LaRedoute.fr - 193 - Всичко за поръчката!

• 49 143
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Не ми се ядосвайте, но имам недовършена покупка, която съм решила да си набавя, та да питам с една карта мога ли да платя по 4 акаунта, до сега съм плащала по два със същата карта.

# 721
sunshine3,имам изгубена поръчка от 21,01  и водя една ужасна кореспонденция с тях,която няма край вече  ooooh! доколкото разбрах ще ми възтановят парите на 17,03,. тази сутрин им писах пак писмо,че все още нищо не съм получила и че продължавам да чакам, и ето какво получавам:
  Bonjour ,

La réponse de notre service client vous a conduit à nous communiquer un complément d'information.

Nous avons bien reçu la demande complémentaire que vous nous avez adressée le 7 mars 2011.

Nous mettons tout en oeuvre pour vous apporter une réponse rapide et exhaustive.

Вече взе да ми писва и май ще зарежа всичко  Whistling

# 722
  • Карлово
Не ми се ядосвайте, но имам недовършена покупка, която съм решила да си набавя, та да питам с една карта мога ли да платя по 4 акаунта, до сега съм плащала по два със същата карта.
Не, най-много 2 акаунта.

# 723
  • Бургас
Да кажа,свързах се с Комисия за защита на потребителя!
Говорих лично с Ал. Масларски, член на Комисия за защита на потребителите (КЗП).
Той помоли да приложим копие на някакъв PDF файл, какво става на 1стъпка и как се променя на 2 стъпка.
Да опишем случая, от какво точно сме недоволни, подробно има бърза процедура!
Не трябва да го засипваме с писма ,но МОЛЯ ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ!!

Момичета това е начина!Позната ми даде лично неговия телефон и се радвам ,че лично той ще се заеме със случая ,каза,че ще изисква писмото от служителите си,днес или утре.
Споделих му ,че пишем на страницата във фейсбук,той каза ,че мястото за оплакване е при тях иначе ,като няма жалби няма как да знаят за случая.
Уф развалнувах се!
Промените ,които са предприети от Ларедутци са взети на събрание и няма място да ги молим,да променят условията!

bouquet на линкът от вчера ли или на друго място се пускат жалбите? или тук? http://www.kzp.bg/index.php?mode=viewd&group_id=12&document_id=19

направо ми стопли сърцето. въпросът за мен вече стана принципен. много ще се радвам, ако ги постреснат тия самодоволни франсета  Mr. Green

# 724
Говорих лично с Ал. Масларски, член на Комисия за защита на потребителите (КЗП).
Той помоли да приложим копие на някакъв PDF файл, какво става на 1стъпка и как се променя на 2 стъпка.

Момичета това е начина!Позната ми даде лично неговия телефон и се радвам ,че лично той ще се заеме със случая ,каза,че ще изисква писмото от служителите си,днес или утре.
Споделих му ,че пишем на страницата във фейсбук,той каза ,че мястото за оплакване е при тях иначе ,като няма жалби няма как да знаят за случая.
Уф развалнувах се!
Промените ,които са предприети от Ларедутци са взети на събрание и няма място да ги молим,да променят условията!
Аз предлагам и някой който разполага с коренспонденция за връщане на артикул, да приложи доказатлствен материал за това как възстановяват пощенските разходи с ваучер, който задължава да го осребриш или "обуклучиш" при тях.
Също смятам че е по добре да обърнем внимание на темата за дискриминацията, и равно отношение като членове на европейския съюз

# 725

Уф развалнувах се!
Аз вече пуснах такава, за което вече започвам да съжалявам...Вие какво искате всъщност, Ла Редут тотално да ни зачеркнат или да се опитаме да върнем сатрите условия? Защото с жалби по комисиите нали се сещате че някой може да санкционира Ла Редут и те съответно въобще вече да не се занимават с нас. Ако сте решили да ги наказвате както те наказаха нас - ваша воля! Ако искате отново да пазарувате от там, преосмислете дали това е начина!

# 726
  • Варна

Уф развалнувах се!
Аз предлагам и някой който разполага с коренспонденция за връщане на артикул, да приложи доказатлствен материал за това как възстановяват пощенските разходи с ваучер, който задължава да го осребриш или "обуклучиш" при тях.
Също смятам че е по добре да обърнем внимание на темата за дискриминацията, и равно отношение като членове на европейския съюз

Преди да започнат с масовото пращане на ваучери, ЛР обезщетяваха с чекове, но тъй като при тях се дължи банкова такса, ги засипахме с писма да ги заменят с ваучери. Затова се прие практиката да се пращат ваучери. Не знам да са отказали на някой да му заменят ваучера с чек или с директно връщане по картата.
Не търсете под вола теле. Peace

# 727
ОК, от КЗП ще се заемат със случая, със сигурност има какво да разровят. И аз самата не одобрявам всички практики на Ла Редут като търговец.
Но не се заигравайте прекалено с дискриминацията! Защото по същата логика аз трябва да ревна срещу маса български търговци, които имат една цена за даставка в София, и друга до провинцията. Да твърдя, че ме дискриминират, защото съм от провинцията ли? Ами не, не става, защото винаги може да се докаже каква е реалната стойност на една доставка и че тя е различна за различните региони.

# 728
Според мен основно да се наблегне за тези 20% и дискриминирането ни спрямо другите членки на ЕС.

Уф развалнувах се!

Браво Белла.   bouquet
Хриси аз мисля, че няма да го направят, да ни зачеркнат, но не може и по този начин да се подиграват с нас. Аз също смятах да пусна жалба и днес ще го направя. Peace

# 729
  • София, Манастирски ливади
ОК, от КЗП ще се заемат със случая, със сигурност има какво да разровят. И аз самата не одобрявам всички практики на Ла Редут като търговец.
Но не се заигравайте прекалено с дискриминацията! Защото по същата логика аз трябва да ревна срещу маса български търговци, които имат една цена за даставка в София, и друга до провинцията. Да твърдя, че ме дискриминират, защото съм от провинцията ли? Ами не, не става, защото винаги може да се докаже каква е реалната стойност на една доставка и че тя е различна за различните региони.

Els, нека да не бъркаме таксата за доставка, с 20 % такса обработка или както там му викат....
Съвсем нормално е сумата за доставка до различни дестинации да е различна.

Bellaа, ти ли ще ги изпратиш?

# 730
  • София
 Cry
Аз лично още се надявам да се оправят нещата.
Иначе ще ми е много, много мъчно за намаленията, за дебненето, за заигравките. Оставете парцалките, те са едно на ръка.

# 731
  • Варна
Cry
Аз лично още се надявам да се оправят нещата.
Иначе ще ми е много, много мъчно за намаленията, за дебненето, за заигравките. Оставете парцалките, те са едно на ръка.

Аз пък си мисля, че всяко зло може да е за добро. Peace

# 732
Нека не оставяме нещата така, много са невъзможни тези нови разходи.
Аз съм да се борим за това да остане 5.95 плюс 10%
компромисен вариант и за тях и за нас
някъде по средата трябва да се срещнем

моята история с покупките е чиста, така че си давам клиентските номера от всички акаунти
трябва да се преборим

# 733
Аз пък си мисля, че всяко зло може да е за добро. Peace
Правилно!  Peace
Поне за малко да отминат страстите... Все си мисля, че ще върнат старите условия след време с някои кодчета, просто сегашните не са такива...

# 734
Пък няма да ти помагаме! Simple Smile
Алекс,  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт