Да пълзи опитва вече августинското човече

• 25 544
  • 743
  •   1
Отговори
# 120

Здравей,kamitoooo-относно жълтъка :моята педи ми беше казала да захраня първо с четвърт жълтък през ден, след 2 седмици да вкарам и месото и да редувем-1 ден четвърт жълтък и 1 ден месо и така да редувам.Каша давах преди всичко това.А за режима ние сме -6,30/кърма/-10кърма-13,30зел пюре с месо или с жълтък-17каша или кисел--20,30кърма.От много време го храня на този режим и малкия не се събужда нощем.

# 121
adelina_bg, и на Бобо главичката не му се е показала, дори бих казала, че е далече от този етап. Не смятам, че е притеснително - има време и няма да насилвам нещата.

Друга тема - беше казала, че чакаш фондан от ибей. Моля те, пиши, като го получиш, дали ти харесва, как се работи с него? Може и линкче да пуснеш Wink

# 122
  • София
Вече доста сте изписали за фимозата, а и Cambozzola е написала всичко, което съм прочела и мисля, за това само ще дам линк до статията на доц. Бранков: http://www.pedsurg.net/za_pacienta_fimoza.htm

Деси, при кой уролог водихте Алекс? Мен малко ме притесни всичко онова което ви е казал. Бих потърсила второ мнение.

Мами, искам да питам вземали ли сте вече обувки за прохождане и как точно избирате номера? Мисля да идем в магазина и да мерим, но не знам дали да му ги взема малко по-големички. Понякога е с по-тънки ританки, понякога с по-дебели... и съм в размисъл newsm78

# 123
  • София

Тъй като гледам май само моето бебе не се обръща smile3516, може да прави всичко друго, включително си седи съвсем сам без опора и без да пада, стои изправен опрян с ръчички без да го дръшам, подава си неща от едната ръка в другата, но това пусто обръщане не го можем. От вчера почна да прави опити да се завърти от гръб по корем сам но засега неуспешни, а като се опитам да му помогна се сърди. Дано тая гимнастика да ни помогне.

Хехееее, Деси, Simple Smile не сте сами Simple Smile Мишо също не се обръща от гръб по корем. Върти се, взема си играчки и си играе и с ръцете и с краката, забава голяма. Много е жив и е голям дивак. Прави мн други неща, изправя се, катери се (скоро и летене я от диван, я от легло Simple Smile го чакам да пробва), но това обръщане не и не. Дори вече иска да ходи Simple Smile

# 124
  • Miami
adelina_bg, и на Бобо главичката не му се е показала, дори бих казала, че е далече от този етап. Не смятам, че е притеснително - има време и няма да насилвам нещата.
Какво имате предвид под това да се покаже главичката? В смисъл отгоре, където е цепчицата ли? Извинявам се за тъпия въпрос  Blush На Жорко при леко издърпване назад се показва цепката, но още сме далеч от показването на цялата главичка  ooooh! (на сина ми е като на снимката горе http://www.bolezni-spravka.ru/subj.php?id_subj=41 )

Ади, мисля, че изобщо няма място за притеснение. Какво те психясва вашата лекарка...
Никол пък грам не може да стои права. Щом я хвана под мишниците и тя веднага подгъва краката. Аз пък за това се притеснявам вече.

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 11:53 от Кори

# 125
Цоп в темата   smile3534

леле момичета колко сте изписали аз само малко не съм влизала и докато ви намеря няколко теми преравях ...
Ние сме добре. Павел расте и проявява характер. Вече е много подвижен и откакто разбра че да скачаш е хубаво - нито по корем, нито по гръб, нито седнал иска да стои. Вече съм станала в ръцете като Шварценегер.  newsm08

Обаче голям проблем през нощта. Събужда се да цоца доста редовно. В 12:30  в 4 а когато нямам късмет сме през два часа... Цоцне цоцне и заспи и аз тъкмо заспа и пак  същото. Нямаме зъбчета, нещо спря да чеши, инак преди всичко пъхаше в устата и наставаше зверско чесане.

За захранването вкарахме месните пюрета и с апетит си хапваме.

Ем това от мен засега... Чакам хубавото време че да излизаме вече по-редовно

# 126
  • в рaя
kamitoooo то гледам бебоците ни са почти на една възраст...
Аз въведох първо кашата, след това месото, без да искам съм въвела и маслото, заради едно пюре на гербер, където уж пише пиле с картофи и моркови, ноо вътре имало и масло. Жълтък след 1-2 седмици.
А режим така и не мога да измисля още Sad Ядем към 7 ч. кърма, 10 ч. кърма, преди към 12 ч. давах пюре, но в 14 ч. се приспиваме, а тя заспива само на цицката. Така в 14 ч. пак се кърмим smile3516 После в 17 ч. пробвах каша с плодово пюре, но по-принцип не смятам да давам каша всеки ден, а и нещо май и идва тежка за коремчето, много ми се свиваше иии сега общо взето имаме едно заместено хранене в 12 ч. Сега пробвам да яде пюре в 11, за да може до 14 ч. да мине нормалния интервал за хранене.

Снощи ходихме в една механа, повеселихме се, в 2:30 си легнах иии в 4 ч. като скочи палечка, до 5 ч. си вика и игра в кошарата, а на мен ми се спииии  smile3515 Не реве, ами си викааа. И си мисля, че после поне до 8 ч. ще спи, да, ама не! В 7 без 10 ч. скочи наспана  smile3514 Едва гледам сега, наобяд смятам да лягам с нея, дано поне тогава поспи 2-3 часа, за да си наваксам и аз newsm17

# 127
Какво имате предвид под това да се покаже главичката? В смисъл отгоре, където е цепчицата ли? Извинявам се за тъпия въпрос  Blush На Жорко при леко издърпване назад се показва цепката, но още сме далеч от показването на цялата главичка  ooooh! (на сина ми е като на снимката горе http://www.bolezni-spravka.ru/subj.php?id_subj=41 )

Да се види през дупчицата, а пък постепенно - и да се покаже цялата. При Бобо въобще не може да се види още.

# 128
  • Miami
Аха, разбрах  Simple Smile

# 129
Aз давам на джиджи бебе или нещо подобно беше името,купувам ги от бебеборса турски са и на мен ми допадат,също и сухарите им ползвам за попарката.ама вие за какво ги ползвате тези бисквитки?Аз и давам да си гризка,макар че една приятелка ме съветва направо да и ги давам като следобедна закуска с млякото като каша да и правя newsm78не съм го правила обаче
Но те имат яйчен прах или нещо подобно май newsm78
За пишката-Миши е със забнелена още от 2 рия месец-стана лесно,без усилия от моя страна и само го почиствах. Naughtyно баткото още не ми е забелен-опитвам се да му придърпвам кожичката,но го боли и оставям.Ще изчакам до 4 год. ако дотогава няма проблеми baby_neutral
ами  незнам дали имат яйчен прах,препоръчаха ми ги и аз давам от тях,проблем ли е след като и давам жълтък ако имат яйчен прах newsm78Ееее кафа вече с това захранване,то си е цяла наука,и след година ще ми плющи гризки и солети... smile3511разногледа станах от етикети...в едното имало сол,другото масло...и тоз пустия грис,умувам тука два дена кисела или грис заместват ли млечно хранене,после да и давам ли мляко или не???А за обръщането,започна от една седмица да се завърта от корем по гръб,и то защото не иска да стои по корем,ако реша аз да и помогна за да се завърти от корем по гръб започва едно опъване,неиска и това е.Според мен си е мързел.Седнала сама не стои все я подпирам,и спи само по гръб,оставям я настрани и след 10 мин я намирам по гръб,по корем никога не е спала,и има едно огромно смешно плешиво петно отзад на главата.Иначе се  мъчи да се изправи и прави нещо като коремни преси,накрая се изнервя че не може да се изправи и започва да се ядосва и да крещи!

# 130
Не ми върви с пюретата на Герб. Днес, без да искам, въведох заешкото  Mr. Green

# 131
red shoe, това някакви партийни пюрета ли са  Laughing Laughing Laughing

# 132
red shoe, това някакви партийни пюрета ли са  Laughing Laughing Laughing

Аааааааахахаха, докато се разбера какво имаш предвид доста се пулих  Joy
Пюрета Герб, хахаха  hahaha

Казавам ви, че не ми върви с тая марка, все грешки стават  Mr. Green

# 133
  • София
Да питам как ги излагахте малките да похапнат Тиквичка?Тази с картоф,не я хареса(както всички се оплакахте).Поне малко да  я давам,да я пиша въведена.

# 134
Здравейте и от нас. Любо също не се обръща все още, нито пък прави опити да лази. Подозирам, че и при нас дупето тежи Laughing. Иначе стои седнал вече съвсем стабилно.
За обувчиците, взех буйки на Колев и Колев, 16-17 размер, но са доста големки, ползвам ги навън да не му е студено на крачетата, така че ако реши да ходи след някой месец може би ще му станат Grinning
Той яде вече 4 пъти, сутрин в 8 попара, в 12 зеленчуково или месно пюре, 15.30 каша, кисел..., 7.-7.30 АМ. Като попарата започнах да я правя с АМ, защото ми се видя малко количеството АМ за деня.
Чудя се сега с какво да разнообразя закуската, попарата с какво мога да я заместя сутрин освен с каша newsm78

Общи условия

Активация на акаунт