че ...
странна работа- гърдите ми с лупа да ги търсиш (е сега и с просто око се виждат, ама нали са с 2 размера повече
), мляко има, ама чак да преливат - с помпата повече от 60мл от гърда никога не съм изцедила и то, когато са най-напрегнати. Ама течове бол - особено през нощта - с подплънки, без - все съм омацотена. Иначе ползвам Лансинох. И други пробвах, ама тези най-сухичко държат. 
За съжаление изкочи нещо неприятно и утре тръгваме по лекари, надявам се да е някакъв малък дявол и това да е причината за рева и ненаддаването. Ще пиша, когато се разбере.Препоръчани теми