Look fantastic с безплатна доставка до БГ в момента

• 64 666
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • в 1001-та нощ
Момичета,

благодаря, че споделяте   bouquet

Ще се пробвам с код, но май вече е късно  Blush

# 556
  • in a Lovesong
Привет   bouquet Кодът TREAT20 все още е валиден  Mr. Green Само дето аз забравих да погледна тук и поръчах с един личен за -15% от типа имейли "we miss you", с които ме заливат постоянно  Laughing И имам още един личен код за 7 паунда отстъпка при похарчени над 30 (идва някъде 23% намалението) и ако някой го иска да ми пише на лични, аз няма да го ползвам  Embarassed Всъщност не знам дали тези дългите лични кодове могат да се ползват от други акаунти, но не пречи да се пробва  Money

И да попитам дали наистина мога да проследявам постоянно поръчката, защото са ми пратили някакъв тракинг номер, но пише, че мога да го проследя до момента на излизане от експорт центъра  newsm78

# 557
  • София
Можеш  да проследяваш, ако си избрала такава опция и ако си платила. Иначе, както  са ти написали до момента на експорта.

# 558
  • in a Lovesong
Можеш  да проследяваш, ако си избрала такава опция и ако си платила. Иначе, както  са ти написали до момента на експорта.
  bouquet

# 559
  • София
TREAT20 работи и днес  Grinning
Поръчах две неща на Urban Decay и ми добавиха и разни подаръчета- спирала, кутия с мини продукти на Вела и новата Ескада, някакво мини олио на Вела 2 мл. доволна!  chef bowuu

# 560
  • София
Браво Илли, ще кажеш продуктите на Вела после как са. На мен са ми включили някакъв подарък за поръчка над 45 паунда, но май няма да ми влезе в употреба - Sleep In Rollers Brown Accessories (Bun Ring, Batiste, Clips).
Аз искам да попитам, когато се доставят нещата в пощата колко време стоят там, понеже когато ще ми пристигне поръчката най-вероятно няма да съм си вкъщи?

# 561
  • in a Lovesong
TREAT20 работи и днес  Grinning
Поръчах две неща на Urban Decay и ми добавиха и разни подаръчета- спирала, кутия с мини продукти на Вела и новата Ескада, някакво мини олио на Вела 2 мл. доволна!  chef bowuu

Супер  Wink

Интересно, че има автоматично намаление с 30% на избрани 30 продукта от избрани марки от сайта и кода TREAT20 лови и тях  #Crazy това прави 50%... официално зарязвам feelunique... тези ми станаха любимци  Mr. Green

Home raider пратките стоят 20 работни дни   bouquet

# 562
Привет момичета! Simple Smile
Имам досега само 2 поръчки от сайта и не съм наясно със следното - искам да поръчам 2 продукта Кerastase, но подаръкът не е наличен.  Cry Ако пусна поръчка сега дали ще получа евентуално някакъв друг подарък или по-скоро нищо? newsm78

# 563
  • София
На мен ми даде за подаръка на Керастазе също, че не е наличен. Като направих поръчката ми даде прогнозно изпращане на подаръка октомври месец, но в крайна сметка ми го изпратиха дадения продукт сега,заедно с цялата поръчка.

# 564
baby_jeiny Малеее,сега и аз проверих!Ужас,потресена съм!Не зная как да устоя да не поръчам...Направо ще ме погубите момичета Mr. Green
Няма как да не си поръчам комплекта на редкен който с 2те намаления ще ми дойде(по цени на Пейпал)за 24 лева #Crazy

Последна редакция: чт, 29 авг 2013, 10:24 от bubka:)

# 565
  • in a Lovesong
baby_jeiny Малеее,сега и аз проверих!Ужас,потресена съм!Не зная как да устоя да не поръчам...Направо ще ме погубите момичета Mr. Green
Няма как да не си поръчам комплекта на редкен който с 2те намаления ще ми дойде(по цени на Пейпал)за 24 лева #Crazy
Тъкмо това щях да пиша и аз, че All Soft дуото от 18,35 пада на 10,27  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 566
Ахам Mr. Green Аз силна вилна да проверя дали наистина си права и направо  #Crazy незнайно как си поръчах newsm47 Отдавна съм хвърлила око точно на това дуо Peace

# 567
  • in a Lovesong
Ахам Mr. Green Аз силна вилна да проверя дали наистина си права и направо  #Crazy незнайно как си поръчах newsm47 Отдавна съм хвърлила око точно на това дуо Peace
Да си призная и аз му се точа отдавна на това дуо  Embarassed Ама сега чакам комплект на Paul Mitchell и ще се въздържа  ooooh! Пратена е във вторник поръчката ми и ще видим за колко време ще дойде  Praynig

# 568
Ахам Mr. Green Аз силна вилна да проверя дали наистина си права и направо  #Crazy незнайно как си поръчах newsm47 Отдавна съм хвърлила око точно на това дуо Peace
Бубка, споделяй бързо Laughing

# 569
Eti,цъкни на сайта,ще се появи намаление с 30% на  30 продукта от избрани марки от сайта.Като сложиш и кода TREAT20 цената става нищожна...В тези 30 продукта е дуото на редкен.Тое само едно Peace

Общи условия

Активация на акаунт