LaRedoute.fr - 193 - Всичко за поръчката!

• 48 316
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Честит празник, момичета! И един въпрос: знаете ли колко време се задържат пратките тук в ДХЛ? Имам една пратка, поръчала съм преди месец и повече, стои от две седмици тук, пише че била задържана за последваща обработка.. ooooh! Какво толкова и обработват не знам?! Честно казано не съм свикнала да получавам разни поръчки за толкова време и май това ще ми е първата и последната поръчка от Ларедут..
Гледам че има и други с моя проблем.. май ще трябва да чакам.  Thinking

# 46
  • Варна
Честит празник, момичета! И един въпрос: знаете ли колко време се задържат пратките тук в ДХЛ? Имам една пратка, поръчала съм преди месец и повече, стои от две седмици тук, пише че била задържана за последваща обработка.. ooooh! Какво толкова и обработват не знам?! Честно казано не съм свикнала да получавам разни поръчки за толкова време и май това ще ми е първата и последната поръчка от Ларедут..
Гледам че има и други с моя проблем.. май ще трябва да чакам.  Thinking

Обади се в офиса, възможно е пратката да не е с пълен адрес.
Drunda, не знам какво си платила или какво е платил Ларедут на ДЧЛ, но срока за доставка е около 1 месец, тъй като Ларедутските пратки са неприоритетни за ДЧЛ. Wink

# 47
Хелоуууууу...
имам си 4 пакета...ура...
1. 7/8 анцуг на Найк, 46-48 съвсем ОК ми е- беше 15 евро.
2. Едно подобно долнише 46-48 на Талисим, също много приятно. Подготвям се аз за летни разходки с колички и зверчета  Mr. Green
3. Мноооооого гащи от лотовете по 2 евро, дето бяха. Коментирахме, че са уголемени, но ми се струва, че тези са по- нова колекция и са някак по стегнати. В резултат моите 38-40 (добре, че са само 1 лот гащи) май няма да мога да ги нося, или поне не в близко бъдеще.
4. Елека 102 в черно, залепна на малчо, който е 105см., дори ще се носи свободно върху дънково якенце или по- плътна жилетка.
5. Рисо, С за мъжо, чакам да го облече да видим дали ще му е ок...
6. Пижамки за малчо и блузката на верт...
Поредния Пупон, клинчета, покривки- харесват ми...
Ауууууу...щях да забравя- велурената кафява чанта- много ми хареса. Може да не празнувам специално днес, но пък подаръци имам...хихихи...
Отчетох се!

# 48
  • Русе
Хелоуууууу...

4. Елека 102 в черно, залепна на малчо, който е 105см., дори ще се носи свободно върху дънково якенце или по- плътна жилетка.

Кой е този елек, аз уж гледах за елеци, но ... нещо съм пропуснала?

# 49
  • Пловдив
  bouquet
малко спам,но да не е просто запис...

Честит празник на всички дами!

# 50
Обадих се, наистина нямали пълния адрес?! Утре ще ми я донесат уж.. Благодаря за отговора.  bouquet

# 51
Хелоуууууу...

Ето този е   http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-sans-manches-enfant-garco … e=2&pos=6_n_n
Беше 5 евро по намаленията, аз го издебнах след това по референтен номер, благодарение на мила ларедутка     bouquet

# 52
http://www.laredoute.fr/vente-bonnet-et-longue-echarpe-(le-lot). … rodsize=undefined
Да попитам, дали някои е получил от това и какви са отзивите? Лилавото и синьото отговарят ли си на цвета в сайта???? Thinking
побут!!!

# 53
  • Русе
Хелоуууууу...

Ето този е   http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-sans-manches-enfant-garco … e=2&pos=6_n_n
Беше 5 евро по намаленията, аз го издебнах след това по референтен номер, благодарение на мила ларедутка     bouquet

А, да, сетих се, но ми се стори, че е доста плътен, как е в действителност?

# 54
Честит празник, дами    bouquet

Hrissy, и аз се мъчих да им обесня, че изобщо не ме касае колко работа имат те. Аз искам да си получа пратката, за което съм си платила нужното (не че съм плащала нещо, но те пък от къде да знаят), а не да стои с дни в техния склад. Много им е калпава организацият, само едното име ги крепи...
Оплаках се  Mr. Green

П.П Някой чакаше тази маша, преса и т.н., може ли отзиви  Hug
Сега виждам че ние с теб сме от един квартал, така че явно е нормално Rolling Eyes Като цяло забелязвам че до тук често се случва да отлагат доставката за следващия ден, явно им е далече и гледат да съчетават курсовете Rolling Eyes Абсолютно съм съгласна с теб и независимо колко е срока за доставка от Ларедутв , не смятам за нормално пратките да престояват складовете им и най-вече да ми предлагат вместо да ми ги доставят да ходя аз до фоиса им да си ги взимам Whistling Все пак са куриерска фирма. Доколкото аз разбрах по договор с Ларедут са длъжни да извършат доставка в 10-дневен срок от предаване на пратката, в моят случай тези 10 дни минаха...И не е нормално от Ларедут пратката да се изпрати светкавично, а в София да престои 1 седмица (много повече от колкото е пътувала) ooooh!
И аз се оплаках Mr. Green

# 55
  • София, Манастирски ливади
Drunda, не знам какво си платила или какво е платил Ларедут на ДЧЛ, но срока за доставка е около 1 месец, тъй като Ларедутските пратки са неприоритетни за ДЧЛ. Wink

Нямам представа с какъв приоритет са. Още в началото когато не изпращаха тракинг номера от ДЧЛ ми бяха отговорили на едно запитване, че ориентировъчното време за доставка е 5 работни дни от датата изпращане (което някъде го пише и в сайта им мисля), а реално не се получава. То преди по пощата идваха за десетина дни, като изключим намаленията.
Аз лично не съм доволна от ДЧЛ не само заради Ларедут, но както и да е, нямаме право на избор за доставка.

Абсолютно съм съгласна Хриси.  Hug

# 56
Пумата е активна 40-ти номер

# 57
Честит празник, дами   bouquet  bouquet  bouquet

Харесала съм тази триколка http://www.laredoute.fr/vente-tricycle-garcon.aspx?productid=324 … e=1&pos=8_n_n за сина ми и се чудя дали ще ми я доставят, ако я поръчам  newsm78

Мога ли да платя с карта виза електрон на Алфа банк?

# 58
Пумата е активна 40-ти номер
  коя пума?

# 59

Общи условия

Активация на акаунт