Мъж Телец - 3

• 39 018
  • 767
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Наранен Телец=грозна картинка

# 151
Наранен Телец=грозна картинка
Мноооого!

Лошото е, че наранеността може да продължи години след това...и да си го отнесе човек, който НЕ ГО наранява, а го обича!

# 152
Толкова ли е зле? Кажете ми, моля, не искам да разбирам от практикта за това... предпочитам да знам предварително Simple Smile Бивол, най- малко гадното можеш да кажеш поне, ако искаш Simple Smile

# 153
Моля те, не искай това от мен... Извънредно грубо е. Извънредно.

# 154
 Shocked Shocked Shocked и най- малко гадното ли? ако знаеш какви "кървави" картини имам в главата си вече.... въображението ми е задействано на пълни обороти...

# 155
Първо му махам ноктите един по един после ,малко по малко пръстите  Laughing Laughing Laughing
Не бе ,на никой не се нервя толкова че да му отмъщавам ,поне за сега не ,а и не обичам да не натоварвам и психически и физически ,а това изисква известно натоварване ,въпреки че ,ако съдя по фантазията си много неща бих могъл да направя  Laughing

# 156
Бивол, няма ли да си кажеш?
Bcdd, априлски или майски телец си?

# 157
23 априлски

# 158
ахахах тук е много интересно тази вечер  Laughing - отмъщението на Телеца , хм  Thinkingдосега да ви призная никога не ми се е случвало да ме зареже мъж , но в момента се замислям какво бих направила аз  newsm78 - няма да съм жестока в никакъв случай , просто изчезва завинаги от живота ми , пълен игнор и никакъв шанс за някакъв какъвто и да било контакт - ледено безразличие от моя страна / мисля че това ще му е достатъчно / , но трябва да съм безкрайно разочарована и пренебрегната брутално от мъжът . Иначе ако не е толкова засегнал чувствата ми - просто му пожелавам да бъде щастлив и живота продължава . Wink

# 159
  • Варна
 bcdd ти си  с единия крак при Овните  Laughing

# 160
Бивол а ти какъв Телец си - майски или априлски ?

# 161
Да ,ама хич не се чувствам овен Laughing

# 162
Born in friday, may 13th 1983

# 163
аз съм на 15  Grinning

# 164
Убедена бях че Бивол е майски! А, bcdd, априлските телци са ми някак.... по- разбрани. Нямам нищо против майските, просто комуникацията ми с априлските е някак по- лека (Бивол например още не е казал как отмъщава, а ти веднага се "отзова"  Mr. Green  Wink ). както и с мартенските овни се разбирам повече, отколкото с априлските (ако изобщо мога да кажа, че ги разбирам)
Тъпеливката, имам две познати на 15 Simple Smile
Бивол и Бcdd са набори май...

Общи условия

Активация на акаунт