Предпазване от бременност ... съвети.

• 8 484
  • 83
  •   1
Отговори
 Здравейте,
много хубав и един от най-подредените форуми. Най-подходящо за темата ми сметнах , че е това.
Та на темата - Аз съм момче на 21 и имам сериозна приятелка от доста време 3 години ... малко стряскащо, но смятам , че е уникален човек доказал много кратно , че държи на мен и всичко е перфектно в отношенията ни ... Тя сега е на 17 и 6 месеца и истината е , че секс не сме правили , имали сме интимни отношения , но за мен , а и за нея това не е на първо място, а и е голяма отговорност и донякъде риск. Понеже повечето тук са с доста житейски опит кое е най-доброто предпазно средство ... колко пъти месечно или седмично е обичайното правене на секс. Презерватива ли е за момента , най добър, защото много познати ползват разни хапчета (разбира се трябва да се консултира с лекар), но въпреки всичко май са вредни и особено от такава ранна възраст ще са проблем.
Като се има предвид , че и двамата сме полово здрави смисъл без полови заболявания и СПИН.

# 1
Каква е възрастта на момичето? Пишеш, че е ранна. А секс се прави, колкото Ви е приятно. Това не е лекарство , да се взема по график....

# 2
Приятел, та ти си на 21... и ако ми кажеш че не знаеш как да опазиш девойчето... бих се изсмял с глас!!! Joy
Знаеш ли, ако наистина толкоз я обичаш, направете си една консултация със лекар специалист, ще ви дойде добре и на двамата, пък и няма нищо срамно в това!!! Peace
Презрватива не винаги предпазва да знаеш, казвам го от личен опит...но ми се струва че девойчето е доста младо за спирала и хапчета, но вие ще го прецените най добре...не случайно те посъветвах да се консултирате със специалист!!!  Peace
И все пак внимавай да не стане фал преждевременно!!!! Wink

# 3
Въпреки всичките мантри, отричащи прекъснатото сношение, то всъщност си е доста прилична гаранция срещу забременяване  Mr. Green щом работи безотказно при моята иначе безобразно плодовита половинка...  Mr. Green

# 4
Какво се ебавате?Пита си момчето.И пързалка да е,все на някой ще помогне. Peace

Знаеш ли, ако наистина толкоз я обичаш, направете си една консултация със лекар специалист, ще ви дойде добре и на двамата, пък и няма нищо срамно в това!!! Peace
Презрватива не винаги предпазва да знаеш, казвам го от личен опит...но ми се струва че девойчето е доста младо за спирала и хапчета, но вие ще го прецените най добре...не случайно те посъветвах да се консултирате със специалист!!!  Peace
И все пак внимавай да не стане фал преждевременно!!!! Wink
съвсем точно  Peace

# 5
Батка най-сигурното средство разработено досега се казва "Спинкайсамин" и е дело на екип японски светила начело с изтъкнатият професор Нахлузи Куросава... 100% гаранция дава и има само един страничен ефект, на който по трънско му викат "потурена щръклица". Може да пробваш и анализираш положението по друг начин,но там е въпрос и на съвместителство... Whistling Thinking

# 6
Батка най-сигурното средство разработено досега се казва "Спинкайсамин" и е дело на екип японски светила начело с изтъкнатият професор Нахлузи Куросава... 100% гаранция дава и има само един страничен ефект, на който по трънско му викат "потурена щръклица". Може да пробваш и анализираш положението по друг начин,но там е въпрос и на съвместителство... Whistling Thinking
Как се справяте с този ефект,мъже?

# 7
Казали са го хората..."Fight fire with fire"...Справяме се посредством жени, а ако и така не става - посредством повече же/не/ни Mr. Green Sunglasses

# 8
Питай Сомбра, тя ще даде адекватен съвет  Peace.

# 9
  • София
Въпреки всичките мантри, отричащи прекъснатото сношение, то всъщност си е доста прилична гаранция срещу забременяване  Mr. Green щом работи безотказно при моята иначе безобразно плодовита половинка...  Mr. Green

това не е много добър съвет...  Peace винаги има риск, дори и на 365 път може да се случи, много познати практикуващи прекъсване и казващи, че нямат грижи вече имат по един аборт, след което минаха на хапчета. Което всъщност мисля, че може и да не е проблем. Прото трябва да се направи консултация със специалист. Има толкова видове хапчета....

# 10
Е презерватива си е чиста работа Simple Smile Все пак след секс винаги може да се провери дали не е проблемен и в такива случаи има хапчета за след секс  Peace

Иначе аз на тази си възраст не бих пила противозачатъчни, пък да не говорим за на 17-18 години. Колкото и да са пречистени и "хубави" това си е бъркане с хормоните на една жена...

Иначе и ние с мъжа ми дълго време сме се пазили с прекъсване на акта, но след като вече имаме 2 деца, не ми се рискува на този етап  Peace

# 11
Приятел, та ти си на 21... и ако ми кажеш че не знаеш как да опазиш девойчето... бих се изсмял с глас!!! Joy

Соте, разбира се, че не е на 21...само така пише.
Аз не му давам повече от 14г.

# 12
  • някъде ...
 Mr. Green

Секса с презерватив ми е малко по-малко удоволствие от ръчна, та те съветвам ако опреш до там, да го караш на Самообработин  Mr. Green

Ако взима хапчета - внимавайте - играете си с хормони, и последствията може да бъдат интересни.

Абе ...

# 13
  • Насред хаоса
Питай Сомбра, тя ще даде адекватен съвет  Peace.
  Joy Joy Тя Сомбра с двете деца е точно за даване на такъв съвет.  Mr. Green

Пич, хубаво е, че мислиш как да я предпазиш. Презервативът не е на 100 % сигурно средство, но е за предпочитане през разните му хапчета, спирали и други боклуци, които тя да вкарва в организма си. Аз съм ползвала спирала след раждането на децата и си докарах някой и друг проблем, така че не е за предпочитане.
Засега ползвайте презерватив, като внимавате повечко. Другият начин е само да се гледате в очите и да се държите за ръцете, без да палувате ...  Mr. Green

# 14
Еее, Сомбре, аре, че закъсня тоя път...Миткосваш нейде си, а при татковците не надничаш  Joy

Общи условия

Активация на акаунт