Електронни библиотеки

• 511 628
  • 827
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте,
Някой знае ли къде мога да намеря историческите романи на Фани Попова Мутафова във формат за електронен четец? Може и книжарница срещу заплащане.

# 331
Здравейте,
Някой знае ли къде мога да намеря Трамвай "Желание" на Тенеси Уилямс в електронен формат ?.

# 332
Моля не ме цитирай неправилно.  Не е етично.

За съжаление, Хеликон няма електронен формат на Фани Мутафова. Продължавам да търся....

# 333
Извинете ме за офф-а.

Моля не ме цитирай неправилно.  Не е етично.
Мисля си, че човекът те е цитирал по простата причина, че е нов и не знае, че има бутон отговор. Надали го е направил нарочно.  Peace

Dounchika , най-отдолу на страницата има няколко бутона, един от които е Отговори, натискаш го и се появява прозорец, в който можеш да пишеш без да цитираш даден потребител.

# 334
Машонка, виждам, че нямаш отговор за мене, но благодаря за включването. Аз не казвам, че някой го е направил нарочно, но пък ясно пише "цитат."  Реших да обясня, че не е прието да се използват чужди думи по този начин. И аз не мисля, че е нарочно; прави ми впечатление по форума, че хората (не говоря за Дуничка, който може да е направил техническа грешка) масово не знаят как етично да цитират чужди мнения и дори публикувани източници  Peace

# 335
Pixie, така е, права си има много неграмотни из форума, но съдейки по това. че на въпросния потребител това му е първо и единствено мнение нека му бъде простено. С времето, ако иска ще се научи.
Самата аз, в началото правих подобни 'грешки', а не бих казала, че съм много неграмотна.

# 336
А, аз просто се стреснах да се видя цитирана с нещо, което не съм казала. Може би съм прекалено чувствителна на тема авторски права Simple Smile   Не се мисля за технически грамотна.

Има ли други книжарници освен Хеликон, които предлагат електронни книги на български? Не видях книгите, които търся, в сайтовете на първата страница в темата, а точно тези предпочитам по практични причини в електронен формат.

Dounchika, книгата, която търсиш, я има електронна, но на английски, на Амазон и Барнс & Ноубъл, но фрий не съм я виждала  Peace   

# 337
  • Видин
И Мтел предлагат е-книги, но са доста малко като количество. Съмнявам се да намериш желаната книга където и да било, освен на хартиен носител  Peace

# 338
Pixie, има Дъщерята на Калояна в doc. формат, в ателието на chitanka. Ако не ти се чака и не те притесняват дребни грешки може да я дръпнеш от там.

# 339
Biblio.bg също имат някакво количество книги.

# 340
Pixie, извинявам се за неволната техническа грешка и благодаря за отговора.

# 341
Благодаря на всички за отговорите! 

# 342
  • Видин
В Спиралата вече има "Любов" на Елиф Шафак на български  Peace Малко ме е яд, че дадох 15лв за нея  Laughing Да бях изчакала и щях да си я чета безплатно  Crazy

# 343
  • София
Да сте попадали на "Мери Попинз" на български? newsm78 В читанката е все още в работен вариант. Rolling Eyes

# 344
  • Видин
Някой има ли "Тайната" на Ронда Бърн като текстов файл?

Общи условия

Активация на акаунт