Електронни библиотеки

• 511 741
  • 827
  •   1
Отговори
# 375
Зависи от конкретната книга, тук не се смята на мегабайта, а на кредити, когато качваш книга й определяш "цена", колко кредита да струва за сваляне. Обикновено е 5-10 кредита (много хубави и иначе скъпи книги съм виждала и за по 50).
С регистрацията получаваш 100 кредита.

# 376
Зависи от конкретната книга, тук не се смята на мегабайта, а на кредити, когато качваш книга й определяш "цена", колко кредита да струва за сваляне. Обикновено е 5-10 кредита (много хубави и иначе скъпи книги съм виждала и за по 50).
С регистрацията получаваш 100 кредита.

Благодаря ти за бързия отговор. Ще погледна по-обстойно, и ще се регистрирам.

# 377
Намира ли ли сте безплатни книги на Людмила Филипова?

# 378
Момичета, знаете ли откъде мога да сваля книгите:
Методът на Силва и Wishpin?
Мерси предварително Simple Smile

# 379
 Simple Smile Мили момичета искам да попитам за "Ангелология"от Даниел Трусони-някъде на български има ли я?

Предварително благодаря

# 380
http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=%CC%E5%F2%EE%E … =1&searchrs=0

Ето тук можеш да намериш "Методът на Силва"

# 381
Къде мога да намеря книги на Сесилия Ахърн и Кен Фолет на български или на немски?  bouquet

# 382
# 383
Намира ли ли сте безплатни книги на Людмила Филипова?

Аз също търся на Филипова... Обожавам книгите й Simple Smile

# 384
  • Пловдив
Здравейте, в тази или в някоя от другите теми свързани с електронните четци бях гледала линк към библиотека с издания на списания на английски език, но в момента не ги намирам. Някой може ли да ми помогне?

# 385
Здравейте, в тази или в някоя от другите теми свързани с електронните четци бях гледала линк към библиотека с издания на списания на английски език, но в момента не ги намирам. Някой може ли да ми помогне?

Виж този http://www.freshwap.me/magazines/

# 386
Може ли някой да ми прати на "Академия за вампири" 2 книга и всички следващи, които има? Мерси предварително! dreamer645@abv.bg Simple Smile

# 387
  • Бургас
 А дали някой е попадал на електронна книга на Людмила Улицка? Нищо в наличност на хартия не намирам Sad

# 388
Здравейте, търся две книги в електронен вид и се надявам, ако някой ги има или знае от къде да ги изтегля да ми помогне. Първата е "В главата на италианците" от Бепе Севернини / намерих я в Мтел e-books, обаче като я изтеглих имаше само няколко страници ... , втората е "Блясък" от Луиз Бегшоу. Може и да са на английски.

# 389
  • Ямбол
Аз търся "Диви разкази" на Николай Хайтов. В читанка има само един, а на мен ми трябва по-точно Дервишово семе.

Общи условия

Активация на акаунт