Габи отново има нужда от нашата голяма ПОМОЩ! Болестта се завърна :(

• 17 296
  • 158
  •   1
Отговори
# 15
Днес ще преведа малко пари. Нали освен сметките друго не е сменено?
А какво става с смс-номера? И ако има новини около Габи моля пишете.  Hug

# 16
Благодаря,за вниманието....,Габи за сега е във Варна в клиниката на пореден курс,добре понася ХТ,с издаването на Кампанията,ще чакат отказ от фонда за трансплантации,такъв е редът оферта от клиниката,вече зависи кой каква оферта ще представи.....,и така.
530лв.са в Пра-Кредит-Банк.....
342лв.са в Ескпрес-Банк....
50 евро пак там....

# 17
А всъщност колко трябват? Тъй като това, което е събрано до сега ми се струва малка сума  newsm78

# 18
Да сравнително малка е сумата събрана до момента,но нещата се вършат сравнително добре.

Паричките,които реално трябват за подобен род трансплантация,на всички ни е ясно,че се нуждаят от 200хил.евро,страшно но не и,невъзможно,много деца преминаха трудно през това изпитание,и сега благодарение на всички,съпричастни хорица и с помощта на Господ,са добре...... Praynig Praynig

От вчера има 100лв по сметката както и тази голяма помощ на депутати на Герб от Община Русе,дълбок поклон пред тях!!! bowuu bowuu

http://www.ruse-news.com/modules.php?name=News&file=article& … der=0&thold=0

# 19
А какво става с смс-номера?

# 20
Още няма смс, чакаме отговор от фонда за трансплантации и за лечение на деца в чужбина . От 19 март има 15 дневен срок. Благодаря на всички за подкрепата.

# 21
  • Русе
Здравейте на всички, може да съм пропуснала, но не видях засега да има информация за концерта, който ще се проведе на 29 април в пленарна зала за Габи с подкрепата на клуб "Old School", организират събитието. Ще се радваме, ако се присъедините. Извинявам се, ако съм преварила мама Габи в споделянето на информацията.
Ще се радвам, ако ме приемете тук, за да помогна, с каквото мога!  Hug

# 22
Ето всичката информация за Габи събрана на едно мястоhttp://savegaby.com/

# 23
  • Шумен
Ще се включа с малко парички и ще следя темата  Praynig.

# 24
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Ще дам и аз парички. Дано да се оправли детенцето. Praynig

# 25
    Остава сметката в Прокредит, само че кое име трябва да се напише-на Габи или Петър Йорданов Петров?

# 26
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
 CryПреди малко научих от БТВ че детенцето е било отхвърлено от Фонда за трансплантаций с шефка - София Мутафчийска. Как може да се откаже спасението на едно дете. Не я е срам тази вещица.  Призовавам съфорумниците ни да потърсим и мейла или профила и във фейсбук и да я попитаме: Каква е тя че да решава съдбата на това  детенце? Пиша това силно афектиран и се извинявам на модераторите ако съм допуснал някоя нецензнурна дума.

# 27
Да и двете сметки са актуални,и са на името на Габриела Петрова Йорданова,бащата е настойник Петър Йорданов Петров.....

Разбирам,че доста хора са гледали репортажа подвеете национални телевизии,за съжаление така стоят нещата.... Laughing
Благодаря,Ви отново че се вълнувате заедно с нас,за тази малка душичка....!!! Hug Hug

редактирам се защото в петък 08.04.ще има пресконференция от децата на вече разбраното у-ще в Русе СОУЕЕ-Св Констонтин Кирил Философ,в чест за Габи на тема дългите срокове за решаването на такова лечение и отпускането на средства....мястото е София-Прес-Клуб....та мисълта ми е ако има желаещи деца,могат да ги подкрепят,всички тия силни деца от Русе..... Peace

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 20:52 от Птичка

# 28
моля ви,който поддържа страницата на Габи да напише,4е сметките са на нейно име,защото сега превеждах пари4ки по нет банкиране-задължително иска име на полу4ател - още не бях прочела тук и се чудех кое име да напиша-рискувах и написах на момиченцето,но и други ще се чудят Praynig
разпространих страничката й-дано успеем да помогнем и на това сладко момиченце!!!

# 29
ще помоля модераторите но на първата сметка е написано ясно,за втората не съм добавила имената само....,това съм пропуснала. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт