LaRedoute.fr - 193 - Всичко за поръчката!

• 48 287
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте,

преди време бях чела темата за поръчване от Ла Редут, но сега не мога точно да намеря място по въпроса, който ме интересува.
Искам да попитам с какви карти може да се пазарува оттам /аз имам VISA от Про  Кредит Банк/.Дали ще мога да я ползвам там за плащане?

Мерси

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 16:14 от benita_a

# 526
Момичета, много се извинявам, но мога ли да помоля някоя от френско-говорящите дами да ми помогне с превода, може и на лични. Пробвах с преводача, но не всичко ми стана ясно. Предварително благодаря!  Praynig

Vous vous inquiétez de ne pas avoir reçu votre commande.

Toutes mes excuses pour ce contretemps.

Un envoi a été fait le 28 janvier sous le n° 027 5576360, vous auriez dû le recevoir.

Pour me permettre d'intervenir auprès des services postaux,
merci de remplir l'attestation qui accompagne ce mail et de me la
renvoyer par retour de mail ou par courrier à l'adresse suivante :

La Redoute
59081 Roubaix Cedex 2

Si vous souhaitez que je renouvelle immédiatement votre
commande, merci de l'indiquer sur ce document.

Dans cette attente,je vous prie de recevoir mes sincères salutations.

# 527
Здравейте , имам проблем и незнам какво да правя , и се чудя вече дали не бъркам аз някъде. Вече  три пъти съм писала на адреса за проблеми и нямам отговор. Пратили са ми обувки с различен номер.
Исам да ги върна. Ето това ми е писмото.

Salut,
Mon nom est Stanimir Stankov. Mon numéro d'abonnement 573062744. 24 février 0,2011 date d de l'ordre, j'ai commandé un 20,110,550,817,926 articles. Je veux revenir JOGGERS année, s'élevant à 0,28 ...., nombre 739,4730, Raison: Les deux chaussures ont un nombre différent. Plashtam'17, 16 EUR 1,72 EUR de coûts, 18,88 euros.
Si Vouzas s'il vous plaît me donner l'adresse pour les années ou je peux revenir à la chaussures et reimburssez mon argent sous forme de bon de commande, si possible!
Je vous remercie et j'attends votre réponse!
http://mutkurova.snimka.bg/other/laredut.576659
Cordialement,
Stanimir Stankov
Използвала съм готовите  писма. Всички графи съм запълнила в адреса за запитванията-номер на поръчка дата т.н. Да променя писмото ако трябва. А пък времето минава и 14 дневния срок за връщане ще свърши. Ако може някой да ми помогне.

Кой е този адрес за проблеми с поръчката, на който пишеш? Трябва да влезеш през акаунта си и кликваш долу в дясно, където е надписа "Aide - Nous contacter". От там следваш указанието за проблем с поръчката и ще ти се отвори една бланка за ел.поща, в която си пишеш проблема. После пращаш автоматично, без да изписваш никакъв адрес! Ако знаеш английски, по-добре напиши писмото на него, защото ще ти отговорят пак на английски и по-лесно ще се разберете.

# 528
  • София
Здравейте,

преди време бях чела темата за поръчване от Ла Редут, но сега не мога точно да намеря място по въпроса, който ме интересува.
Искам да попитам с какви карти може да се пазарува оттам /аз имам VISA от Про  Кредит Банк/.Дали ще мога да я ползвам там за плащане?

Мерси

С карти на Прокредит не става

# 529
Eхххххххххххххх!

А къде да видя  с кои карти може да се плаща в Ла Редут??

Мерси Simple Smile

# 530
  • София
Eхххххххххххххх!

Мерси Simple Smile

Тук казват, че най-добре със ПИБ, аз ползвам виртуалната на ЦКБ и нямам проблем.

# 531
Eхххххххххххххх!

Мерси Simple Smile

Няма да ти трябва  Sad С тези високи такси обработка и доставка, които направиха от днес няма да се ти се наложи май. То пазаруването от Ла Редут става безмислено  hit

# 532
Eхххххххххххххх!

Мерси Simple Smile

Няма да ти трябва  Sad С тези високи такси обработка и доставка, които направиха от днес няма да се ти се наложи май. То пазаруването от Ла Редут става безмислено  hit
Кой каза че ще бъде така? Ти в Ла Редут ли се обади и от там ли ти го казаха?  ooooh! Никой още нищо не знае със сигурност, защо трябва да твърдим неща в които и ние не сме сигурни и да всяваме паника??? Whistling

# 533
  • София
Vul4ica,не така.Всичко ще се оправи.Трябва да е бъг.Сега едно момиче писа в темата за кодове ,че официално са и отговорили ,че таксата е 10 %.

# 534
Да прочетох, дано да е пак някой от уж "случайните" им бъг-ове, сега след този стрес знаете ли какво пазаруване ще настане, това е като парче торта за стимулиране на метаболизма  hahaha Joy

# 535
Здравейте дами,

Искам да попитам дали някой е получавал тези боти:

http://www.laredoute.fr/vente-bottines-style-montagnard.aspx?pro … rodsize=undefined  

ако да, дали си отговарят на номера
Предварително Благодаря!

# 536
Писах им на стената на Фейса да ги питам за таксата! Да видим.

# 537
Писах им на стената на Фейса да ги питам за таксата! Да видим.
Whistling Дано е грешка!  Tired

Искам да питам за мнения: за едни дамски сандали http://www.laredoute.fr/vente-sandales-elastiquees.aspx?producti … rodsize=undefined снимки актуални има ли някой?
и за детските сандали - http://www.laredoute.fr/vente-sandales-bebe-garcon.aspx?producti … rodsize=undefined интересува ме дали са с мека подметка (искам много лесно да се огъва) и реални снимки??
 Hug Благодаря предварително на отзовалите се!  Peace

# 538
Пробвах всички кодове, които се хващат на 4-те ми акаунта с различни артикули. Там, където има БД, я маха, но си начислява свинската такса обработка. Резервен вариант остават общите поръчки.
Код 30066 намалява поголовно с 20%, вкл. "албанците" и дава БД. За някои артикули от рода на маратонки, обувки и пр. по-скъпи дори с новата такса е сравнително изгоден.
Все пак не е изненадваща тази промяна, минаха намаленията и сега си плащаме за куриерската услуга, която получавахме без пари, придружена и с подаръци. Вероятно знаете, че пратка до чужбина /Европа/ с DHL е около 100 евро + - . Все пак много се надявам да е бъг, въпреки, че знам, че не е.

# 539
  • Sofia
Здравейте,

Мерси

С карти на Прокредит не става

С Виза Електрон не става, ама с Виза Класик кредитна и дебитна става - моите карти са такива Peace

Общи условия

Активация на акаунт